Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Μαριονέτα των τραπεζιτών Γκρέτα: Αν μπορούμε να σώσουμε τις τράπεζες, μπορούμε να σώσουμε τον κόσμο


Η Γκρέτα Τούνμπεργκ συνομιλεί με την ιέρεια της Κλιματικής Αλλαγής, Ναόμι Κλάιν, σε μια συζήτηση που διοργάνωσε στις αρχές του Σεπτέμβρη το The Intercept, το οποίο στηρίζει απόλυτα όχι μόνο το αφήγημα, αλλά και ολόκληρη την Ατζέντα 21

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ απαντώντας σε ερώτηση της Κλάιν πως θα βρεθούν χρήματα για την Κλιματική Αλλαγή λέει ότι “Λεφτά Υπάρχουν. Αν μπορούμε να σώσουμε τις τράπεζες, μπορούμε να σώσουμε τον κόσμο”. Καλά, οκ, “διευκρινίζει” μερικοί δεν έχουν, αλλά έχουν οι “πλούσιοι” και αυτοί που κυβερνούν.

Μόνο που ξέχασε να πει ότι οι “πλούσιοι” έχουν και τις τράπεζες που τελικά σώζουν οι φτωχοί. Προτείνει μάλιστα και φορολόγηση στους “ρυπαντές”, χωρίς να καθορίζει ποιοι είναι αυτοί, και
ποιος θα πληρώσει τελικά τους φόρους αυτούς που θα μετακυλήσουν στο τελικό κόστος ενός προϊόντος.



Το “κοριτσάκι” έδειξε ποια είναι η πραγματική ατζέντα πίσω από τον πανικό που προκαλεί για το κλίμα. Υψηλή φορολόγηση, που αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε περαιτέρω αποβιομηχάνηση του πλανήτη, κάτι που εξάλλου είναι και η “θεωρία” της Ναόμι Κλάιν. Ο καπιταλισμός θα “χτυπηθεί” αν σταματήσει η παραγωγή. Και οι πολίτες να μάθουν να ζουν κοινοβιακά και με ντόπια παραγωγή.

Κι όλα αυτά είναι στα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ για την φερόμενη διάσωση του πλανήτη, όσο εκείνοι θα συνεχίζουν να κάνουν τη ζωούλα τους έχοντας μαζέψει πλούτο για πολλές πολλές ακόμα γενιές…

Τώρα όμως σε χρειάζονται να τρέξεις και να λανσάρεις την νέα μόδα, να γίνεις κι εσύ κήρυκας της Παγκόσμιας Εκκλησίας της Κλιματικής Αλλαγής!




ΠΗΓΗ: https://igata.gr
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »