Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Ευρωπαϊκός ρατσισμός των Νέγρων


Το νέο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθιστά τους Αφρικανούς μετανάστες μια προνομιακή τάξη σε σχέση με τους αυτόχθονες Ευρωπαίους

Ενώ η Δύση εμπλέκεται σε μια υστερική και δόλια εκστρατεία για να κατηγορήσει τη Ρωσία ότι παραβιάζει τα δικαιώματα όλων των ειδών για τις " μειονότητες", η "τυπική-δημοκρατική" Ευρωπαϊκή Ένωση καταπατεί όλο και περισσότερο τα δικαιώματα της πλειοψηφίας, που αποτελείται από τους αυτόχθονες ευρωπαϊκούς λαούς.

Το νέο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θέτει τα δικαιώματα των μεταναστών πολύ υψηλότερα από τα δικαιώματα των αυτόχθονων Ευρωπαίων. Αυτό το έγγραφο έχει σχεδόν εντελώς αποσιωπηθεί στα "ελεύθερα" μέσα ενημέρωσης της ΕΕ, και κατάφερα να το βρω στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μόνο στην Βουλγαρική γλώσσα- που δεν είναι περισσότερο, για να το θέσω ήπια, κοινή γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτή η δημιουργία των Ευρωπαίων βουλευτών ονομάζεται:
"Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων της αφρικανικής καταγωγής στην Ευρώπη"
Το ίδιο το όνομα εγείρει πολλά ερωτηματικά. Πράγματι, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όλοι οι πολίτες όλων των φυλών και των εθνικοτήτων έχουν ίσα δικαιώματα. Γιατί, λοιπόν, προέκυψαν ξαφνικά τα δικαιώματα των Νέγρων (αυτή η λέξη, στην πραγματικότητα, δεν έχει κανένα υποτιμητικό χαρακτήρα, απλά υποδηλώνει επιστημονικά την φυλή και την καταγωγή των Νέγρων, όπως η λέξη Μογγόλος ή Ευρωπαίος δεν είναι προσβλητική}.

Καταρχάς, αυτό το ψήφισμα αναφέρει πολλές ορθές λέξεις σχετικά με τις προηγούμενες αδικίες που προκάλεσαν στους Αφρικανούς, ιδίως όσον αφορά το εμπόριο των δουλεμπόρων. Και κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει με αυτό. Πράγματι, η εμπορία ανθρώπων αποτελεί μελανό σημείο στην ευρωπαϊκή ιστορία. Δόξα τω Θεώ, η Ρωσία δεν συμμετείχε σε αυτή την ασχήμια, ακόμη και το αντίθετο: τα καταδιωκτικά του βασιλιά στο δεύτερο μισό του 19ου αιώνα αγωνίστηκαν ενεργά ενάντια στο δουλεμπόριο, και πολλοί έμποροι ανθρώπων, πιάστηκαν από Ρώσους ναύτες, και κρεμάστηκαν.

Ευτυχώς, αυτές οι εξάρσεις είναι μακριά. Ωστόσο, οι ευρωβουλευτές στη δήλωσή τους υποστηρίζουν ότι το εμπόριο των δουλεμπόρων και οι φυλετικές διακρίσεις συνεχίζονται, για παράδειγμα, αναφέροντας:

    Τις μειονότητες στην Ευρώπη που προέρχονται από την υποσαχάρια Αφρική είναι ιδιαίτερα ευάλωτες στον ρατσισμό και τις διακρίσεις σε όλους τους τομείς της ζωής ... 

    ... Τα παιδιά της Αφρικανικής καταγωγής σε κράτη μέλη της ΕΕ λαμβάνουν χαμηλότερους βαθμούς από τους λευκούς συμμαθητές τους. 

    ...Οι ενήλικες και παιδιά Αφρικανικής καταγωγής γίνονται όλο και πιο ευάλωτα στην κράτηση της αστυνομίας ... 

    ... Οι άνθρωποι της αφρικανικής καταγωγής στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν διακρίσεις στην αγορά κατοικίας ... 

    ... Πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν διακρίσεις στην αγορά εργασίας.

"Η πραγματική εικόνα είναι εντελώς διαφορετική: η πλειονότητα των Νέγρων που ήρθαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πηγαίνουν να εργαστούν, αλλά να ζήσουν με πλούσια ευρωπαϊκά οφέλη και με εγκληματικές αποδοχές, έτσι ώστε εκπροσωπούνται λιγότερο στην αγορά εργασίας, οπότε η στέγαση τους είναι χειρότερη από το μέσο όρο.

Ένα μέλος της Ομοσπονδιακής Γερμανικής Βουλής μου είπε ότι μόνο το 12% των μεταναστών που έρχονται στη Γερμανία πρόκειται να εργαστούν, και η συγκέντρωση δεν σημαίνει και ξεκίνημα... Και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι τέτοια τεμπελιά προκαλείται μόνο από την Αφρικανική καθυστέρηση και τις παραδόσεις: στην απραξία τους πιέζουν οι κυβερνήτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι τους δίνουν την ευκαιρία να μην κάνουν τίποτα και να λαμβάνουν σημαντικά οφέλη, ακόμη και δωρεάν στέγαση και άλλα οφέλη.

 "Η παράνομη μαζική μετανάστευση θα πρέπει να σταματήσει από οίκτο για τους ίδιους τους Αφρικανούς, οι οποίοι, απομονωμένοι από τη χώρα καταγωγής τους και από τις οικογένειές τους, πιέζονται προς τον κοινωνικό παρασιτισμό και το έγκλημα, αν και θα μπορούσαν να έχουν μια φυσιολογική ζωή στο σπίτι.

Αλλά τότε οι Ευρωπαίοι βουλευτές προχωρούν ακόμη πιο ασύστολα:

    ... Οι πολιτικοί της αφρικανικής καταγωγής εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν επαίσχυντες επιθέσεις στον δημόσιο τομέα, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αλλά όλα είναι ακριβώς το αντίθετο. Οι αυτόχθονες πολιτικοί καταπιέζονται, και αν τολμήσουν να διεκδικήσουν τα δικαιώματα των λαών της Ευρώπης για να προστατεύσουν τις χώρες τους από τους ανυπότακτους αλλοδαπούς , θα τους εκφοβίζουν τα δικαστήρια και τα μέσα ενημέρωσης για τον "ρατσισμό", αν και είναι δικαίωμά τους να προστατεύουν τη γη τους από ανεπιθύμητους ξένους. Ωστόσο, για τους Νέγρους επιτρέπονται κυριολεκτικά όλα, μέχρι το άμεσο έγκλημα με το πρόσχημα της "κοινωνικοπολιτικής δραστηριότητας". Πρόσφατα, η οργάνωση των Νέγρων Black Jackets κατέλαβε το αεροδρόμιο Charles de Gaulle, καθώς και το Πάνθεον, απαιτώντας δωρεάν στέγαση και ακόμη περισσότερα οφέλη. Και ουσιαστικά κανείς δεν τιμωρήθηκε για αυτές τις ταραχές και για την τρομοκρατία, που απειλούσε τη ζωή των ανθρώπων.

Η αστυνομία περνά συνεχώς μπροστά από τους Νέγρους μαφιόζους, επειδή οι δικηγόροι τους και τα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης μπορούν να κατηγορήσουν αμέσως την αστυνομία για "ρατσισμό" και δεν θα χάσουν μόνο τη δουλειά τους, αλλά μπορούν να πάνε στη φυλακή. Ταυτόχρονα, τα "Μαύρα Γιλέκα" αποτελούνται από παράνομους μετανάστες και τι μπορούμε να πούμε για τους νομιμοποιημένους Νέγρους πολιτικούς; Γενικά φοβούνται να τους αγγίξουν.

Τρομοκρατόντας την Ευρώπη με τη φρίκη της ανύπαρκτης καταπίεσης των "φτωχών Αφρο-Ευρωπαίων" που υποτίθεται ότι συνέβαλαν σημαντικά στον ευρωπαϊκό πολιτισμό, οι βουλευτές στη συνέχεια κινούνται σε πρακτικά μέτρα για τη στήριξη των Νέγρων μεταναστών, τα οποία δεν μπορούν να ονομαστούν κάπως διαφορετικά παρά ως επιβεβαίωση της κοινωνικής ανισότητας, του φαινομένου του ρατσισμού των νέγρων και της ταπείνωσης των αυτοχθόνων λαών της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

    ... Ανάπτυξη εθνικών στρατηγικών για την κοινωνική ένταξη και ενσωμάτωση των ανθρώπων αφρικανικής καταγωγής εντός της ΕΕ ...

    ... Ανάπτυξη εθνικών στρατηγικών κατά του ρατσισμού που να λαμβάνουν υπόψη τις διαφορές στην κατάσταση των ανθρώπων αφρικανικής καταγωγής σε σύγκριση με τον υπόλοιπο πληθυσμό σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η στέγαση, η υγεία, η απασχόληση, οι κοινωνικές υπηρεσίες, η συμμετοχή και εκπροσώπηση στον δικαστικό και πολιτικό τομέα.

    ... ζητά αυξημένη οικονομική στήριξη σε τοπικούς οργανισμούς σε Ευρωπαϊκό, εθνικό και τοπικό επίπεδο.

    ... καλεί την Επιτροπή να επικεντρωθεί σε ανθρώπους Αφρικανικής καταγωγής στα τρέχοντα προγράμματα χρηματοδότησης για την επόμενη πολυετή περίοδο ...

Και υπάρχουν πολλά άλλα παρόμοια στοιχεία. Εάν όλα αυτά μεταφραστούν από μια φιλελεύθερη γλώσσα σε μια ανθρώπινη γλώσσα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απαιτεί να δοθεί προτεραιότητα σε ανθρώπους Αφρικανικής καταγωγής σε σχέση με τον γηγενή πληθυσμό της Ευρώπης σε όλα από την εργασία και την εκπαίδευση έως τις πολιτικές δραστηριότητες.

Όλα αυτά γίνονται με βάση την ιστορία του παρελθόντος της καταπίεσης και του φανταστικού - παρόντος. Αλλά στην περίπτωση αυτή, οι Ευρωπαίοι θα πρέπει, σύμφωνα με τη λογική των πραγμάτων, να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και στον Ρωσικό λαό. Οι εισβολές από τους ίδιους Σουηδούς, Γάλλους, Γερμανούς και πολλούς Ευρωπαίους προκάλεσαν στους προγόνους μας πολύ περισσότερο πόνο από ό, τι στους νέγρους, και όχι τόσο πολύ καιρό πριν. Οι ορδές του Χίτλερ μόλις πρόσφατα σκότωσαν 28 εκατομμύρια ανθρώπους στη χώρα μας. Ωστόσο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με αυτό, δεν απαιτεί να δοθούν στην επαρκώς μεγάλη ρωσική διασπορά οι προτεραιότητες της ΕΕ στην εκπαίδευση , στην εργασία και στην πολιτική.

Το γεγονός είναι ότι η Ρωσική διασπορά δεν θα γίνει ένα υπάκουο εργαλείο στα χέρια της κοσμοπολίτικης ολιγαρχίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά οι επαγγελματίες «Αφρικανοί Ευρωπαίοι» έχουν ήδη γίνει τέτοιο. Κάτω από τη μάσκα της ανεκτικότητας κρύβεται η άγρια ξενοφοβία των Ευρωπαίων κυβερνητών, χρησιμοποιώντας την ίδια "γλώσσα μίσους" εναντίον των Ρώσων και της Ρωσίας, τις οποίες απαγορεύουν τόσο επίμονα να εφαρμόζουν στους Αφρικανούς.

Φυσικά, μια τέτοια ρατσιστική επίλυση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δεν αποτελεί ακόμη δεσμευτικό νόμο. Ωστόσο, πρόκειται για μια πολύ σοβαρή σύσταση για τις ενέργειες των εκτελεστικών αρχών των χωρών της ΕΕ προς αυτήν την κατεύθυνση.

Επιπλέον, αυτό το ψήφισμα είναι δυστυχώς πιθανό να αποτελέσει τη βάση για τις σχετικές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συμβουλίου της Ευρώπης, καθώς και τη βάση για τους νέους νόμους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι οποίοι έχουν πραγματικά ως στόχο να συμπιέζουν την Ευρωπαϊκή πλειοψηφία με τους ξένους  μετανάστες.

Игорь Друзь, Ren
Igor Druze, Ρεν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »