Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Αμόκ εθνομαζοχισμού από ‘Πράσινη’ πολιτικό: «Είναι καλό που οι Γερμανοί γίνονται μειονότητα στην χώρα τους»

ΚΟ: Όταν έχουμε ένα άτομο που επιχαίρει με τον θάνατό του ή με τον θάνατο της οικογένειάς του, καταλαβαίνετε ότι το θέμα χρήζει ψυχιατρικής έρευνας. Είναι πέρα από οποιαδήποτε πολιτική ανάλυση ή κριτική «θέσεων». Παρόλα αυτά, η υποκρισία της αριστεράς και των σκοτεινών μυαλών της πρέπει να καταγγελθεί και να χτυπηθεί. Και μάλιστα με τα «δικά της» όπλα. Έχουμε μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στο επικίνδυνο ‘τριπάκι’ της αριστεράς, χωρίς αντίλογο. Εάν πολιτικός ζητήσει δημόσια τον περιορισμό των ξένων στην χώρα του, καταγγέλλεται ως «ρατσιστής». Εάν πολιτικός ζητήσει δημόσια τον περιορισμό των γηγενών στην χώρα του, αποθεώνεται ως «ανθρωπιστής» ή στην καλύτερη περίπτωση ακούγονται κάποιες μουρμούρες για τις «ακραίες» θέσεις του (αν ακούγονται). Ενώ το ζήτημα είναι ότι έχουμε καραμπινάτη περίπτωση ρατσιστή και οι «θέσεις» του πρέπει να χαρακτηρισθούν ως η επιτομή του ρατσιστικού λόγου. Διότι όταν θεωρείς ανώτερα κάποια ανθρώπινα όντα (ξένους) από κάποια άλλα (γηγενείς), δείχνοντας την συμπάθειά σου στα πρώτα και την περιφρόνηση ή αντιπάθειά σου στα δεύτερα, τα οποία καλά θα κάνουν να μειωθούν ή και να εξαφανισθούν, τι είσαι; Στο φρενοκομείο που θέλει να μας μπάσει η αριστερά και τα «συντηρητικά» υποστυλώματά της, πρέπει να υπάρχει αντίδραση από τους λογικούς ανθρώπους. Διότι σε λίγο, η ίδια η λογική θα τεθεί «εκτός νόμου» από
τους νοσταλγούς της Στάζι.




Δες το βίντεο:





Περιγραφή από το YouTube : 


Είναι ασυνήθιστο να ακούει κανείς μια Πράσινη πολιτικό να παρουσιάζει δημόσια τα πραγματικά κίνητρά της. Αλλά καθώς οι Γερμανοί γίνονται μειονότητα στις ίδιες τους τις πόλεις και όσοι Γερμανοί έχουν απομείνει είναι αδύναμοι και χωρίς ηθικό, ακόμα και η δημόσια καύχηση της γενοκτονίας του γερμανικού λαού γίνεται αποδεκτή… 


Δεν αποτελεί πλέον κάποιο ‘μυστικό’, ότι οι πολιτικές των Πρασίνων και των κομμάτων της Αριστεράς οδήγησαν τους Γερμανούς να αποτελούν μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα - στην πραγματικότητα είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους τους. 


Ακούσατε την πολιτικό, (SteffivonBerg*) να λέει με καύχηση "το ότι δεν υπάρχει πλέον μια εθνική πλειοψηφία στις γερμανικές πόλεις" είναι ένα "καλό πράγμα". 


Ο Γερμανός αριστερός πολιτικός GregorGysi**, πρόσφατα καυχήθηκε πως «περισσότεροι γηγενείς Γερμανοί πεθαίνουν από εκείνους που γεννιούνται» και ότι είναι «πολύ τυχερός, γιατί οι Ναζί δεν είναι καλοί στο να έχουν απογόνους…». 


Εδώ το βίντεο υπό τον τίτλο… "Live better without the Nazis - Diversity is our future". Δηλαδή: όποιος δεν θέλει να γίνει μειόνοτητα στην χώρα του είναι "ναζί" - προσέξτε το γελάκι του:






* Η Δρ. StefanievonBerg, Γερμανίδα που μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, είναι μέλος του “Bürgerschaft” (κοινοβουλίου) του Αμβούργου με τους Πράσινους και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής. 


** Ο GregorGysi, δικηγόρος, εβραϊκής καταγωγής, ανήκει στο κόμμα ‘Αριστερά’  (DieLinke), τρίτο κόμμα σήμερα στην Γερμανία, το οποίο είναι η συνέχεια του ‘Ενιαίου Σοσιαλιστικού Κόμματος Γερμανίας’, που ήταν το κυβερνών -κομμουνιστικό κόμμα της Αν. Γερμανίας.


Δες άκουσε: Saga –“Ode To A Dying People” 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »