Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Γερμανίδα ηθοποιός προσφεύγει στο δικαστήριο της Χάγης για γενοκτονία μέσω του μεταναστευτικού!

δεν αποτελεί έκπληξη ότι το Facebook το 2019 κλείδωσε τον λογαριασμό της Χαΐσενμπεργκ συνολικά 12 φορές
Η Γερμανίδα ηθοποιός Σιλβάνα Χαΐσενμπεργκ μήνυσε την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ, τον πρώην αντικαγκελάριο Σίγκμαρ Γκάμπριελ καθώς και όλους τους πολιτικούς της Γερμανικής βουλής που συμμετείχαν ενεργητικά ή παθητικά στο παράνομο άνοιγμα των συνόρων της Γερμανίας, για την μαζική και ανεξέλικτη εισροή πάνω από 1 εκατομμύριο μεταναστών το 2015, στο διεθνές ποινικό δικαστήριο της Χάγης και υπέβαλλε αίτηση ποινικής δίωξης για: Γενοκτονία, σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, σύμφωνα με

το άρθρο 7 του καταστατικού της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Εσχάτη προδοσία

Βέβαια κανένα από τα μεγάλα Γερμανικά ΜΜΕ δεν έγραψε ποτέ για αυτό το γεγονός και στις λίγες περιπτώσεις που την αναφέρουν της πετούν την κλασική λάσπη (“ακροδεξιού”, “φασίστρια”, “δεξιά λαϊκίστρια”, κλπ.). Σε αυτό το σημείο επισημαίνεται ότι σε πρόσφατη μεγάλη επίσημη έρευνα περίπου 80% των Γερμανών δημοσιογράφων αυτοαξιολογήθηκε ως «μέλος της αριστερής πτέρυγας».


Επίσης δεν αποτελεί έκπληξη ότι το Facebook το 2019 κλείδωσε τον λογαριασμό της Χαΐσενμπεργκ συνολικά 12 φορές, κλπ., και ότι η απόφασή της να σηκωθεί και να μιλήσει της κόστισε την καριέρα της γιατί κανείς υπό την πίεση της αριστερής διδακτορίας της πολιτικής ορθότητας δεν τολμάει πια να της δώσει δουλειά.


Ο λόγος που απευθύνθηκε στο διεθνές ποινικό δικαστήριο της Χάγης είναι ότι ήξερε ότι τα Γερμανικά δικαστήρια θα αντιδράσουν πιστά στο σύστημα.


Via Δώρα Δασκαλούδη
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »