Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

NEM: Η Ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει ελικόπτερα Drones

Σε πείσμα των προβλημάτων που η μακροχρόνια οικονομική κρίση έχει προκαλέσει εκατοντάδες Ελληνικές μικρομεσαίες εταιρείες προσπαθούν μέσα σε αυτό το δυσμενές κλίμα να σταθούν όρθιες με νέα καινοτόμα προϊόντα με νέες τεχνολογίες με πολύ προσωπική δουλειά και μεγάλες θυσίες.

Χωρίς σημαντική βοήθεια από το σχεδόν ανύπαρκτο τραπεζικό σύστημα με σημαντικά εμπόδια από την αυτοσυντηρούμενη Ελληνική γραφειοκρατία οι εταιρείες αυτές δημιουργούν τα θεμέλια μιας νέας οικονομίας η οποία δεν θα βασίζεται μόνο στις υπηρεσίες όπως κάποιοι οικονομολόγοι ευαγγελίζονταν πριν από 28 χρόνια αλλά στην έρευνα ανάπτυξη και παραγωγή νέων προϊόντων που αγωνίζονται να σταθούν απέναντι στο αθέμιτο ανταγωνισμό των Κινεζικών προϊόντων.

Μία από αυτές τις εταιρείες είναι η ΝΕΜ, μια εταιρεία που σχεδιάζει αναπτύσσει και κατασκευάζει τηλεχειριζόμενα ελικόπτερα Drone.

Με μια μακρά ιστορία στον τομέα των αεροκατασκευών η εταιρεία ΝΕΜ έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια τέσσερα ελικόπτερα Drone με διαφορετικές δυνατότητες που μπορούν να καλύψουν διαφορετικές επιχειρησιακές απαιτήσεις.

Παράλληλα η εταιρεία έχει σχεδιάσει και αναπτύξει τρείς ηλεκτροκινητήρες που εξοπλίζουν τα δικά της αλλά και άλλων εταιρειών ελικόπτερα Drone.

Το πρώτο και μεγαλύτερο ελικόπτερο Drone της εταιρείας ΝΕΜ είναι το ΝΕΜ-8512 το
οποίο διαθέτει οκτώ ηλεκτροκινητήρες τύπου ΝΕΜ-4114 με ισχύ έκαστος 525 Watt. Το ελικόπτερο Drone ΝΕΜ-8512 έχει αυτονομία 10-20 λεπτά και μπορεί να πετάξει σε απόσταση 2-20 χλμ με σταθερή ταχύτητα πλεύσης 60 χλμ/ώρα.



Η διάμετρος του Drone είναι 900 χλστ, το βάρος κενό του ΝΕΜ-8512 είναι 5 κιλά μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 5-7 κιλά και το συνολικό βάρος απογείωσης είναι 10-12 κιλά. Το ΝΕΜ-8512 μπορεί να πετάξει ακόμη και με 6-7 Μποφόρ με 60 χλμ/ώρα, εξοπλισμένο με ένα σταθεροποιημένο σύστημα επί τους οποίου μπορεί να τοποθετηθεί κάμερα ημέρας/νύκτας.



Το δεύτερο σύστημα της εταιρείας είναι το ελικόπτερο Drone ΝΕΜ-436 το οποίο είναι εξοπλισμένο με 4 ηλεκτροκινητήρες τύπου ΝΕΜ-4114 έκαστος με ισχύ 525 Watt.  Το ελικόπτερο Drone ΝΕΜ-436 έχει αυτονομία 15-30 λεπτά και μπορεί να πετάξει σε απόσταση 2-20 χλμ με σταθερή ταχύτητα πλεύσης 60 χλμ/ώρα.



Η διάμετρος του Drone είναι 600 χλστ, το βάρος κενό του ΝΕΜ-436 είναι 3 κιλά μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 3 κιλά και το συνολικό βάρος απογείωσης είναι 6 κιλά. Το ΝΕΜ-436 μπορεί να πετάξει ακόμη και με 5-6 Μποφόρ με 60 χλμ/ώρα, εξοπλισμένο με ένα σταθεροποιημένο σύστημα επί τους οποίου μπορεί να τοποθετηθεί κάμερα ημέρας/νύκτας.



Το τρίτο ελικόπτερο Drone της εταιρείας NEM είναι το NEM-424 το οποίο είναι εξοπλισμένο με 4 ηλεκτροκινητήρες τύπου ΝΕΜ-4114 έκαστος με ισχύ 525 Watt. Το ελικόπτερο Drone ΝΕΜ-424 έχει αυτονομία 30-40 λεπτά και μπορεί να πετάξει σε απόσταση 2-20 χλμ με σταθερή ταχύτητα πλεύσης 60-70 χλμ/ώρα.



Η διάμετρος του Drone είναι 500 χλστ, το βάρος κενό του ΝΕΜ-424 είναι 2 κιλά μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 2 κιλά και το συνολικό βάρος απογείωσης είναι 4 κιλά. Το ΝΕΜ-424 μπορεί να πετάξει ακόμη και με 5-6 Μποφόρ με 60-70 χλμ/ώρα, εξοπλισμένο με ένα σταθεροποιημένο σύστημα επί τους οποίου μπορεί να τοποθετηθεί κάμερα ημέρας/νύκτας.

Το τέταρτο προιόν της εταιρείας είναι το NEM-4 Micro το οποίο είναι εξοπλισμένο με 4 ηλεκτροκινητήρες τύπου ΝΕΜ-2205. Το Micro-Drone έχει αυτονομία 10 λεπτά και μπορεί να πετάξει σε απόσταση 1 χλμ με μέγιστη ταχύτητα πλεύσης 200 χλμ/ώρα.



Η διάμετρος του Drone είναι 220 χλστ, το βάρος κενό του ΝΕΜ-4 Micro είναι 300 γραμμάρια, μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 200 γραμμάρια και το συνολικό βάρος απογείωσης είναι 500 γραμμάρια. Το ΝΕΜ-424 μπορεί να πετάξει ακόμη και με 7 Μποφόρ, εξοπλισμένο με μία μικροκάμερα

Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των παραπάνω Drone είναι Carbon Fiber tube/play και Aviation Aluminum 6061/7075.

Όσον αφορά τους τριφασικούς ηλεκτροκινητήρες της εταιρείας ΝΕΜ αυτοί είναι ο ΝΕΜ-4114 (390Kw) βάρους 180 γραμμαρίων απόδοσης 525 Watt με ανυψωτική ικανότητα 3 κιλών, ο ΝΕΜ-4010 (500Kw) βάρους 110 γραμμαρίων απόδοσης 350 Watt με ανυψωτική ικανότητα 2 κιλών και o NEM-2205 (2300Kw) βάρους 30 γραμμαρίων, απόδοσης 80 Watt με ανυψωτική ικανότητα 1 κιλού.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »