Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

666 Τρόποι για να αλλάξουνε τα τρόφιμα για πάντα

Kαι εδω κρύβεται ο bill gates δίνοντας δισεκατομμύρια για να φτιαχτούνε αυτα τα ψευτοκρεατα, κανουν και οτι μπορουνε για να κλείσουν τα εργοστάσια κρέατος στην αμερικη πως και καλα κολλήσανε οι ανθρωποι που εργάζονται εκει περα τον κοροιδοιο https://www.today.com/food/meat-facto... αρα το μονο που έμεινε για κρέας ειναι αυτο το imposible berger αυτο το μεταλλαγμένο κομμάτι σκατά που ειναι γεματο ραουταπ https://www.momsacrossamerica.com/gmo... , μετα μπορει να το τραβήξουν και άλλο το παραμύθι πως και τα ζωα εχουν τον κοροιδοιο αρα θα πρεπει να σφαχτούνε ολα για να προλάβουν και καλα να μην μεταδοθεί στους ανθρώπους, με κατι τεστ για τα πανηγύρια που βγαίνουν θετικά ακομα και τα φρούτα https://www.youtube.com/watch?v=mSc0V... καταφεραν και κατέστρεψαν την οικονομία ολου του κοσμου καλα μας κανουν αφου είμαστε προβατα και δεν καταλαβαίνουμε τι πανε να κανουν




Σε κάποια χρόνια θα κανουν παράνομο το εχει κάποιος ζώα για να ζει αυτόνομα, το πρώτο πράγμα που
πρεπει να ελέγξουνε ειναι το στομάχι των ανθρώπων για να φέρουν ολα αυτα τα τσιπάκια, τατουαζ, βιομετρικά κτλ που τοσο πολυ θέλουν να φέρουν, θα βαλουν τους vegan να ρουφιανεύουν αυτούς τους φονιάδες τους ανθρώπους που προσπαθούνε να ταΐσουν τις οικογένειες τους οπως έκαναν εδω και χιλιάδες χρονια οι πρόγονοι τους και ετσι θα προωθηθεί η agenda της νεας ταξης πραγμάτων του απολύτου ελέγχου της τροφής, ηδη τους βάζουν να σταματάνε φορτηγά με ζώα που τα πηγαίνουν στα σφαγεία, τους βάζουν να καινε κρεοπωλεία και τους επικροτούνε στις τηλεοράσεις οπως τους black lives matter οπως τους climate change activists, όλοι αυτοι ειναι η λεγόμενη ψεύτικη αφύπνιση και για αυτο δεν φιμώνεται πουθενά στο ιντερνετ αλλα προωθείται και χρηματοδοτείται απο Σορος και bill gates 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »