Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Τρομοκράτες στη Συρία παράγουν χημικά όπλα με βοήθεια από το εξωτερικό

Συνεχείς αναφορές για προετοιμασία χρήσης χημικών όπλων στη Συρία αποκάλυψε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, προσθέτοντας ότι οι τρομοκράτες που παράγουν τον οπλισμό έχουν λάβει βοήθεια από το εξωτερικό.

Καταγραφή συνεχών αναφορών για προετοιμασίες χρήσης χημικών όπλων από εξτρεμιστές στη Συρία αποκάλυψε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, Όλεγκ Σιρομολότωφ, σε συνέντευξή του στο Sputnik, προσθέτοντας ότι οι τρομοκράτες έχουν λάβει βοήθεια από το εξωτερικό.

«Δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την προετοιμασία νέων περιστατικών με χημικά όπλα από εξτρεμιστές στη Συρία έρχονται συνεχώς», σημείωσε ο Σιρομολότωφ.

Ο διπλωμάτης πρόσθεσε ότι η Συριακή πλευρά «συχνά υποβάλλει πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες για το θέμα αυτό στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων».

Ο ίδιος σημείωσε ότι η συριακή αποστολή στον ΟΗΕ είχε επισήμως ενημερώσει την
επιτροπή του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ 1540, στις 17 Αυγούστου για την παράδοση αρκετών δοχείων χλωρίου σε στρατόπεδο μαχητών στην επαρχία Ιντλίμπ.

Ο Όλεγκ Σιρομολότωφ τόνισε ότι οι τρομοκράτες έχουν βρει ευκαιρίες για την παραγωγή χημικών όπλων στη Συρία, προσθέτοντας ότι υλικά και τεχνική βοήθεια έχει έρθει και από το εξωτερικό.

«Με το πέρας ετών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Συρία, καθώς και στο γειτονικό Ιράκ, έχουν ληφθεί πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή επιστημονικών και τεχνικών τεκμηρίων για την παραγωγή χημικών όπλων (για παράδειγμα, σε μια εξειδικευμένη βιβλιοθήκη στην ιρακινή πόλη Μοσούλη) και χημικών επιχειρήσεων με τον απαιτούμενο εξοπλισμό, εμπλοκή πολιτών και στρατιωτικών ειδικών στη σύνθεση χημικών πολεμικών παραγόντων από μαχητές», δήλωσε ο Σιρομολότωφ.

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός σημείωσε ότι υπήρξε «ορισμένη υλική και τεχνική βοήθεια από το εξωτερικό».

sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »