Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Η δυστοπία των 15 λεπτών

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

η δυστοπία των 15 λεπτών

… ένα ακόμη αρρωστημένο μοντέλο-φιάσκο (κατευθείαν από το ψυχιατρείο του νεοταξισμού) που επιχειρεί να μετατρέψει την ίδια τη ζωή και την επιβίωση σε μια ιδρυματική κατάσταση-φυλακή.

Το σχέδιο των νεοταξιτών (εάν και όταν ολοκληρωθεί) θέλει να έχουν εκδιωχθεί όλοι οι άνθρωποι από την επαρχία και να έχουν περιοριστεί σε μεγαλουπόλεις κάτω από την διαρκή παρακολούθηση του μεγάλου αδελφού. Οι άνθρωποι τότε πλήρως αποδυναμωμένοι από ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες θα έχουν παγιδευτεί σε πόλεις-στρατόπεδα συγκέντρωσης και ουσιαστικά εξόντωσης.

Σε μια πραγματική οικονομία με πραγματικά επαγγέλματα (για το καλό του πλανήτη, των ανθρώπων και των ζώων) οι άνθρωποι θα ήταν ορθολογικά διεσπαρμένοι στην επαρχία και σε μικρού μεγέθους πόλεις. Θα είχαν αυτάρκεια, αυτονομία και την ελευθερία να κινηθούν όπου κι όπως θέλουν.

Όμως στην άθλια, κατεστραμμένη και παρακμιακή οικονομία του νεοταξισμού με τους πολλούς παρασιτικούς κλάδους (μμε, big Pharma, εταιρίες ΓΤΟ, «πράσινη» ενέργεια, κλπ) οι άνθρωποι καταδικάζονται σε άχρηστα και καταστροφικά επαγγέλματα (που υπηρετούν αποκλειστικά και μόνο την ολοκληρωτική δομή) και τα οποία διενεργούνται στον περιορισμένο γεωγραφικό τόπο της «έξυπνης» πόλης των 15 λεπτών.

Στο πλαίσιο αυτό η δυστοπία των 15 λεπτών (ως άθλιο αποκύημα της ψευδο-πανδημίας) έρχεται να κάνει το lockdown μόνιμο και να στραγγαλίσει τη ζωή.

Εν κατακλείδι, αφού σκοπός αυτής της χυδαίας εκστρατείας είναι η καθολική αστικοποίηση, η απάντηση είναι η εμμονή όσων ήδη μένουν στην επαρχία να παραμείνουν με κάθε τρόπο εκεί και η μαζική επιστροφή των αστών στη φύση.

1 σχόλιο:

 1. KOITA NA ΔΕΙΣ ……..ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ

  ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΚΕΡΑΙΕΣ 5G …ΑΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ELF ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ …
  ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

  https://www.facebook.com/photo/?fbid=3118373631640670&set=pcb.3118374154973951

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ