Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Τεχνικό πρόβλημα; Η Google κρύβει ενημερωτικές ιστοσελίδες από τα αποτελέσματα αναζήτησης για ώρες

Η Google απέκλεισε για αρκετές ώρες μεγάλες συντητηρικές και εναλλακτικές ιστοσελίδες από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Για αρκετές ώρες το πρωί της Τρίτης, συντηρητικές και εναλλακτικές ιστοσελίδες του αριστερού χώρου δεν εντοπίζονταν στα αποτελέσματα αναζήτησης. Συγκεκριμένα, ιστότοποι όπως το Breitbart και το RedState δεν ανευρίσκονταν ακόμα και αν τις αναζητούσες με το ίδιο τους το όνομα. Λίγο αργότερα επανήλθαν μυστηριωδώς κανονικά στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Οι συντηρητικοί ιστότοποι βρέθηκαν σε πανικό την Τρίτη το πρωί αναφέροντας ότι είχαν αποκλειστεί από τη Google. Διάφορα άρθρα δημοσιευμένα από την
PJ Media, την Daily Caller και πολλές άλλες ιστοσελίδες, ήταν απόντα από τις αναζητήσεις έχοντας αντικατασταθεί από συνδέσμους της Wikipedia.

Τα προβλήματα αν και κατά βάση εντοπίστηκαν σε ιστοσελίδες που ανήκουν στα δεξιά του πολιτικού φάσματος, παρατηρήθηκαν και σε αριστερές ιστοσελίδες που προωθούν έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ενημέρωσης.

Από την πλευρά της η Google ανακοίνωσε έπειτα από αυτά τα προβλήματα ότι βρίσκεται σε φάση διερεύνησης. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία παρουσίασε το πρόβλημα ως ένα απλό τεχνικό πρόβλημα και όχι ως πολιτική στοχοποίηση.


Καθώς πλησιάζουν οι αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου, η Google και άλλες αντίστοιχες εταιρείες ίσως προσπαθούν να αποτρέψουν την επανάληψη του 2016. Από τη στιγμή που η εταιρεία έχει το 88% του μεριδίου στις μηχανές αναζήτησης των ΗΠΑ, τα αποτελέσματα της Google έχουν μεγάλη επιρροή στις πληροφορίες που θα παρέχονται στους Αμερικανούς ψηφοφόρους τους επόμενους μήνες. 



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »