Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, Δημήτριος ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ! "ΑΛΛΑ" ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ...ΠΑ-ΡΑ-ΓΡΑ-ΦΗ-ΚΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ...!!!

ΤΟ Ε Θ Α Ψ Α Ν Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Ο Τ Α Τ Α ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟ & ..."ΖΑΒΟΛΙΑΡΗ" ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΔΕΛΦΟ;

Στα δικαστήρια Μυτιλήνης εκδικάστηκε πρό ολίγων ημερών, η υπόθεση του 49χρονου αδελφού του Πρωθυπουργού Δημητρίου Τσίπρα πολιτικού μηχανικού, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για χρήση ...π λ α σ τ ο γ ρ α φ η μ έ ν ο υ εγγράφου!

Ο Δημήτρης Τσίπρας σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε χρησιμοποιήσει πλαστογραφημένο έγγραφο για ασφαλιστική ενημερότητα, προκειμένου να συμμετάσχει σε διαγωνισμό για την ανάληψη έργου, ενώ σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, όφειλε ασφαλιστικές εισφορές περίπου 2.000 ευρώ. 

Το έργο τελικά δεν κατάφερε να το πάρει και κινήθηκε ποινική διαδικασία για την χρήση του πλαστογραφημένου εγγράφου. 

Η δίκη ξεκίνησε περίπου στις 10:00 το πρωΐ (27/01) με
την παρουσία 3 (!) συνηγόρων υπερασπίσεως και μετά από κάποιες διακοπές, ολοκληρώθηκε στις 14:00. 

Το ποινικό αδίκημα τελικά παραγράφηκε, αφού ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε – και το δικαστικό σώμα δέχθηκε – ότι λόγω του μικρού ποσού που όφειλε ο Δημήτρης Τσίπρας και το οποίο στην συνέχεια πλήρωσε, το κατηγορητήριο έπρεπε (;) να αλλάξει και από «χρήση πλαστού εγγράφου» να τροποποιηθεί σε «χρήση πλαστού πιστοποιητικού» αφού το συγκεκριμένο έγγραφο ήταν και φωτοτυπία. 

Έτσι το δικαστήριο επικαλούμενο το άρθρο 4411/16 «για αποσυμφόρηση των δικαστηρίων» προχώρησε σε παραγραφή του ποινικού αδικήματος... 

Ο φίλος – αναγνώστης του 'LesvosNews.gr' Δημήτρης Διαλεκτός – δικηγόρος στο επάγγελμα – μας έστειλε μία σημείωση και τον ευχαριστούμε, όπου μας αναλύει δικονομικά τις ακριβείς ορολογίες για την υπόθεση και την εξέλιξή της. 

Σας παραθέτουμε την σημείωση όπως ακριβώς μας την έστειλε: 

«Το αδίκημα,μετατράπηκε η κατηγορία από πλαστογραφία (216 ΠΚ) σε πλαστογραφία πιστοποιητικού (217 ΠΚ) φορολογικής ενημερότητας και εξαλείφθηκε το αξιόποινο (άρθρο 8 του Ν.4411/2016), γιατί η πράξη είχε τελεσθεί μέχρι τις 31-3-2016 και η ανώτερη ποινή που προέβλεπε ο νόμος σε περίπτωση καταδίκης είναι μέχρι ένα έτος. 

Δηλαδή το Δικαστήριο ουσιαστικά αποφάνθηκε ότι τέλεσε το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικού, αλλά σύμφωνα με τον ανωτέρω Νόμο δεν επεβλήθη ποινή.»

[Πηγή: 'LesvosNews.gr']
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »