Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Απαλλάχθηκε λόγω…Παρασκευόπουλου ο υιός Καρατζαφέρης

Ρε Γιαννάκη κονομάς ….400.000 τον χρόνο ,πάνω από μία χήνα την μέρα ; Ποιος είσαι, η …..Μενεγάκη; Δηλαδή ο Μπαμπάς πόσα κονομά;

Η μεταβολή της κατηγορίας απάλλαξε τον δημοσιογράφο Γιάννη Καρατζαφέρη, γιο του Γιώργου Καρατζαφέρη, από την καταδίκη για την… αμέλειά του να μην δηλώσει καταθέσεις που είχε στο εξωτερικό.

Νωρίτερα σήμερα ο Γιάννης Καρατζαφέρης βρέθηκε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή, δηλαδή την μη δήλωση καταθέσεων στο εξωτερικό. Κατά την διάρκεια της απολογίας του ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι «δεν είχε ακούσει πως έπρεπε να δηλώνει τις συγκεκριμένες καταθέσεις» και ότι δεν απέκρυψε σκόπιμα τα εισοδήματα! Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του εισαγγελέα της έδρας ο οποίος του υπενθύμισε ότι
είναι «δημοσιογράφος» και ως έκ τούτου όφειλε να είναι ενήμερος για την συγκεκριμένη υποχρέωσή του.

Ερωτηθείς δε για το που βρήκε αυτά τα χρήματα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, Αθ. Βαρλάμης, χαρακτήρισε λογικό να προέβη σε αποταμιεύσεις αφού «έβγαζε 400.000 ευρώ τον χρόνο».

Ωστόσο το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του Γ. Καρατζαφέρη για μεταβολή της κατηγορίας από δόλο σε αμέλεια και ως εκ τούτου λόγω ενός παλαιότερου Νόμου για την αποσυμφόρηση των φυλακών (2012) που προέβλεπε παύση της ποινικής δίωξης για αδικήματα για τα οποία απειλείται ποινή φυλάκισης έως και ένα έτος, ο δημοσιογράφος απαλλάχθηκε από την κατηγορία. 


eReportaz.gr

Καρατζαφέρης: 6,6 εκατ. δολάρια μετρητά, 20 εκατ. ευρώ σε ακίνητα

Τώρα όμως είναι πλέον λευκός σαν…περιστέρι, και με το δίκιο του να… κοκορεύεται.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ