Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

"Khosh Khiyali"... διαδηλώνουν στηρίζοντας την Ιρανική Επανάσταση!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Γιατί οι πολίτες της δύσης δεν διάβασαν ΠΟΤΕ, δεν είδαν ΠΟΤΕ
στα "έγκυρα κι έγκριτα" ΜΜΕ της "πολιτισμένης" δύσης
τα εκατομμύρια των Ιρανών που διαδηλώνουν
σε κάθε πόλη και χωριό του Ιράν
εναντίον της ιμπεριαλιστικής απειλής στην πατρίδα τους...
σε κάθε απόπειρα ιμπεριαλιστικής επέμβασης;


Την απάντηση για τις "λαϊκές κινητοποιήσεις" στο Ιράν εναντίον της νόμιμης και δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησής της χώρας, μας δίνει ένας Αμερικανός πολιτικό, ο Jesse Ventura, πρώην κυβερνήτης της Πολιτείας Μινεσότα:
«Για ότι συμβεί θα κατηγορηθεί το “καθεστώς” ή ο Πρόεδρος που πρέπει να ανατραπεί και κατά τη διάρκεια της επόμενης διαδήλωσης θα αρκεί να πυροβοληθούν διαδηλωτές και αστυνομικοί ώστε να προκαλέσουν την κοινωνική και πολιτική αντιπαράθεση, στην οποία αναγκάζονται να προσχωρήσουν και τα...
πιο μετριοπαθή στοιχεία της αντιπολίτευσης ώστε να υποχρεωθούν να ταχθούν με τους εξεγερμένους που καθοδηγούν οι μυστικές υπηρεσίες (...)»

Στο Ιράν, χιλιάδες λαού διαδηλώνουν εναντίον των σαμποτάζ και των καταστροφών που διαπράττουν τρομοκράτες με την υποστήριξη της "πολιτισμένης" δύσης και
μάλιστα με χρήση όπλων από ελεύθερους σκοπευτές [Βλέπε σε: "Λαϊκή εξέγερση" στο Ιράν με ελεύθερους σκοπευτές].




Με μπροστάρηδες τα ΜΜΕ και την ΜΚΟ του Στέιτ Ντιπάρτμεντ "Διεθνής Αμνηστία" [...αναπάντητο ερώτημα γιατί επιλέχθηκε και διορίστηκε διευθυντής του Ελληνικού Τμήματος αυτής της ΜΚΟ ο κύριος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, πρώην βουλευτής και κυβερνητικός εκπρόσωπος της πρώτης κυβέρνησης Τσίπρα... και γιατί αποδέχθηκε ο ίδιος να εργαστεί επαγγελματικά για μια ΜΚΟ που όλοι γνωρίζουν τον ρόλο της], η διεθνής κοινή γνώμη "ενημερώνεται" για το "αιμοσταγές Ιρανικό καθεστώς", χωρίς ούτε μία αναφορά στους φονιάδες μισθοφόρους της δύσης στο Ιράν.

Στην Ελλάδα η αργυρώνητη δημοσιογραφική αλητεία, με μπροστάρη το ΑΠΕ-ΜΠΕ Τελ Αβίβ -όπως ακριβώς με τα "λευκά κράνη της Cia" και τα "χημικά του χασάπη Άσαντ" στη Συρία, δίνει το δικό της αγώνα για "δημοκρατία" στο Ιράν κι εκτός από τον αστικό τύπο της δεξιάς, τη σκυτάλη παίρνει πρώτη όπως πάντα η εφημερίδα της καπιταλιστικής "αριστεράς" 'Αυγή': «Τουλάχιστον 115 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τις ιρανικές δυνάμεις ασφαλείας κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά της αύξησης της τιμής της βενζίνης, την περασμένη εβδομάδα, έγινε σήμερα γνωστό από τη Διεθνή Αμνηστία.
Η οργάνωση προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σημειώνει σε ένα tweet ότι ο αριθμός αυτός βασίζεται σε "αξιόπιστες πληροφορίες", τονίζοντας πως πιστεύει ότι ο πραγματικός απολογισμός είναι πολύ υψηλότερος, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ».

Η πρόσφατη διαμαρτυρία στο Ιράν ήταν μια ακόμα δοκιμασία για τον λαό του Ιράν. Όμως, για άλλη μια φορά η επαναστατική ηγεσία του Ιράν αποδείχθηκε αντάξια της αντιιμπεριαλιστικής πάλης και αποκάλυψαν τους εγκληματίες μισθοφόρους που επιδίδονταν στην καταστροφή της χώρας, την καταστροφή δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών, συμπεριλαμβανομένων δολοφονιών Ιρανών πολιτών στους δρόμους... στο όνομα της "διαμαρτυρίας για εκδημοκρατισμό".

Το άρθρο 27 του Ιρανικού Συντάγματος "εγγυάται διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της δημοκρατικής διαδικασίας, υπό τον όρο ότι δεν χρησιμοποιούνται όπλα και δεν είναι επιζήμιες για τη Δημοκρατία της χώρας".
Τα τελευταία 40 χρόνια, στο Ιράν ζούμε πολλές τέτοιες συγκαλυμμένες επιχειρήσεις αμερικανών, ισραηλινών, σαουδαράβων. Ακόμη και από τον φονικό οικονομικό πόλεμο για 8 χρόνια -εμπάργκο, οικονομικές κυρώσεις-, που συμμετέχουν κι ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις της επίσημης Ελλάδας των τραπεζιτών. Οι πολύχρωμες επαναστάσεις, οι πράσινες επαναστάσεις είναι στην ημερήσια διάταξη των "πολιτισμένων" δυτικών.

Οι εχθροί της Ιρανικής Επανάστασης μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται... όπως λέγεται στη γλώσσα Φαρσί "Khosh Khiyali".
Χιλιάδες Ιρανοί διαδηλώνουν στους δρόμους στηρίζοντας την Ιρανική Επανάσταση, για ν' αποδοκιμάσουν τις οργανωμένες ταραχές που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας
Οι διαδηλωτές, τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης, όσο και σε άλλες πόλεις του Ιράν, καταγγέλλουν τις πράξεις βίας κατά τη διάρκεια ειρηνικών διαμαρτυριών για την αύξηση των τιμών της βενζίνης.

Ο οικονομικός στραγγαλισμός με την επίθεση που δέχεται το Ιράν έχει επιπτώσεις στους πολίτες. Αλλά όλοι γνωρίζουν πως αυτές οι οικονομικές δολοφονίες δεν θα επιτρέψουν την εποχή των αμερικανοκίνητων δικτατόρων μοναρχών. Αρκεί να σκεφθούμε πως ακόμη κι ΟΛΕΣ οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις των Αθηνών είναι στην πρώτη γραμμή εναντίον του λαού του Ιράν. Όλες οι εγχώριες κυβερνήσεις των τραπεζιτών, δεν αγοράζουν Ιρανικό πετρέλαιο -κάλυπτε περίπου το 55% των εθνικών μας αναγκών- στη μισή τιμή από αυτό των 7 αδελφών και με πίστωση. Προτιμούν να αγοράζουν πετρέλαιο από τα αφεντικά μας, σε διπλή τιμή και προκαταβάλλοντας το αντίτιμο, για να πέσει το "δικτατορικό Ιρανικό καθεστώς".

Όμως αυτό το κόστος πληρώνει με αίμα ο ελληνικός λαός κι όχι οι "αριστερές" και δεξιές κυβερνήσεις της αποικίας μας και αποφέρει υπερκέρδη στους τραπεζίτες του 4ου Ράιχ.


Η δήλωση υποστήριξη του Mike Pompeo προς τους μισθοφόρους "διαδηλωτές" των δικών του μυστικών υπηρεσιών, παίρνει "πληρωμένη" απάντηση από το λαό του Ιράν που διαδηλώνει στους δρόμους υπέρ της Ιρανικής Επανάστασης:
* "Θάνατος στους σαμποτέρ"
* "Θάνατος στους Αμερικανούς"
* "Θάνατος στο ισραηλινό καθεστώς"!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ