Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Με ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΑΣΤΡΑΠΗ τα συριακά λιοντάρια στα 400 μέτρα από την Παλμύρα – Με τα πόδια στην πλάτη έφυγαν οι ισλαμιστές

Στρατής Μαζίδης

Ραγδαίες πλέον οι εξελίξεις στο μέτωπο της Παλμύρα. Ο στρατός της Συρίας ανακοίνωσε το Σάββατο ότι μαζί με τις δυνάμεις της Χεζμπολάχ και των Εθνικών Δυνάμεων Άμυνας (NDF) προχωρεί με ταχείς ρυθμούς κατά της ISIL κοντά στην αρχαία πόλη της Παλμύρα (Tadmur) και βρίσκεται πλέον μόλις 2 χλμ από τις πύλες της πόλης και 400 μέτρα από το Κάστρο της Παλμύρα.
«Η επιχείρηση ήταν τόσο σφοδρή ώστε οι τρομοκράτεςτης ISIL άφησαν πίσω τους στρατιωτικό υλικό και υποχώρησαν από το πεδίο της μάχης» ανακοίνωσε ο στρατός.
«Ο στρατός της Συρίας και οι σύμμαχοί του έχουν αναπτυχθεί μόλις 400 μέτρα μακριά από το ιστορικό κάστρο της Παλμύρας» συνεχίζει η ανακοίνωση και προσθέτει:
«Οι τρομοκράτες της ISIL εξεπλάγησαν και έχασαν τον έλεγχο από την ταχεία και ισχυρή ανάπτυξη των συριακών δυνάμεων. Η ISIL έχει υποστεί ένα βαρύ φόρο αίματος και κατεστράφη στρατιωτικός εξοπλισμός της».
Ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του, μαζί με τη βοήθεια της Συριακής και της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας χτυπούσε ανελέητα τις αμυντικές γραμμές των τζιχαντιστών κοντά στην Παλμύρα κατά τις τελευταίες εβδομάδες για να προετοιμάσει το έδαφος για την επανάκτηση της πόλης με το
χαμηλότερο αριθμό πιθανών θυμάτων.

freepen.gr

το είδα


Ομάδες της αριστερής Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Αδέσποτης Συρίας... μετακινήθηκαν προς τη Λαοδικεία...



Ο σύντροφος Abu Jafar, Κομαντάντε μιας ομάδας της Αντίστασης στη Συρία, αυτές τις μέρες πολεμάει στη Λαοδικεία (Λαττάκια), για να εξοντωθούν οι τρομοκράτες κατά μήκος των συνόρων με την Τουρκία....

Η αριστερά γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως σοσιαλισμός χωρίς πατρίδα... δεν υπάρχει!

Κανένας "μετριοπαθής" (όπως αρέσκονται τα κτήνη της "πολιτισμένης" δύσης ν' αποκαλούν τους μισθοφόρους τους στη Συρία) ή μη "μετριοπαθής" φονιάς ατιμώρητος!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ