Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

“I'm Not Ashamed”. Μια ταινία για την σφαγή στο λύκειο Columbine

Τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφόρησε από την Pure Flix (ένα ανεξάρτητο χριστιανικό κινηματογραφικό και τηλεοπτικό studio) η ταινία “I'm Not Ashamed”, («Δεν ντρέπομαι»), μια αληθινή ιστορία βασισμένη στη ζωή της έφηβης χριστιανής μαθήτριας Rachel Joy Scott που σκοτώθηκε στο Λύκειο του Columbine στις 20 Απριλίου του 1999.



Η ταινία είναι παντελώς άγνωστη στην Ελλάδα.


Η εταιρεία παραγωγής έγραφε στην ιστοσελίδα της: "Το Χόλιγουντ έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της σημερινής μας κουλτούρας ελέγχοντας τα περισσότερα από τα μέσα ενημέρωσης που βιώνουμε σήμερα. Σας προκαλούμε να σταθούμε υπέρ του Χριστού και να μοιραστούμε αυτές τις ταινίες με τις οικογένειές μας, τους φίλους μας, τις κοινότητες και την εκκλησία μας ώστε να επηρεάσουν τον κόσμο υπέρ του Χριστού".


Το τρέιλερ της ταινίας μπλοκαρίστηκε από το YouTube (!) και ο λογαριασμός ανακόπηκε για περίπου 11 μήνες, επειδή η εταιρεία Google είπε στην Pure Flix ότι το τρέιλερ της ταινίας «παραβίαζε τα πρότυπα του», σύμφωνα με τον The Hollywood Reporter. 

Προφανώς. Επειδή δεν διαφήμιζε βλέπετε, την ομοφυλοφιλία ή την αθεΐα ή τα ναρκωτικά ή την "διαφορετικότητα" κλπ, αλλά την χριστιανική πίστη που πλέον βρίσκεται εκτός της πολιτικής ορθότητας.

Για συνέχεια της ανάρτησης εδώ

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ