Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Χωρίς τα «τέστ κορονοιού», δεν θα είχαμε καμία κρίση »

Δρ Wolfgang Wodarg

Corona – Η απλή αλήθεια σε λιγότερο από 6 λεπτά.

Αυτό το βίντεο είναι μια πολύ σύντομη ανακεφαλαίωση του τι έχει συμβεί και εξακολουθεί να συμβαίνει ως απάντηση στην – λεγόμενη – πανδημία του δολοφόνου ιού.
Εξηγεί με απλούς τρόπους πώς μας οδήγησαν να πιστέψουμε ότι υπήρχε ένα «ποτέ άλλοτε» ξέσπασμα ενός τεράστιου θανατηφόρου ιού. Αν και αντ ‘αυτού δεν είδαμε κανένα μοναδικό ξέσπασμα, απλώς ο αόριστος πανικός που δημιουργήθηκε γύρω από έναν αρκετά «κανονικό» νέο κορονοιό, που αποδείχθηκε (όπως μας είπαν ανεξάρτητοι επιστήμονες πριν από την «πανδημία») να είναι συγκρίσιμος με μια άσχημη γρίπη (γνωστή και τόσο μεταδοτική και τόσο θανατηφόρα όσο η γρίπη).



Δεδομένα στο βίντεο από τα μέσα Ιουνίου 2020. Οι επιστήμονες που αναφέρονται, μεταξύ άλλων αλλά δεν περιορίζονται μόνο σε αυτούς: Καθηγητής Ιωάννης Ιωαννίδης, Καθηγητής Δρ. Knut Wittkowski, Καθηγητής Sunetra Gupta, Καθηγητής Dr. Klaus Püschel, Καθηγητής Dr. Michael Levitt, Καθηγητής Δρ. Hendrick Streeck, Καθηγητής Dr. Sucharit Bhakdi, Καθηγητής  Dolores Cahill, Dr. Thomas Jefferson, Dr. Wolfgang Wodarg, Dr. Anders Tegnell, Dr. Bodo Schiffmann, Καθηγητής Dr. Peter C. Gøtzsche, Καθηγητής Dr. Pietro Vernazza, Καθηγητής Dr.  Didier Raoult και πολλοί άλλοι.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Κάνουμε επίσης λάθη, οπότε πείτε μας (προέρχονται) πού και αν θα κάναμε λάθος και θα χαρούμε να μάθουμε και να προσθέσουμε αλλαγές. Εδώ, ή στο βίντεο, εάν είναι δυνατόν.
«Ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να ξανασκεφτούμε τις πράξεις μας. Ίσως πρέπει να αμφισβητήσουμε την «κοινωνική αποστασιοποίηση», να αναρωτηθούμε «το νέο φυσιολογικό», να αμφισβητήσουμε το «εμβόλιο κορόνας» και να αμφισβητήσουμε ολόκληρη την «κρίση». Ίσως, τελικά, είναι μια πολύ καλή ιδέα να ενημερώσουμε τον εαυτό μας, να αγκαλιάσουμε την ανεξάρτητη επιστήμη, να αγκαλιάσουμε τη συζήτηση και να αγκαλιάσουμε την κοινή λογική. «

Στέφαν Νόρντοκ

Ανεξάρτητη Επιστήμη για την «Κορώνα»

1.Σύμφωνα με τις τελευταίες ανοσολογικές και ορολογικές μελέτες, η συνολική θνησιμότητα του Covid-19 (IFR) είναι περίπου 0,1% και επομένως στο εύρος μιας ισχυρής εποχικής γρίπης (κρυολόγημα).

2.Σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και επίσης η Σουηδία (χωρίς κλείδωμα), η συνολική θνησιμότητα από τις αρχές του έτους βρίσκεται στο εύρος μιας ισχυρής σεζόν γρίπης. Σε χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία και η Ελβετία, η συνολική θνησιμότητα κυμαίνεται από μια εποχή ήπιας γρίπης.


3.Ακόμα και στα παγκόσμια «hotspots», ο κίνδυνος θανάτου για το γενικό πληθυσμό σε σχολική ηλικία  και πληθυσμό σε εργασιακή ηλικία  είναι συνήθως στο εύρος της καθημερινής βόλτας με το αυτοκίνητο στην εργασία. Ο κίνδυνος αρχικά υπερεκτιμήθηκε επειδή πολλοί άνθρωποι με μόνο ήπια ή καθόλου συμπτώματα δεν ελήφθησαν υπόψη.

4.Μέχρι το 80% όλων των ατόμων θετικών σε τέστ παραμένουν χωρίς συμπτώματα. Ακόμα και μεταξύ 70-79 ετών, περίπου το 60% παραμένει χωρίς συμπτώματα. Πάνω από το 95% όλων των ατόμων εμφανίζουν έως και μέτρια συμπτώματα.

5.Έως και το 60% όλων των ατόμων μπορεί να έχουν ήδη κάποια κυτταρική ανοσία στο Covid-19 λόγω επαφής με προηγούμενους κοροναϊούς (δηλαδή ιούς κοινού κρυολογήματος). Η αρχική υπόθεση ότι δεν υπήρχε ανοσία έναντι της Covid-19 δεν ήταν σωστή.

6.Η μέση ηλικία των θανάτων στις περισσότερες χώρες (συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας) είναι άνω των 80 ετών (π.χ. 86 ετών στη Σουηδία) και μόνο περίπου το 4% των θανάτων δεν είχε σοβαρές προϋποθέσεις. Η ηλικία και το προφίλ κινδύνου των θανάτων αντιστοιχεί ουσιαστικά στην κανονική θνησιμότητα.

7.Σε πολλές χώρες, έως και τα δύο τρίτα όλων των επιπλέον θανάτων σημειώθηκαν σε γηροκομεία, οι οποίοι δεν επωφελούνται από γενικό κλείδωμα. Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι σαφές εάν αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν πραγματικά από το Covid19 ή από εβδομάδες ακραίου στρες και απομόνωσης.

8.Έως και το 30% όλων των επιπλέον θανάτων μπορεί να έχουν προκληθεί όχι από την Covid19, αλλά από τις συνέπειες του κλειδώματος, του πανικού και του φόβου. Για παράδειγμα, η θεραπεία καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων μειώθηκε έως και 60% επειδή πολλοί ασθενείς δεν τόλμησαν πλέον να πάνε στο νοσοκομείο.

9.Ακόμη και στους λεγόμενους «θανάτους Covid19», συχνά δεν είναι σαφές εάν πέθαναν από ή με κοροναϊό (δηλαδή από υποκείμενες ασθένειες) ή αν θεωρήθηκαν ως «υποτιθέμενα κρούσματα» και δεν είχαν δοκιμαστεί καθόλου. Ωστόσο, τα επίσημα στοιχεία συνήθως δεν αντικατοπτρίζουν αυτή τη διάκριση.

10.Πολλές αναφορές των μέσων ενημέρωσης για νέους και υγιείς ανθρώπους που πέθαναν από την Covid19 αποδείχθηκαν ψευδείς: πολλοί από αυτούς τους νέους είτε δεν πέθαναν από την Covid19, ήταν ήδη σοβαρά ασθενείς (π.χ. από μη διαγνωσμένη λευχαιμία) ή στην πραγματικότητα ήταν 109 αντί 9 χρονών. Η ισχυριζόμενη αύξηση της νόσου Kawasaki στα παιδιά αποδείχθηκε επίσης λανθασμένη.

11.Ισχυρές αυξήσεις στην περιφερειακή θνησιμότητα μπορεί να συμβούν εάν υπάρχει κατάρρευση της φροντίδας των ηλικιωμένων και των ασθενών ως αποτέλεσμα μόλυνσης ή πανικού ή εάν υπάρχουν πρόσθετοι παράγοντες κινδύνου όπως η σοβαρή ατμοσφαιρική ρύπανση. Οι αμφισβητήσιμοι κανονισμοί για την αντιμετώπιση του αποθανόντος οδήγησαν μερικές φορές σε πρόσθετα σημεία συμφόρησης σε υπηρεσίες κηδείας ή αποτέφρωσης.

12.Σε χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία, και σε κάποιο βαθμό το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, οι υπερφορτώσεις νοσοκομείων λόγω ισχυρών κυμάτων γρίπης δεν είναι ασυνήθιστες. Επιπλέον, φέτος έως και το 15% των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης τέθηκαν σε καραντίνα, ακόμη και αν δεν εμφάνισαν συμπτώματα.

13.Οι συχνά εμφανιζόμενες εκθετικές καμπύλες των «περιπτώσεων κορώνας» είναι παραπλανητικές, καθώς ο αριθμός των δοκιμών αυξήθηκε επίσης εκθετικά. Στις περισσότερες χώρες, ο λόγος των θετικών δοκιμών προς τις δοκιμές συνολικά (δηλαδή το θετικό ποσοστό) παρέμεινε σταθερός στο 5% έως 25% ή αυξήθηκε μόνο ελαφρώς. Σε πολλές χώρες, η κορυφή της εξάπλωσης είχε ήδη φτάσει πολύ πριν από το κλείσιμο.

14.Χώρες χωρίς απαγόρευσεις, απαγόρευσης κυκλοφορίας και απαγόρευση επαφών, όπως η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, η Λευκορωσία ή η Σουηδία, δεν έχουν βιώσει μια πιο αρνητική πορεία εκδηλώσεων από άλλες χώρες. Η Σουηδία επαινέθηκε ακόμη και από τον ΠΟΥ και τώρα επωφελείται από την υψηλότερη ανοσία σε σύγκριση με τις χώρες κλειδώματος.

15.Ο φόβος για έλλειψη αναπνευστήρων ήταν αδικαιολόγητος. Σύμφωνα με τους ειδικούς πνευμονολόγους, ο επεμβατικός εξαερισμός (διασωλήνωση) ασθενών με Covid19, ο οποίος γίνεται εν μέρει λόγω του φόβου της εξάπλωσης του ιού, είναι στην πραγματικότητα συχνά αντιπαραγωγικός και βλαβερός για τους πνεύμονες.

16.Σε αντίθεση με τις αρχικές υποθέσεις, διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για τον ιό να εξαπλώνεται μέσω αερολυμάτων (δηλ. Μικροσκοπικά σωματίδια που επιπλέουν στον αέρα) ή μέσω μολύνσεων από επιχρίσματα (π.χ. σε λαβές πορτών ή smartphone). Οι κύριοι τρόποι μετάδοσης είναι η άμεση επαφή και τα σταγονίδια που παράγονται κατά το βήχα ή το φτέρνισμα.

17.Δεν υπάρχει επίσης επιστημονική ένδειξη για την αποτελεσματικότητα των μασκών προσώπου σε υγιή ή ασυμπτωματικά άτομα. Αντίθετα, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τέτοιες μάσκες παρεμβαίνουν στην κανονική αναπνοή και μπορεί να γίνουν «φορείς μικροβίων». Κορυφαίοι γιατροί τους χαρακτήρισαν «διαφημιστική εκστρατεία» και «γελοίο».

18.Πολλές κλινικές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ παρέμειναν εντελώς άδειες ή σχεδόν άδειες κατά τη διάρκεια της κορυφής της Covid19 και σε ορισμένες περιπτώσεις έπρεπε να στείλουν το προσωπικό τους στο σπίτι. Εκατομμύρια χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες ακυρώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων πολλών εξετάσεων καρκίνου και μεταμοσχεύσεων οργάνων.

19.Αρκετά μέσα ενημέρωσης πιάστηκαν προσπαθώντας να δραματοποιήσουν την κατάσταση στα νοσοκομεία, μερικές φορές ακόμη και με παραποιητικές εικόνες και βίντεο. Σε γενικές γραμμές, η μη επαγγελματική αναφορά πολλών μέσων μεγιστοποίησε τον φόβο και τον πανικό στον πληθυσμό.

20.Τα τέστ δοκιμής ιών που χρησιμοποιούνται διεθνώς είναι επιρρεπή σε σφάλματα και μπορούν να παράγουν ψευδώς θετικά και ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα. Επιπλέον, η επίσημη δοκιμή των τέστ ιών δεν επικυρώθηκε κλινικά λόγω της πίεσης του χρόνου και μερικές φορές μπορεί να αντιδράσει θετικά σε άλλους κορονοϊούς.

21.Πολλοί διεθνώς γνωστοί εμπειρογνώμονες στους τομείς της ιολογίας, της ανοσολογίας και της επιδημιολογίας θεωρούν ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι αντιπαραγωγικά και προτείνουν ταχεία φυσική ανοσοποίηση του γενικού πληθυσμού και προστασία των ομάδων κινδύνου.

22.Σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε ιατρικός λόγος για το κλείσιμο των σχολείων, καθώς ο κίνδυνος ασθένειας και μετάδοσης στα παιδιά είναι εξαιρετικά χαμηλός. Δεν υπάρχει επίσης ιατρικός λόγος για μικρές τάξεις, μάσκες ή κανόνες κοινωνικής απόστασης στα σχολεία.

23.Ο ισχυρισμός ότι μόνο (σοβαρή) Covid-19 αλλά όχι γρίπη μπορεί να προκαλέσει φλεβική θρόμβωση και πνευμονική (πνευμονική) εμβολή δεν είναι αληθής, καθώς είναι γνωστό εδώ και 50 χρόνια ότι η σοβαρή γρίπη αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο θρόμβωσης και εμβολής.

24.Αρκετοί ιατροί εμπειρογνώμονες χαρακτήρισαν τα εμβόλια εξπρές κορονοιού ως περιττά ή ακόμη και επικίνδυνα. Πράγματι, το εμβόλιο κατά της λεγόμενης γρίπης των χοίρων του 2009, για παράδειγμα, οδήγησε σε μερικές φορές σοβαρές νευρολογικές βλάβες και αγωγές και εκατομμύρια. Κατά τη δοκιμή νέων εμβολίων κοροϊού, έχουν ήδη εμφανιστεί σοβαρές επιπλοκές και αποτυχίες.

25.Μια παγκόσμια πανδημία γρίπης ή κορόνας μπορεί πράγματι να επεκταθεί σε αρκετές εποχές, αλλά πολλές μελέτες για ένα «δεύτερο κύμα» βασίζονται σε πολύ μη ρεαλιστικές υποθέσεις, όπως ένας συνεχής κίνδυνος ασθένειας και θανάτου σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

26.Αρκετές νοσοκόμες, π.χ. στη Νέα Υόρκη, περιέγραψαν μερικές φορές θανατηφόρα ιατρική κακοδιαχείριση ασθενών Covid λόγω αμφισβητήσιμων οικονομικών κινήτρων ή ακατάλληλων ιατρικών πρωτοκόλλων.

27.Ο αριθμός των ατόμων που υποφέρουν από ανεργία, κατάθλιψη και ενδοοικογενειακή βία ως αποτέλεσμα των μέτρων έχει φτάσει σε ιστορικά επίπεδα ρεκόρ. Αρκετοί ειδικοί προβλέπουν ότι τα μέτρα θα απαιτήσουν πολύ περισσότερες ζωές από τον ίδιο τον ιό. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, 1,6 δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο διατρέχουν άμεσο κίνδυνο να χάσουν τα προς το ζην.

28.Ο πληροφοριοδότης της NSA Edward Snowden προειδοποίησε ότι η «κρίση της κορώνας» θα χρησιμοποιηθεί για τη μόνιμη επέκταση της παγκόσμιας παρακολούθησης. Ο διάσημος ιολόγος Pablo Goldschmidt μίλησε για «παγκόσμια τρομοκρατία των μέσων ενημέρωσης» και «ολοκληρωτικά μέτρα». Ο κορυφαίος Βρετανός ιολόγος καθηγητής John Oxford μίλησε για «επιδημία των μέσων ενημέρωσης».

29.Περισσότεροι από 600 επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει για μια «άνευ προηγουμένου επιτήρηση της κοινωνίας» μέσω προβληματικών εφαρμογών για «ανίχνευση επαφών». Σε ορισμένες χώρες, τέτοια «ανίχνευση επαφών» πραγματοποιείται ήδη απευθείας από τη μυστική υπηρεσία. Σε πολλά μέρη του κόσμου, ο πληθυσμός παρακολουθείται ήδη από ντρόνς και αντιμετωπίζει σοβαρή αστυνομική προσέγγιση.

30.Μια μελέτη του ΠΟΥ του 2019 για μέτρα δημόσιας υγείας κατά της πανδημικής γρίπης διαπίστωσε ότι από ιατρική άποψη, η «ανίχνευση επαφής» «δεν συνιστάται σε καμία περίπτωση». Ωστόσο, οι εφαρμογές παρακολούθησης επαφών έχουν ήδη καταστεί μερικώς υποχρεωτικές σε πολλές χώρες.

3 λόγοι για τους οποίους η Κορώνα δεν είναι ιός δολοφόνος

Είναι τόσο μεταδοτική όσο η γρίπη

Δεν είναι αυτό που σου είπαν. »Εκθετική αύξηση», ‘‘εκπληκτικά κρούσματα’‘ και »το είπαμε έτσι, τα δεύτερα κύματα» είναι σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα της υπερβολικής κάλυψης των μέσων ενημέρωσης και ειδικά αποδίδοντας »Κορόνα περιπτώσεις» με βάση ένα τέστ Κορόνας που δημιουργήθηκε από τον γερμανό Dr Drosten, το χρυσό αγόρι που κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κάθε »TEΣΤ’ εντός ημερών για κάθε »πανδημία» τα τελευταία 20 χρόνια και κέρδισε εκατομμύρια σε αυτό.

Αυτό το τέστ είναι εξαιρετικά θεαματικό. Με βάση την αλληλουχία RNA που δεν έχει απομονωθεί ποτέ από ιό ούτε έχει ταυτοποιηθεί με τα συμπτώματα που ονομάζουμε «Covid-19». Δεν πειράζει ότι η τεχνική που χρησιμοποιεί αυτό το τέστ είναι στην πραγματικότητα εξ ορισμού ακατάλληλη για να δείξει εάν ένας ασθενής έχει μια παθογενετική ποσότητα ενός συγκεκριμένου ιού ή όχι.

Επιπλέον: οι άνθρωποι έχουν έμφυτη ανοσία στην Corona ήδη. Πιθανώς το 75-80% των ανθρώπων που εκτίθενται στον ιό δεν το «κολάν» καν. Και δεν χρειάζεται καν μια αντίδραση αντισωμάτων.
(δείτε παραπάνω τη σχετική και ανεξάρτητη επιστήμη

Είναι τόσο θανατηφόρος όσο η γρίπη

Παρόλο που ο ΠΟΥ και σχεδόν κάθε κυβέρνηση παγκοσμίως προσπαθούν να σας πουν ότι η Covid »δεν έχει προηγούμενο θανατηφόρο και ο ΠΟΥ δημοσίευσε ένα «ποσοστό θνησιμότητας υπόθεσης (CFR) 3,4% για μήνες στον ιστότοπό του, είναι πλέον εμφανές ότι η θνησιμότητα του «SARS -CoV-2 είναι συγκρίσιμη με μια ήπια έως σοβαρή γρίπη, σκοτώνοντας όσους ανθρώπους όπως και η γρίπη. Ο Καθηγητής του Standfort, Ιωάννης Ιωαννίδης, ήδη τον Απρίλιο δημοσίευσε επιστημονικά άρθρα που έδειξαν CFR μεταξύ 0,05-0,4%.

Επίσης, όλα τα μοντέλα πρόβλεψης με το γερμανικό RKI, το αγγλικό αυτοκρατορικό κολέγιο και το CDC ήταν «αστρονομικά λάθος» (είπε ο καθηγητής Ιωάννης Ιωαννίδης). Προβλέπουν μεταξύ 300.000 και 1.500.000 θανάτων στη Γερμανία, 510.000 θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και έως και 2,2 εκατομμυρίων στις ΗΠΑ. Αυτοί οι αριθμοί που προκαλούσαν το φόβο ήταν πράγματι αστρονομικά λανθασμένοι. Ο πραγματικός αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν με την «Corona» (σημειώστε ότι το να πεθάνεις με, δεν σημαίνει καθόλου ότι πεθαίνεις από) ήταν 10-200 φορές χαμηλότερος!
(δείτε παραπάνω τη σχετική και ανεξάρτητη επιστήμη)

Υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες

Όπως μας είπαν και όπως μας λένε, η Corona είναι επίσης μια τόσο μεγάλη απειλή επειδή «δεν έχουμε εμβόλιο ή θεραπεία». Αυτό δεν είναι αληθινό. Εάν είχαμε δώσει περισσότερη προσοχή στους επιστήμονες (όσοι δεν πληρώνονταν από τη φαρμακευτική βιομηχανία, κατά προτίμηση) θα μπορούσαν να μας είχαν πει αμέσως ότι το SARS 1 ήταν θεραπεύσιμο με HCQ σαν φάρμακο. Όπως είναι και τώρα. Η έγκαιρη θεραπεία με αντιβιοτικό HCQ + Zink + φαίνεται να εμποδίζει τους ασθενείς να νοσηλευτούν ακόμη και σε αυξανόμενο αριθμό κλινικών δοκιμών.

Για θεραπεία σε μεταγενέστερα στάδια των αρρώστων γνωρίζουμε τώρα ότι η θεραπεία ICU με αναπνευστήρες σκότωσε τους ασθενείς αντί να τους θεραπεύσει. Άλλες δοκιμές δείχνουν τώρα ότι το Dexamethason βοηθά ακόμη και στην περίπτωση που η ασθένεια έχει ήδη εδραιωθεί.
(δείτε παραπάνω τη σχετική και ανεξάρτητη επιστήμη)

ΠΗΓΗ Corona – The Simple Truth in Under 6 Minutes.


Δημασίευση από: http://www.fytro.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »