Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Η Κίνα θα βοηθήσει τον Καναδά να γίνει νόμιμο κράτος

Οι χώρες της ΕΕ, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, ο Καναδάς και τα περισσότερα άλλα κράτη είναι οι πραγματικές αποικίες των ΗΠΑ που αναγκάζονται να συμμορφωθούν με τις εντολές της Ουάσινγκτον, ακόμη και αν βλάπτουν τα δικά τους συμφέροντα.

Μια απαράδεκτη σύλληψη στην κανονική κοινωνία από τις Καναδικές αρχές και την κράτηση της Οικονομικής Διευθύντριας της Κινεζικής εταιρείας Huawei Technologies Sabrina Meng Wangzhou εκθέτει εντελώς Οτάβα ως θεματοφύλακα της Ουάσινγκτον.

Η δράση αυτή χρησιμεύει για την προώθηση της εταιρικής Αμερικής στον αγώνα της κατά των ξένων ανταγωνιστών-χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα που θα παρέχουν στις Αμερικανικές εταιρείες διεθνή πλεονεκτήματα με τίμιους ή ανέντιμους τρόπους.

Η αδυναμία των αδύναμων

Η Κίνα έχει προειδοποιήσει για "σοβαρές συνέπειες" αν η κα Meng δεν απελευθερωθεί χωρίς προϋποθέσεις. Εάν εκδοθεί στην Αμερική, όπως απαιτείται από
το καθεστώς του Trump, αντιμετωπίζει μια μακρά φυλάκιση λόγω του γεγονότος ότι η Huawei φέρεται να ενήργησε παρακάμπτοντας τις παράνομες Αμερικανικές κυρώσεις κατά του Ιράν.

Κανένα κράτος ή εταιρεία σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου δεν θα πρέπει να τηρήσει αυτές τις κυρώσεις. Αυτό ισοδυναμεί με συνενοχή στην εφαρμογή της Αυτοκρατορικής ατζέντας της Ουάσινγκτον, στους "καυτούς" και "ψυχρούς" πολέμους της εναντίον μιας χώρας. Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, μόνο τα μέλη του Συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ μπορούν να επιβάλουν συλλογικά κυρώσεις κατά κρατών.

Ρεπουμπλικάνοι και αντιδημοκρατικοί δημοκράτες έχουν μετατρέψει τις κυρώσεις σε όπλα που οδηγούν σε πόλεμο με άλλα μη στρατιωτικά μέσα. Ο διεθνής οργανισμός προόδου, που εδρεύει στη Βιέννη, τους ονομάζει "η παράνομη μορφή της συλλογικής τιμωρίας των ασθενέστερων και φτωχότερων μελών της κοινωνίας, νεογνών, παιδιών, των ατόμων με χρόνιες ασθένειες και τους ηλικιωμένων. "


Η Ουάσινγκτον εφαρμόζει κυρώσεις εκλέγοντας ανεξάρτητα κράτη ως πολιτικούς, οικονομικούς και χρηματοοικονομικούς στόχους. Πρόκειται για μια δικομματική συνωμοσία κατά του κράτους δικαίου και της υπεύθυνης διακυβέρνησης. Αυτή είναι μια ειδικότητα των ΗΠΑ που χρησιμοποιείται εναντίον όλων των κρατών με σκοπό να μετατρέψει ανεξάρτητους σε πρόθυμους υποτελείς.

Με τους ατελείωτους επιθετικούς πολέμους τους, και άλλες εχθρικές δράσεις,
που τους υποστηρίζουν με προπαγάνδα τα ηγετικά μέσα ενημέρωσης, δεν είναι τίποτα άλλο από τον ιμπεριαλισμό σε δράση – η Ουάσινγκτον επιδιώκει τον στόχο του να κυβερνά τον κόσμο χωρίς να λαμβάνει αντιρρήσεις και προκλήσεις . Αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή για όλη την ανθρωπότητα.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι η παγκόσμια κυριαρχία, που αντιπροσωπεύει τον κίνδυνο ενός αδιανόητου πυρηνικού πολέμου. Και το πράγμα είναι δυσοίωνο κινούμενο απειλητικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Κινεζική προειδοποίηση

Στις 16 Δεκεμβρίου, η Κινεζική εφημερίδα Global Times (GT) προειδοποίησε τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες για την κλιμάκωση των εντάσεων πάνω από το σκάνδαλο που αφορά την εταιρεία Huawei, λέγοντας:"Με το να καλούν για την προώθηση από τους συμμάχους τους, οι Ηνωμένες Πολιτείες οικοδομούν σταδιακά ένα συλλογικό περιβάλλον και οργανώνουν την καταστολή της κινεζικής επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας (Hi-Tech) Huawei. Αυτό είναι ένα επιζήμιο προηγούμενο. " Και πρόσθεσε: «σε εκείνες τις χώρες που επιδιώκουν να πάρουν τη θέση των ΗΠΑ χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα συμφέροντα της Κίνας, η Κίνα πρέπει να απαντήσει με ένα σκληρό χτύπημα , αναγκάζοντάς τους να πληρώσουν ένα υψηλό τίμημα. "

"Ο Καναδάς έχει διασχίσει την κόκκινη γραμμή, βοηθώντας ΗΠΑ στην κράτηση του Top Manager της Huawei," η οποία είναι τώρα υπό την υπόσχεση σε κατ ' οίκον περιορισμό στο Βανκούβερ. Η τιμή για την έκδοσή της στην Αμερική θα είναι υψηλή, προειδοποιεί η Κίνα. Στο Πεκίνο "πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για την πιθανότητα κλιμάκωσης της σύγκρουσης," ισχυρίζεται η εφημερίδα GT. Ως απάντηση στην απαράδεκτη μεταχείριση από την Οτάβα της κας Meng, οι κινεζικές αρχές κρατούν δύο Καναδούς, τον πρώην διπλωμάτη Michael Kovriga και τον επιχειρηματία Michael Speyvor. Μπορεί να φυλακιστούν μέχρι η κα Meng να απελευθερωθεί χωρίς οποιουσδήποτε όρους, χωρίς έκδοση στην Αμερική και χωρίς περιορισμούς για την επανάληψη των κανονικών δραστηριοτήτων της.

Η απάντηση στην απαράδεκτη "απότομη κλίση made in USA" με παρόμοιες ενέργειες είναι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για την εξουδετέρωσή της, σύμφωνα με ένα άλλο άρθρο της ίδιας εφημερίδας.

Το ίδιο μήνυμα θα είχε παραδοθεί από το καθεστώς του Trump σε μια σαφέστερη και ακριβέστερη μορφή εάν το Πεκίνο είχε συλλάβει και κρατήσει υπό περιορισμό στην Κίνα Αμερικανικούς πολίτες. Το πρόβλημα λοιπόν δεν θα επιλυθεί έως ότου απελευθερωθεί η κα Meng έως ότου διασφαλιστεί η ασφάλεια και το πρόβλημα της απαράδεκτης σύλληψης και της κράτησης της.
Η Κίνα πρέπει να αποδείξει ότι δεν θα ανεχθεί εχθρικές ενέργειες εναντίον των επιχειρήσεών της και των διευθυντικών στελεχών της. Με αυτό θα έστελνε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Ουάσινγκτον και τους συνεργάτες του.

Δολοφονικές λύσεις

Το προηγούμενο άρθρο της GT εξέτασε τα Αμερικανικά σχέδια για έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία. Παρόμοια σενάρια υπάρχουν για την Κίνα και το Ιράν, αποδεικνύοντας την τρέλα εκείνων που, στην περίπτωση αυτών των σχεδίων, είναι πρόθυμοι να θέσουν σε κίνδυνο την καταστροφή του πλανήτη γη και όλες τις μορφές ζωής σε αυτόν.

Εξτρεμιστές Αμερικανοί πολιτικοί θέλουν να χρησιμοποιήσουν το ΝΑΤΟ ως στιλέτο ενάντια σε όλα τα κυρίαρχα ανεξάρτητα κράτη. Θέλουν όλους να τους κατακτήσουν και να τους ελέγξουν. Επομένως, ο «αδιανόητος» πυρηνικός πόλεμος είναι δυνατός και ακόμη και πιθανός. Είναι ότι οι απλοί άνθρωποι στην Αμερική και σε άλλες χώρες δεν καταλαβαίνουν, και τα ηγετικά μέσα ενημέρωσης δεν εξηγούν ποτέ.

Οι βασικοί στόχοι της Ουάσινγκτον είναι η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν. Αν ο πόλεμος εξαπολυθεί εναντίον τους, ειδικά κατά της Μόσχας και του Πεκίνου, είναι πιθανό ότι τα πυρηνικά όπλα θα χρησιμοποιηθούν σε πραγματικά μεγάλη κλίμακα. Σε αυτή την περίπτωση, οι μεγάλες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι ευάλωτες σε αντίποινα. Εάν μια θερμοπυρηνική κεφαλή εκραγεί στο κέντρο της Νέας Υόρκης, του Σικάγου, του Λος Άντζελες, ή οποιαδήποτε άλλη μεγάλη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα αποτεφρωθούν. Αυτή δεν είναι μια πολύ ελκυστική εικόνα. Τα πυρηνικά όπλα δεν θα απαλλάξουν κανέναν, γι ' αυτό η ολοκληρωτική καταστροφή τους είναι ίσως ο μόνος τρόπος για την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Η ζωή στη γη θα κρέμεται από ένα νήμα εφ ' όσον υπάρχουν αυτά τα όπλα-ειδικά στα χέρια του μαχητικού κράτους των Ηνωμένων Πολιτειών, που έχει την εμμονή της παγκόσμιας κυριαρχίας.

Steven Lenman, Αμερικανός δημοσιογράφος, ВПК

https://news-front.info
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »