Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Εθνική ξεφτίλα! Η Ελλάδα θα προστατεύει τον εναέριο χώρο του Μαυροβουνίου απο την Ρωσία!

GROTHIA.GR: Περνάει ο Στρατός …της Νέας Τάξης φρουρός και των Ρώσων εχθρός … που εμείς πληρώνουμε να υπηρετεί την Παγκοσμιοποίηση… Από ποιους θα προστατεύουν το Μαυροβούνιο οι Έλληνες αξιωματικοί;

ΠΗΓΗ 

Ελλάδα και Ιταλία θα ελέγχουν τον εναέριο χώρο του Μαυροβουνίου

Ο υπουργός Άμυνας του Μαυροβουνίου, Πρέντραγκ Μπόσκοβιτς, δήλωσε ότι ο έλεγχος του εναερίου χώρου της χώρας θα γίνεται από
τις αεροπορικές δυνάμεις της Ελλάδας και της Ιταλίας, μέλη του ΝΑΤΟ.
Ο Μπόσκοβιτς πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υπογραφής της τεχνικής συμφωνίας με το ΝΑΤΟ και τα συμβαλλόμενα μέρη Ελλάδα και Ιταλία.

«Η Ελλάδα και η Ιταλία θα πραγματοποιούν αεροπορικές πτήσεις ελέγχου για το Μαυροβούνιο, αφού σε μια τέτοια διαδικασία υπάρχει εμπειρία πολλών ετών και αυτό εμάς δεν μας κοστίζει τίποτε», δήλωσε ο Μπόσκοβιτς.

Είπε ακόμη ότι το Μαυροβούνιο ήταν υποχρεωμένο εντός έξι μηνών από την ένταξή του στο ΝΑΤΟ να εγκρίνει συμφωνίες που δίνουν ειδικό καθεστώς στα μέλη της Συμμαχίας.


το είδα



Τα ελληνικά F-16 που πετούν πάνω από το Μαυροβούνιο στο πλαίσιο της σχετικής απόφασης του ΝΑΤΟ ανήκουν στην 336 Μοίρα "Όλυμπος"

Ο Αλ6ς Τσίπρας και ο Syriza άμα πρόκειται για το ΝΑΤΟ είναι large και δεν το κρύβουν άλλωστε, έτσι,


ελληνικά F-16 συνδυάζουν τη συγκεκριμένη συμμαχική αποστολή, με την επιτήρηση και του αλβανικού εναέριου χώρου.



Πανευτυχής με την κίνηση του Αλ6ς Τσίπρας η εκπρόσωπος τύπου του ΝΑΤΟ, Oana Lungescu, ανήρτησε στο Twitter βίντεο με τα ελληνικά F-16 της 336 Μοίρας "Όλυμπος" που προστατεύει τον εναέριο χώρο του Μαυροβουνίου από την Ρωσία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ