Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Η ιθαγένεια είναι κάτι που δίδεται από τους γονείς. Κανένας πολιτικάντης δεν εχει το δικαίωμα να την "πουλήσει"...

Ο Αρμπέν πήρε την ελληνική ιθαγένεια χάρη στην κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου και το νόμο που εισηγήθηκε.
Δεν πείραξε ποτέ του κανέναν, μεγάλωσε στου Γκύζη, πήγε στο ελληνικό σχολείο και ανατράφηκε ως ελληνόπουλο. Χωρίς βέβαια να χάσει και την εθνική ταυτότητα των γονέων του που ήρθαν από την Αλβανία για μια καλύτερη τύχη. Ο Αρμπέν πέρασε στη σχολή Ευελπίδων και έγινε αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα σε κανέναν, πάντοτε δήλωνε ότι έχει δύο πατρίδες, και πως τις αγαπά και τις δύο. Μέχρι τη μέρα που κάποιοι επικίνδυνοι πραξικοπηματίες κατέλαβαν την εξουσία στην γειτονική χώρα και οδηγούν τους αλβανούς σε πόλεμο εναντίον των Ελλήνων και της Ελλάδας.
Και ο Αρμπέν καλείται να πράξει το καθήκον του, το οποίο τον ωθεί να επιλέξει μια από τις δύο πατρίδες και να στραφεί ενάντια στην άλλη. Εαν εγκαταλείψει την Ελλάδα θα είναι ένας προδότης και μάλιστα απ' αυτούς που τυφεκίζονται εν καιρώ πολέμου, εαν εγκαταλείψει την Αλβανία πάλι προδότης θα είναι, απ' αυτούς που τους κρεμούν οι συμπατριώτες τους στην πλατεία αν τους τσακώσουν με τη "στολή του εχθρού".
Ο Αρμπέν δεν είναι προδότης ούτε γεννήθηκε προδότης.
Προδότη θα τον έκαναν με το ζόρι όμως οι γελοίες πολιτικές των καθαρμάτων που αδυνατούν να κατανοήσουν τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των πράξεών τους.

Για να δώσεις την "ιθαγένεια" (αντί της υπηκοότητας) σε κάποιον, λογικά πρέπει να μην
διατηρήσει δεύτερη ιθαγένεια ή υπηκοότητα.
Για να δώσεις πολιτικά δικαιώματα σε κάποιον πρέπει να μην έχει πολιτικά δικαιώματα οπουδήποτε αλλού - δε μπορεί κάποιος να έχει δικαίωμα ψήφου και στην Ελλάδα και στην Κένυα.
Επίσης αφού δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο πότε θα πάρει τη βαλίτσα του κανείς να μετακομίσει κάπου αλλού, δε βρίσκετε λογικό να μην επιτρέπεται να επηρεάζει δια της ψήφου και των όποιων δικαιωμάτων κανείς τη ζωή ενός ξένου λαού ;
Αν βρω μια δουλειά στο Λονδίνο θα πρέπει να επηρεάζω την πολιτική κατάσταση εκείνων που με φιλοξενούν συμμετέχοντας στα κοινά τους; Εκλέγοντας δήμαρχο; Για ποιό λόγο; Και αν ο δήμαρχος που ψήφισα αποδειχθεί φασιστόμουτρο και αρχίσει να φουρνίζει εβραίους, θα σηκωθώ να πάω στην άλλη μου πατρίδα, αφήνοντας τα κορόιδα να πάνε χαμένα εξαιτίας των επιλογών μου;
Είναι λογικό;

Η εκχώρηση δικαιωμάτων που σχεδιάζει η κυβέρνηση, αποτελεί προδοσία.
`Οχι επειδή βλέπω ως "εχθρό" οποιονδήποτε ξένο άνθρωπο βρέθηκε στην Ελλάδα και έμεινε - αυτό είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει και θέλω το παιδάκι που μεγάλωσε με τα δικά μου να προκόψει και να γίνει έλληνας στην ψυχή έστω και αν ήρθε από την άλλη άκρη του κόσμου, αλλά επειδή δε βλέπω καμμία εξασφάλιση από το τραγικό πρόβλημα που δημιουργεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με το οποίο γελοία κριτήρια δίνουν δικαιώματα στον οποιονδήποτε να συμμετάσχει στην διακυβέρνηση της χώρας μου απλώς επειδή έτυχε να πατήσει το ποδάρι του εδώ.

Ο μουσαφίρης θα φάει, θα πιεί, θα ευχαριστήσει και θα φύγει. Αν του δώσεις το δικαίωμα να συμμετέχει στις αποφάσεις για το σπίτι σου, επειδή σου' φερε ένα κρασάκι να το πιείτε παρέα καθώς θα τρώτε το δικό σου φαγητό, ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ή ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Με κεφαλαία, αμφότερα.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »