Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020

Το σχέδιο φίμωσης των γιατρών μία και καλή.


Το βίντεο έχει Ελληνικούς υπότιτλους (κλίκ στους υπότιλους για ενεργοποίηση των ελληνικών υποτίτλων).

Από τον Σπύρο Σκούρα

Την περασμένη εβδομάδα μια οργάνωση γιατρών που ονομάζεται Γιατροί πρώτης γραμμής της Αμερικής πήγε στην Ουάσινγκτον και έδωσε συνέντευξη μπροστά από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Αυτά που είπε αυτή η ομάδα γιατρών έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις επίσημες θέσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Κέντρων Ελέγχου Νοσημάτων σχετικά με τον κορονοϊό και τη θεραπεία του ενώ το νέο πειραματικό εμβόλιο μπορεί να είναι έτοιμο πριν από το τέλος του έτους.

Μέλη της οργάνωσης των γιατρών απολύθηκαν από τη δουλειά τους,  ο ιστότοπός τους έχει κατέβει και το δημοφιλές βίντεο έχει σχεδόν εξαφανιστεί από το διαδίκτυο.

Φαίνεται ότι η λογοκρισία των γιατρών που δεν συμφωνούν με το καθεστώς  μπορεί να είναι μόνο μια προσωρινή λύση. Μόλις σήμερα με τέλειο συγχρονισμό, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τίτλο «Όταν ο γιατρός σου είναι ρομπότ».

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές θα αντικατασταθούν κάποια μέρα από την τεχνητή νοημοσύνη και τα ρομπότ; 'Αλλωστε , τα ρομπότ δεν κάνουν ερωτήσεις ... Ακολουθούν εντολές.Υπότιτλοι απο : Ασκητής oaskhths.blogspot.com

Περισσότερα : https://oaskhths.blogspot.com/  


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ