Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Της Βλακείας και της προπαγάνδας το κάγκελο

Πήρε το μάτι μου ότι κάποιοι ασχολούνται με ,«Το μυστήριο της καταγωγής των Αλβανών» και λένε: «Ανεξερεύνητη παραμένει η προέλευση των σημερινών Αλβανών, η σημερινή ονομασία τους -διεθνής και ντόπια- καθώς και η γλώσσα τους. Παρά την εντύπωση που επικρατεί ότι αυτοί οι πληθυσμοί υπήρξαν απόγονοι των αρχαίων Ιλλυρικών φύλων που ωστόσο κατά καιρούς επηρεάσθηκαν από Έλληνες και Ρωμαίους, υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις πως οι σημερινοί Αλβανοί, η πλειοψηφία τους τουλάχιστον, προέρχονται όπως και οι Βούλγαροι, από περιοχές της Ασίας».

Η αγραμματοσύνη και η «επιστημοσύνη του διαδικτύου» εχουν και τις πολιτικές επιπτώσεις τους. Τα ξαναλέω σύντομα για να μην έχω επιπτώσεις στην υγεία μου.
«Αλβανοί» δεν υπάρχουν ούτε ήρθαν ποτέ.
Η άποψη ότι «ήρθαν» είναι ανιστόρητη, αβάσιμη, αναπόδεικτη, και κυρίως «ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ».

Οι αυτοκρατορία των Αλβανών βρισκόταν στην
Κασπία, με κοιτίδα το σημερινό Αζερμπαϊτζάν, όπου συνεχίζουν να ζούν οι τελευταίοι απόγονοι των αρχαίων ΑΛΒΑΝΩΝ, και τους οποίους του είχα βρει και μου ζητούσαν να εκπαιδεύσει η ελληνική εκκλησία παπάδες για να κάνουν την λειτουργία στην εθνική τους γλώσσα ώστε να μην έχουν είτε Ρώσους είτε Γεωργιανούς είτε Αρμένηδες ιερείς.

Οι Καθολικοί, ο Πάπας, για να προσεγγίσουν τον άγριο πληθυσμό των Δειναρικών Άλπεων δημιούργησαν την θεωρία της προέλευσης από την Ασία για να τους δώσουν ιστορικό παρελθόν, χρησιμοποιώντας όσα έμαθαν από τον Ηρόδοτο και τον Πτολεμαίο, από τα χειρόγραφα που βούτηξαν από την Κωνσταντινούπολη. Οι άγριες φυλές που κατοικούσαν στις Δειναρικές Άλπεις δεν έχουν ούτε Ιστορία ούτε πολιτισμό και ουδέποτε αποτέλεσαν έθνος και δεν έχουν καμιά σχέση με τους ιστορικούς πληθυσμούς που γειτόνευαν. Ονομαζόντουσαν «βουνήσιοι».Σκίπ.

 Δεν υπάρχει κανέναν μυστήριο. Οι Σίπταροι,(Σκιπιταραίοι), δεν ησαν και δεν είναι Αλβανοί. Το Βατικανό υπάρχει. Εκείνοι δημιούργησαν και τους “Αλβανούς” και τους “ Μακεδόνες” και τους “Δαλματούς”. Μετά το Βατικανό πήρε πάσα η «Βιβλική Εταιρεία» του Λονδίνου. Δηλαδή οι Ρότσιλντ.

Οπότε, μάθε παιδί μου γράμματα για να είσαι σωστός εθνικόφρων, και να μη μασάς με την προπαγάνδα. 

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »