Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η 4η ΔΟΣΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "Ο", ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,

ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η 4η ΔΟΣΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "Ο",
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...

ΕΔΩ ΟΜΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΕΥΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ,
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΩΣΕΙ ΤΗΝ 3η!

Πριν από ένα έτος, το Ισραήλ ξεκίνησε με μεγάλο ενθουσιασμό τους μαζικούς εμβολιασμούς για Covid και έτσι την άνοιξη του 2021 το Ισραήλ ήταν η πιο εμβολιασμένη χώρα στον πλανήτη.

Οπως ήταν αναμενόμενο, το Ισραήλ ήταν και η χώρα που πρώτη αντιλήφθηκε ότι η όποια προστασία από τα "εμβόλια" μετά από λίγους μήνες εξατμίζεται.

Οι ανακοινώσεις τους τον περασμένο Ιούνιο διέλυσαν το συννεφάκι πάνω στο οποίο ζούσαν μερικοί, που μιλούσαν για το περιβόητο "τείχος" προστασίας".

Κάποιες κυβερνήσεις όμως, μεταξύ αυτών και η ελληνική, έκαναν πως δεν κατάλαβαν τι σήμαιναν αυτές οι ανακοινώσεις του Ισραήλ.

Το Ισραήλ όμως κατάλαβε...
Εκοψε φόρα στους μαζικούς εμβολιασμούς, με αποτέλεσμα πάρα πολλές χώρες να το ξεπεράσουν σε ποσοστό "πλήρως" εμβολιασμένων. Μεταξύ αυτών και η Ελλάδα!

Το Ισραήλ μέσα στην απελπισία του ξεκίνησε από τα τέλη Ιουλίου να κάνει 3ες δόσεις, πρώτα σε μεγάλης ηλικίας άτομα και όχι με καταναγκασμό.

Μέσα στο φθινόπωρο, πάλι το Ισραήλ ήταν η πρώτη χώρα που διαπίστωσε ότι οι 3ες δόσεις έχουν διάρκεια ζωής πολύ-πολύ μικρότερη από τις 2ες, με αποτέλεσμα να μην φτάνει ούτε στο 3μηνο η όποια "προστασία" τους....

Ολα αυτά πριν από την εξάπλωση της "Ο".

Με την αρχή του 2022 και την επικράτηση της "Ο" διαλύθηκαν και οι τελευταίες αυταπάτες, ακόμη και στους πιο φανατικούς εμβολιολάγνους.

Τα υπάρχοντα "εμβόλια" δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ στην "Ο".

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ έρχεται να υπογραμμίσει η χτεσινή αναφορά από το Ισραήλ, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα TIMES OF ISRAEL.

Οτι ούτε και η 4η δόση δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό στην "Ο", παρόλο που προκαλεί παραγωγή αντισωμάτων!
Γιατί;
Διότι τα αντισώματα που προκαλεί δεν "κουμπώνουν" στην "Ο", αφού είναι αντισώματα φτιαγμένα για να αντιμετωπίσουν το αρχικό στέλεχος του SARS-COV-2, δηλαδή είναι πια ξεπερασμένα κατά δύο ολόκληρες γενιές!

Η εφημερίδα συμπληρώνει ότι υπάρχουν πια σοβαρές αμφιβολίες ,γύρω από την απόφαση της Ισραηλινής κυβέρνησης, να κάνει "ενισχυτικές δόσεις" σε όλους τους άνω των 60.
___________________________________
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Ευτυχώς που δεν χρειάζεται καν οποιοδήποτε εμβόλιο, για ένα τέτοιο απλό "συνάχι", όπως κατάντησε πια ο Covid, με την εξάπλωση της "Ο".

Οι περισσότεροι διασωληνωμένοι και σχεδόν όλοι οι θάνατοι τώρα τελευταία, προέρχονται από άτομα που μολύνθηκαν από το προηγούμενο στέλεχος.
Στο τέλος Ιανουαρίου, που οι υπάρχοντες νοσηλευόμενοι θα έχουν φύγει από τα νοσοκομεία, προβλέπεται μεγάλη μείωση των νοσηλειών και τεράστια μείωση θανάτων.

Ολα αυτά κάνουν άκυρη αλλά και ύποπτη την λυσσαλέα προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να σπρώξει όσα περισσότερα εμβόλια προλάβει στον ελληνικό πληθυσμό, χρησιμοποιώντας ακραίες τρομοκρατικές τακτικές εις βάρος εκείνων που αρνούνται να βάλουν στο σώμα τους αυτά τα κακόφημα πλέον σκευάσματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »