Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Κύριε Χρυσοχοΐδη, ΕΜΕΝΑ πρώτα !!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο

Με έγγραφό μου προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ζητάω την κατά απόλυτη προτεραιότητα αξιολόγηση του «υλικού» των ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ αναρτήσεων.
Επιχειρείτε να τρομοκρατήσετε τους χρήστες του διαδικτύου. Ίσως επειδή τα Ελληνικά Hoaxes τα έχουμε δυσκολέψει πολύ. Και βγήκατε πλέον εσείς φανερά. Ως μπαμπούλας.
Με την κίνησή σας αυτή, όμως, «βγάζετε τα μάτια σας» μόνος σας.
Θα υποχρεωθείτε να δώσετε εσείς, οι συνάδελφοί σας υπουργοί και οι συνεργαζόμενοι με τη κυβέρνηση επιστήμονες, εξηγήσεις και απαντήσεις.
Σε όλα αυτά που εβδομάδες τώρα σας προκαλώ να απαντήσετε. Αλλά εσείς κρύβεστε.
Θα το κάνετε τώρα στην ποινική διαδικασία που ΕΣΕΙΣ προκαλείτε.
Αλλά δεν θα εξαντλήσετε την «αξιολόγηση» σε χρήστες που δεν μπορούν να αμυνθούν, προς παραδειγματισμό των υπολοίπων:
Όχι. Θα ξεκινήσετε με μένα. Χιλιάδες κοινοποιήσεις έχει το δικό μου «υλικό». Είμαι από τους πλέον «επικίνδυνους» για τη δημόσια υγεία. Θα ήταν τουλάχιστον ύποπτο να με εξαιρέσετε. Και για σας και για μένα.
Αλλά, θα το κάνουμε επί ίσοις όροις, κ. Χρυσοχοΐδη:
Όσοι υπουργοί και βουλευτές καταθέσετε στην ποινική διαδικασία, θα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ από την ΑΣΥΛΙΑ σας, υπουργική και βουλευτική. Σύμφωνοι;
Και στην εισαγγελική αυτή έρευνα θα είμαστε από πάνω. Από την αρχή ως το τέλος. Και ενώ ο σκοπός της κίνησής σας είναι να μπει και η ταφόπλακα στην αλήθεια, τελικά μέσα από αυτήν, η αλήθεια θα αναστηθεί και θα θριαμβεύσει.
Για να δούμε ποιος είναι ο πραγματικά επικίνδυνος για τη χώρα.
Πάμε λοιπόν, κ. Χρυσοχοΐδη! Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!


        Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "o Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, έδωσε εντολή στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, να στείλει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, υλικό αναρτήσεων στο διαδίκτυο προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση."Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Όπως μάλιστα δήλωσε o Μιχάλης Χρυσοχοίδης: ."

Νίκος Αντωνιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »