Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Το Κυνήγι της CIA για τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας συνεχίζεται

Ίδρυμα Στρατηγικού Πολιτισμού
Nil Nikandrov

Οι ΗΠΑ έχουν στοιχηματίσει στην ανατροπή της εξουσίας σε ανεπιθύμητες χώρες με τη βοήθεια της βίας.

Τα δυτικά μέσα ακούστηκαν λίγο για την τρομοκρατική επίθεση στο Καράκας χρησιμοποιώντας τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) και εκρηκτικά, και μετά το ξέχασαν. Δεν υπήρξε θάνατος, μόνο λίγοι στρατιώτες από τον κλοιό τραυματίστηκαν. Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Maduro δέχθηκε επίθεση στις 4 Αυγούστου στον εορτασμό για την επέτειο της δημιουργίας της εθνικής φρουράς. Οι δράστες της επίθεσης χρησιμοποίησαν δύο ραδιο-ελεγχόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη-quadrocopter μοντέλα Dji M600. Ένας από τα μη επανδρωμένα έπρεπε να εκραγεί πάνω από το Προεδρικό βάθρο και το άλλο απέναντι από αυτό.

Οι τρομοκράτες δεν υπολόγισαν ότι η προεδρική υπηρεσία ασφαλείας θα άρχιζε να χρησιμοποιεί τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσει τα UAV. Ως αποτέλεσμα της παρεμβολής των σημάτων που ελέγχουν τα UAV ένα από αυτά ξέφυγε από την προγραμματισμένη τροχιά πτήσης του και συνετρίβη στον τοίχο της πολυκατοικίας, το άλλο εξερράγη στον αέρα. Η ασφάλεια του Προέδρου δούλεψε καλά , ήταν καλυμμένος από όλες τις πλευρές και μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος. Αυτή η επίθεση δεν αυτοσχεδιάστηκε από μια χούφτα συνωμότες.

Ο Χουάν Κάρλος Monasterios , πρώην λοχίας της Εθνοφρουράς, πράκτορας της CIA, συνελήφθη μερικά τετράγωνα από το βάθρο. Ήταν μέλος της
μαχητικής ομάδας Όσκαρ Περέζ, "Ράμπο της Βενεζουέλας", που προσπάθησε να ανατρέψει τη εξουσία του Maduro. Ο Perez εκκαθαρίστηκε τον Ιανουάριο του 2018 από υπαλλήλους της Μπολιβαριανής Εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών (SEBIN), αλλά ο Monasterios αποφάσισε να "συνεχίσει τον αγώνα". Τώρα αναμένει όρους φυλάκισης με πολλά βαριά άρθρα του ποινικού κώδικα.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του Monasterios, τα ονόματα των 40 μελών της οργάνωσης εντοπίστηκαν στη Βενεζουέλα, την Κολομβία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο πρώην βουλευτής Julio Borges, που κρύβεται στην Κολομβία.

Η άφιξη του Προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump μείωσε τις πιθανότητες να κερδίσει ο Μπόρχες ως «δημοκρατικός αμφισβητίας» για τη θέση του Προέδρου της Βενεζουέλας: Το περιβάλλον του Trump κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας δεν έρχεται στην εξουσία μέσω εκλογών.

Το στοίχημα έγινε για να ανατρέψουν το ισχύον καθεστώς με τη βία. Η Κολομβία θεωρείται ως η κύρια γέφυρα για την εν λόγω επιχείρηση. Ο νέος της Πρόεδρος, Ιβάν Duque, είναι έτοιμος να παίξει το ρόλο που πήρε από την Ουάσινγκτον. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης με τους Borges του νέου Υπουργού Εξωτερικών της Κολομβίας, Carlos Holmes Trujillo.

Ένας από τους συλληφθέντες συνωμότες που άρχισε να συνεργάζεται με την Sebin, Juan Rekesens είπε ότι μετά από αίτημα του Julio Borges εξασφάλισε την ασφαλή μετακίνηση του Monasterios μεταξύ της Κολομβίας και της Βενεζουέλας. Η εκπαίδευση με τα UAV διεξήχθη στην Κολομβία, στην πόλη της Chinakota στην επαρχία Norte de Σανταντέρ. Στους εκτελεστές είχαν υποσχεθεί $50.000.000 και άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τελική εξέλιξη της επιχείρησης στο Λάνγκλεϊ ανατέθηκε στον Ryder A Russo, κολομβιανό και τον Οσμάν Ντελγκάντο Taboskomu, έναν επιχειρηματία της Βενεζουέλας που ζει στο Μαϊάμι. Σύμφωνα με το υλικό της έρευνας, ο τελευταίος είναι το πρόσωπο που διανέμει τα κεφάλαια της CIA.

Ένα διακλαδισμένο δίκτυο των σημείων υποστήριξης έχει ανακαλυφθεί στη Βενεζουέλα, και οι πληροφορίες για τους συνεργούς στην Κολομβία και τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ληφθεί. Από την αρχή, η προετοιμασία της δολοφονίας του Νίκολας Maduro στάλθηκε στη CIA και το FBI. Στη γειτονική χώρα της Βενεζουέλας, στην Κολομβία στους συνωμότες δόθηκε ελευθερία δράσης. Ο τότε Πρόεδρος της Κολομβίας Juan Manuel Santos λίγες μέρες πριν από το τέλος της Βασιλείας του δήλωσε: «βλέπω ότι η πτώση του Nicolas Maduro πολύ κοντά, θα ήταν καλό να ήταν αύριο. "Ο Σάντος ήξερε ότι μετά το διορισμό της Geena Haspel διευθύντρια της CIA στην Μπογκοτά εντάθηκε το έργο τους. Ήταν σημαντικό για την αιματηρή Geena να δείξει ότι ο Πρόεδρος Trump δεν έκανε λάθος.

Όσο για την προετοιμασία της επίθεσης στον Maduro με UAV, οι "έμπιστοι" δημοσιογράφοι είχαν ειδοποιηθεί για το "αποκλειστικό", είχε προγραμματιστεί για τις 4 Αυγούστου, εκ των προτέρων. Προειδοποίησαν για την επερχόμενη αίσθηση και τον Jaime Bailey από το Mega το τηλεοπτικό κανάλι στο Μαϊάμι: «Πήγα σε μια συνάντηση, και μου είπαν: το Σάββατο θα τελειώσει με τον Maduro με τη βοήθεια των UAV. Τους Ελέγξαμε στο Καράκας, θα δουλέψουν. " Μετά από την αποτυχία με την απόπειρα δολοφονίας, Bailey δεν έχασε την αισιοδοξία του: "Ας προετοιμαστούμε για τον Maduro, επειδή οι φίλοι μου, η ομάδα που συνωμοτεί, αυτοί οι άνθρωποι είναι αρκετά ικανοί . Ενώ αυτός είναι μόνο φοβισμένος, αλλά θα υπάρξουν και άλλες προσπάθειες.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Bailey, μιλώντας προς το ακροατήριο, επέστρεψε στο θέμα της απόπειρας δολοφονίας: "πιστεύετε ότι η κυβέρνηση [ΗΠΑ] ήταν έκπληκτη από ό, τι συνέβη το Σάββατο; Ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών αυτής της χώρας δεν ήξεραν γι ' αυτό, αυτό είναι που ήξερα, και αυτές δεν ήξεραν;» ο Bailey απευθύνεται άμεσα στον Maduro: «είστε κακώς ενημερωμένοι, υποτιμάτε τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά πιστέψτε με, οι μυστικές υπηρεσίες αυτής της χώρας ήταν απόλυτα ενήμερες και άμεσα εγκεκριμένη ήταν η επιχείρηση εναντίον σας. " Και πάλι, όπως προηγουμένως, "επιθυμώ και συνεχίζω να επιθυμώ με το ίδιο πάθος για τον Maduro το συντομότερο δυνατόν να σταλεί στον άλλο κόσμο για να συναντηθεί με τον Τσάβες και τον Φιντέλ Κάστρο."

Το μίσος για τον Nicolas Maduro , ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης, στην προπαγάνδα των Ηνωμένων Πολιτειών αυξάνεται. Οι εκστρατείες πληροφóρησης είναι απροσδιόριστες, οι προσπάθειες της δολιοφθοράς και οι εκτροπές στις πόλεις δεν σταματούν, δαπανώνται τεράστια χρηματικά ποσά από τον προυπολογισμό των ΜΚΟ, αλλά ... ενώ τα αποτελέσματα δεν είναι παρόντα, η «επανάσταση» στη Βενεζουέλα δεν τρεμοσβήνει.

Οι κυβερνήσεις της Βραζιλίας, της Αργεντινής και του Ισημερινού, εξημερωμένες από την Ουάσινγκτον, κινητοποιήθηκαν για να ασκήσουν πίεση στην ηγεσία των Μπολιβαριανών. Ο Αμερικανός Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Αμερικανικών Πολιτειών Luis Almagro εκπέμπει τις οδηγίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες. "Η ομάδα της Λίμα" στην οποία δραστηριοποιούνται η Κολομβία, το Περού, το Μεξικό, η Γουατεμάλα, η Ονδούρα, ο Καναδάς δραστηριοποιείται στον ίδιο τομέα. Στη λατινοαμερικανική μαζική ενημέρωση αναπτύσσεται η συζήτηση για την αφοσίωση του στρατού της Βενεζουέλας στον πρόεδρο Maduro. Η διατριβή για ενδεχόμενη παρέμβαση του Πενταγώνου στην κατάσταση θα ξεκινήσει αν η Βενεζουέλα προσεγγίσει ένα όριο ανθρωπιστικής καταστροφικής σύγκρουσης. Και η καταστροφική σύγκρουση προετοιμάζεται με την απαγόρευση των παραδόσεων στη χώρα τροφίμων και των φαρμακευτικών προϊόντων.

Ο αλγόριθμος των ενεργειών της Αμερικανικής διοίκησης ξεκαθάρισε: καμία διπλωματία, μόνο η χρήση βιας για να εξουδετερώσει τον Maduro και το στενό περιβάλλον του. Στην πρώτη γραμμή της επίθεσης- η διευθύντρια της CIA Geena Haspel, η οποια προβιβάστηκε χάρη στο εκλεπτυσμένο σύστημα βασανιστηρίων “στις μυστικές φυλακές” σε όλο τον κόσμο.

https://www.fondsk.ru

 to koutsavaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »