ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Όταν ο Βαλόντια παραλίγο να πεθάνει!(Από τα γέλια)

Ο Πούτιν μίλησε για τον μάγειρα του που «μαγείρεψε» την εκλογή του Τραμπ


ΒΙΕΝΝΗ. 5 Ιουνίου .

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξη μεταδόθηκε από την ραδιοτηλεόρασης Αυστρίας ORF την παραμονή της επίσκεψής του στη Αυστρία ρωτήθηκε και απάντησε για το τελευταίο εύρημα της συνεχιζόμενης έρευνας των απελπισμένων Κομμουνιστών της Νέας Υόρκης για τη Ρωσική παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές. 

Ο καινούργιος παράγων που εμπόδισε την Χίτρερι να σώσει τον Κόσμο λέγεται Γεβγένι Πριγκόζιν και είναι μάγειρας.
Για τους απελπισμένους Κομμουνιστές της Νέας Υόρκης ο Πριγκόζιν είναι «ο σεφ του Πούτιν σεφ». Ο Βαλόντια γελώντας τους είπε ότι,


 «Είναι αλήθεια ότι ο κύριος Πριγκόζιν εργάζεται στη γαστρονομική σφαίρα και έχει ένα εστιατόριο στην Αγία Πετρούπολη», και πρόσθεσε 
«Η Ρωσική κυβέρνηση δεν συμμετέχει στις ιδιωτικές δραστηριότητες του επιχειρηματία Γεβγένι Πριγκόζιν και στην επέμβαση του στην κούρσα των εκλογών των ΗΠΑ το 2016».

Και συνέχισε: «Αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω και εγώ για ένα πράγμα. Πιστεύετε πράγματι, ότι ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου , ακόμη και αν έχει μια εταιρεία στον τομέα της πληροφορικής , ένας άνθρωπος αυτού του επιπεδου μπορεί να επηρεάσει τις εκλογές στις ΗΠΑ ή σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα; » «Η κατάντια της Δυτικής πολιτικής και των μέσων ενημέρωσης θα πρέπει πραγματικά να είναι εντυπωσιακή, αν ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου από τη Ρωσία μπορεί να ασκήσει επίδραση στις εκλογές στις ΗΠΑ», είπε.

Βέβαια είπε και τα σοβαρά, ότι «η ανάμιξη στις εκλογές σε όλο τον κόσμο» ,«είναι μια πλούσια αμερικανική παράδοση».
Κάτι ξέρουμε και εμείς στο Ψωροελαδιστάν!

Δελτίο των 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ