Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Είμαστε σε Κατάσταση Πολιορκίας -Καλή Δύναμη

Επτάπυλο το Χάος, στεγανό , πολιορκημένο από το φόβο με τα χίλια πρόσωπα

Είχαμε μια αντι -μνημονιακή «κυβέρνηση» ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και έκαναν εκλογές για να έχουμε ξανά μια «μνημονιακή κυβέρνηση» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που όμως αγαπά το λαό . χωρίς τους «προδότες» «λαφαζανίστας», που την «ανέτρεψαν». 1.925.811 διεφθαρμένοι και τρομοκρατημένοι ψήφισαν Akexis & Co. 
Το ταξίδι μας, μέσα στη μακρά νύχτα του ευρω-μπολσεβικισμού που τώρα αρχίζει, θα είναι πολύ μακρύ. Οι νύχτες μας θα είναι απλά επεισόδια της Μεγάλης Νύχτας.. ...(που άρχισε πριν τόσον καιρό), που έλεγε και το τραγούδι.


Ακολουθεί ένα άρθρο το οποίο εξηγεί ποιό ήταν το διακύβευμα αυτών των εκλογών.



Μπροστά στην Κάλπη και στο απόλυτο πολιτικό κενό

ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ+ΠΟΤΑΜΙ+ΠΑΣΟΚ= Ευρωχούντα

του Σπυρίδωνα Χατζάρα

Μετά την οικονομική ήρθε και συνακόλουθη η πολιτική χρεοκοπία. Η τελευταία κάλπικη «επιταγή» του ευρω-τόξου εισπράχθηκε από το ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΚΜ τον Ιανουάριο, και τον Ιούλιο το ελληνικό πολιτικό σύστημα «έριξε κανόνι».
Για χρόνια έζησαν πουλώντας «ευρω-παράδεισο», «ευρω-ελπίδα», καλύτερες μέρες, συμμετοχή στον

πυρήνα της Ευρώπης, πιστωτικές κάρτες, διακοποδάνεια. Οι «άφρονες», που ακολουθούσαν τον Αντρέ το 1974 ,επέμεναν ότι ο «ευρωπαϊκός δρόμος» του ψευτό-«Εθνάρχη», που μας έβαλε στην ΕΟΚ, έλεγαν ότι θα μας καταντήσουν γκαρσόνια των Ευρωπαίων.

Όταν μας έβαλαν στην ΕΟΚ, για να προκόψουμε, η Ελλάδα είχε παραγωγή. Υπήρχε μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία, (που έψαχνε για αγορές), μια ανθούσα και δυναμική βιοτεχνία και μία αξιόλογη αγροτική παραγωγή, η οποία κάλυπτε σχεδόν όλες τις διατροφικές ανάγκες του λαού μας. Όλα αυτά χάθηκαν μέσα στα 35 χρόνια που πέρασαν.
Οι βιομηχανίες και οι βιοτεχνίες έκλεισαν, και η πρωτογενής παραγωγή περιορίστηκε δραματικά, βάσει σχεδίου, και γίναμε μία χώρα «διακοπών», αυξάνοντας το ΑΕΠ μας με χρέος, για την αγορά σπιτιών και καταναλωτικών αγαθών. Έτσι υπερχρεώθηκαν τα νοικοκυριά. Επαληθεύτηκαν λοιπόν οι Κασσάνδρες του 1980.


Οι «πρόθυμοι» υποστηρικτές του ευρω-πατριωτισμού υπόσχονται και τώρα περισσότερη «Ευρώπη».Περισσότερο λάθος δρόμο. Οι εκλογές «εξπρές», που ο Πάκης της έβαλε στις 21 Σεπτεμβρίου για να εορτάσουν με την ησυχία τους οι ημέτεροι Ιουδαίοι , (κρυφοί και φανεροί), την εορτή του Εξιλασμού , (το Γιόμ Κιπούρ), που για το 2015 πέφτει στις 23 Σεπτεμβρίου, είναι «Αγών» για την επιλογή συναινετικού (αυτοφωράκια) βλαχοδήμαρχου.


Αφού όλα τα ελέγχει η Χούντα των Βρυξελλών, τα προεκλογικά θέματα που απέμειναν στην «Επαρχιακή πολιτική ηγεσία» του Ευρω-τόξου, είναι ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, το «παλιό» και το «καινούργιο», το «μπροστά- πίσω», και η κάρτα που δεν χτύπαγε ο οδοντίατρος της FoFis. «Μόνο Μπροστά», υπόσχεται η επικοινωνιακή ομάδα των Alexis & Co, και, τους απαντά ο κ. Καραχάλιος της ΝΔ, «η Ελλάδα μπροστά», διότι δεν θέλει να πάρει μαζί στο τραίνο και λαθρεπιβάτες. Ο Μεϊμαράκης που καταγγέλλει ότι ,«ο Τσίπρας ψάχνει «αυτοφωράκια» , διακηρύσσει , « εμείς είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί .Είμαστε αυτοί που ενώνουμε», αλλά ο υπάλληλος του Μπομπολέξ με τον ΟΧΕΤΟ , καταγγέλλει τη «στείρα ιδεολογική εμμονή των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση», και μιλάει για «παλιά κόμματα», (γιατί αυτός είναι «νέος»), και θα προσπαθήσει να κάνει προεκλογική μάχη για τα προβλήματα των Ελλήνων, για τα προβλήματα της κοινωνίας, διότι, «έχει τις λύσεις». (Για όλα). «Την ώρα που η Ν.Δ. κάνει επικοινωνιακή πολιτική με λαϊκισμούς και ύβρεις, εμείς ασχολούμαστε (αορίστως) με τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας», δήλωσε η κ. Γεροβασίλη, και η FOFI λέει: «Η χώρα δεν χρειάζεται μαγκιά. Χρειάζεται σχέδιο, συνεννόηση, δουλειά και φροντίδα». (Με προδέρμ;).


Σκηνές πολιτικής αμηχανίας. Απορία ψάλτου βήξ. Δεν ξέρουν τι να πουν και τι να τάξουν.
Ο Alexis που δεν έδωσε την επιπλέον σύνταξη, που υποσχόταν αλλά τις πετσόκοψε όλες», και δεν κατάργησε τον ΕΝΦΙΑ , ξέχασε ότι , «άπαξ προδότης, πάντα προδότης», και είπε: «Κάναμε έναν συμβιβασμό, δεν είμαστε συμβιβασμένοι» .
Φυσικά, διαφωνεί ο William Burroughs, που έγραψε για την πρεζού, «οnce a junkie always a junkie». Και βέβαια, «Μια φορά φούστης», δεν γίνεται.
Ο υπέρβαρος συνταγματολόγος και η Ντόρα επιμένουν ότι στην επόμενη κυβέρνηση πρέπει να συνυπάρξουν ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ο Υπάλληλος μιλάει για κυβέρνηση του 50%. Δηλαδή μετά το ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, προσφέρεται στους ηλιθίους το ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, σε συσκευασία δώρου.
Οι «πρώτη φορά Αριστερά» που ως «αριστερά Χάπατα» έχουν γράψει χιλιόμετρα και χιλιόμετρα, θα ψηφίσουν τώρα τον «Alexis», επειδή, «είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός», και θα τους προκύψει ως LSE πρωθυπουργός ο μπαμπάς της πρεζούς. Και αντί για αριστερό ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΚΜ θα τους προκύψει «τεχνοκρατική κοινοπραξία», των «καλύτερων».


Η κοινοπραξία των λωποδυτών της υποταγής στην Ξενοκρατία, , οι Αργυρώνητοι και οι Υπάλληλοι των έξωθεν τοκογλύφων και ντόπιας Κλεπτοκρατίας, «χρειάζεται να συνεργαστούν ώστε να βρεθούν οι ικανότεροι από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ για να δουλέψουν για τον εθνικό στόχο». Βρισκόμαστε μπροστά στο απόλυτο πολιτικό κενό.
Η πολιτική εξίσωση του χρεοκοπημένου συστήματος είναι: ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ+ΠΟΤΑΜΙ+ΠΑΣΟΚ= Ευρωχούντα.


Για να νικηθούν ο Θατσεροαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και το Βερολίνο, χρειάζεται οι «δεξιοί», οι νοικοκυραίοι, η ραχοκοκαλιά της μεσαίας τάξης και οι αγρότες να εγκαταλείψουν την Ψωφοδεξιά και τα αμορτισέρ τους, δεξια και αριστερά και να ψηφίσουν ΕΘΝΙΚΑ. Η «μεταπολίτευση», που ξεχώρισε τους Έλληνες σε «δημοκρατικούς» και «ακροδεξιούς», δρομολογήθηκε από τους αμερικανούς το 1974, με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου, και έκλεισε τον κύκλο της 40 χρόνια μετά, με τη νέα εσχάτη προδοσία, της συνθηκολόγησης των (αριστερών) δωσίλογων, με την Διεθνή Χούντα των περιούσιων Τραπεζιτών.


Εδώ που φθάσαμε, απεδείχθη στα μάτια όλων, ότι η κατεστημένη «πολιτική Γεωμετρία», δηλαδή, «Αριστερά», «Κέντρο», «Δεξιά», ήταν και είναι εντελώς λάθος. Όλοι τους, είναι ένα πράγμα. Παρελθόν. Εδώ που φθάσαμε το ζήτημα είναι ή Εμείς ή Εκείνοι. Οι Πατριώτες απέναντι στους αρνησιπάτριδες και τους προδότες. Το Έθνος των Πτωχών πλην Τιμίων απέναντι στην ευρω-Κοινοπραξία. Η Εθνική Ανεξαρτησία απέναντι στην Ξενοκρατία και την Εξάρτηση.


Η Ελευθερία και η Δημοκρατία απέναντι στην Χούντα των δανειστών . Η μάχη μπροστά μας είναι «η μητέρα των μαχών». Ο υπέρ πάντων αγών.
Όσο περισσότεροι το αντιληφθούν , τόσο πιο κοντά θα είναι η «Νίκη».
Μπροστά στην ΚΑΛΠΗ ΕΞΠΡΕΣ, το σύστημα της ευρω-κοινοπραξίας φοβάται μόνο την αύξηση των ποσοστών της «Χρυσής Αυγής».
Γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να συμβάλουμε ώστε οι φόβοι τους να γίνουν πραγματικότητα.


το είδα

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »