Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES… ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ… ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΓΚΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΣ, ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ… ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Η ΩΡΑ ΣΑΣ…

Screenshot_54

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ…

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ, ΜΙΚΡΟΒΙΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ…

Αλλά ξέχασα. Οι συνταξιούχοι στρατιωτικοί και απόφοιτοι, έγραψαν τον Αύγουστο ότι η προληπτική διασωλήνωση βοηθάει.

Και έκαναν ακόμα και την Αναστασία Κοτανίδου να τραβάει τα μαλλιά της. Την Κοτανιδου, την οποία είχε επιστρατεύσει ο εισαγγελέας Σπυρόπουλος με την ελπίδα να στηριχθεί στη μαρτυρία της να μου ασκήσει δίωξη, αλλά αυτή πήγε και κατέθεσε ότι όχι μόνο δεν βοηθάει, αλλά εγκυμονεί τεράστιο κίνδυνο αναπνευστικής ανακοπής.

Για να μην μιλήσουμε για τα μικρόβια…

Αλλά τι να μας πει η Κοτανίδου, όταν έχουμε Αλικάκους, Περδικόπουλους & ΣΙΑ να λένε το αντίθετο για να καταρρίψουν το πρωτόκολλο του θανάτου…

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ…:

“Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος σε άψογη φυσική κατάσταση. Νόσησε με covid στις αρχές του Φεβρουαρίου 2022, στην αρχή είχε μόνο λίγο πυρετό και ενώ παρουσίασε βελτίωση μετά από μια εβδομάδα περίπου, υποτροπίασε στα τέλη της δεύτερης εβδομάδας. Τα τέστ covid στο φαρμακείο τον έδειχναν αρνητικό. Απευθύνθηκε σε ιδιώτη γιατρό ο οποίος τον έστειλε για ακτινογραφία θώρακος. Το ραντεβού του με τον

γιατρό ήταν σε δύο μέρες, όμως παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή και μετά από πίεση προσώπου της ευρύτερης οικογένειας μας (γιατρού) αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο.

Είχε εφημερία το Ιπποκράτειο.

Οι άνθρωποι που τον παρέλαβαν με το ασθενοφόρο δεν πίστευαν ότι είναι ο ασθενής, καθώς κατέβηκε μόνος χωρίς καμία ένδειξη ότι χρήζει νοσηλείας, οπτικά τουλάχιστον.

Όταν έφτασε στα επείγοντα και παρέλαβαν στην υποδοχή τις εξετάσεις του, θεώρησαν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή και φυσικά η κρίσιμη ερώτηση ήταν:

Ανεμβολίαστος;

Ναι.

Το ύφος έγινε αμέσως ειρωνικό και με μια αίσθηση ικανοποίησης…

Έγινε τέστ το οποίο βγήκε αρνητικό και έγινε δεύτερο μοριακό που έδειξε “θετικό”.

Η διάγνωση ήταν πνευμονία. Το οξυγόνο του ήταν γύρω στο 90.

Μπήκε (Τρίτη) σε απλή κλίνη COVID όπου του παρείχαν οξυγόνο στην αρχή λίγο, την επόμενη μέρα λίγο περισσότερο και σταθεροποιήθηκε.

Του χορηγήθηκε αντιβίωση και ένιωθε ήδη από την δεύτερη ημέρα πολύ καλύτερα, έπεσε ο πυρετός, έπινε νερό (φαγητό δεν του έδιναν).

Παρ όλα αυτά του απαγόρευσαν να μας μιλάει στο τηλέφωνο “για να μην κουράζεται”.

Ήταν (Τετάρτη) η τελευταία φορά που άκουσα εγω την φωνή του.

Δεν είχαμε επικοινωνία καθώς δεν είχε την άνεση να γράφει μηνύματα στο κινητό.

Από τον γιατρό που τον παρακολουθούσε ενημερωνομασταν μια φορά την ημέρα, για 3-4 λεπτά, χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες και πάντα μας έλεγε ότι πηγαίνει καλά και πάντα τόνιζε ότι δεν πρέπει να τον καλούμε στο τηλέφωνο για να μην κουράζεται.

Την 5η μέρα νοσηλείας (Σάββατο) τηλεφωνεί ο ίδιος ο μπαμπάς μου στην μητέρα μου και ζητάει να φάει, μας λέει ότι είναι πολύ καλά και να μην ανησυχούμε.

Έτσι λοιπόν η μητέρα μου και ο αδερφός μου τρέχουν την ίδια στιγμή να του πάνε αυτά που ζήτησε. Φυσικά κανείς δεν θα τους άφηνε να περάσουν καθώς απαγορευόταν. Δεν μπορούσαν για μια ώρα να βρούν κάποιον νοσηλευτή να του τα μεταφέρει.

Αφού τελικά μια κοπέλα βοήθησε να τα μεταφέρει στον πατέρα μου, δεν πρόλαβαν να γυρίσουν στο σπίτι και τηλεφώνησε η γιατρός στην μητέρα μου λέγοντας της ότι, επειδή το βράδυ στον ύπνο του σαν να έκανε κάποια άπνοια, θα τον διασωληνώσουμε προληπτικά!

Είχε φωνάξει ήδη τον αναισθησιολόγο!!

Σε μια ώρα είχε τελειώσει ήδη η διαδικασία της διασωλήνωσης και όπως μας είπαν οι ίδιοι απόρησαν με το πόσο καλά πήγε, ήταν πολύ γερός οργανισμός.

Διασωληνωθηκε ένας άνθρωπος που πριν μια ώρα ζητούσε να φάει και μιλούσε στο τηλέφωνο!

Την Κυριακή συνέχισε να είναι καλά, την Δευτέρα ανέβασε πυρετό. Απ’ ότι μάθαμε είχαν σταματήσει να του δίνουν την αντιβίωση.

Μας είπαν ότι κάτι κόλλησε από την εντατική.

Από κει και πέρα πήγαινε όλο και χειρότερα.

Στην αρχή η καρδιά, μετά από λίγες μέρες τα νεφρά. Ξεκίνησε αιμοκάθαρση. Μετά τρύπα στον πνεύμονα από το οξυγόνο. Μετά κι άλλη τρύπα.

Άντεξε σχεδόν δύο εβδομάδες…

Ήταν μονόδρομος από την στιγμή που διασωληνωθηκε.

Η ενημέρωση καθ’ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του στην ΜΕΘ ήταν με το σταγονόμετρο. Τί, πώς, γιατί; Δεν υπήρχαν απαντήσεις.

Άλλωστε που να ξέρουμε εμείς… Γιατροί είμαστε;

Τι να μας πουν…

Είναι περιττό να σας περιγράψω την αγωνία μας όλον αυτόν τον καιρό, τi ζήσαμε το καταλαβαίνουν μόνο όσοι βρέθηκαν στην θέση μας.

Πήγε όρθιος και μας τον γύρισαν νεκρό.”

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Plandemic.Το όλο κόλπο (Greek subs)

    https://rumble.com/vlro9a-plandemic.-greek-subs.html

    ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.....ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Τώρα ο Fauci παραδέχεται ότι τα εμβόλια για τον COVID προκαλούν MYOCARDlTlS, ιδιαίτερα σε νεαρούς άνδρες.

    Πρέπει να διωχθεί γιατί είπε ψέματα στο κοινό;
    https://twitter.com/iluminatibot/status/1724961396184740084

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »