Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Τα χαλκεία του ψεύδους

Και το παρακλάδι της Cia στο Κοινοβούλιο

Το χαλκείο , το χαλκουργείο είναι ο χώρος όπου χαλκεύονται πλαστά στοιχεία, πλαστές ειδήσεις, όπου παραποιείται η αλήθεια και διαμορφώνεται μια πειστική αναλήθεια, η πηγή ψευδολογιών και των πλαστογραφιών.
Ο απόστρατος αντιστράτηγος Τάκης Παπαγεωργόπουλος, απότακτος λοχαγός του ΑΣΠΙΔΑ και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για 8 χρόνια, σε μια συγκλονιστική βιογραφική μαρτυρία στον Αντώνη Κακαρά, με αφορμή τον ΑΣΠΙΔΑ, έδωσε μια εκλπηκτική περιγραφή του πως λειτουργούν «τα χαλκεία», και πως «νομιμοποιούν» τις ειδήσεις τους. Μεταξύ των πολλών άλλων ο Παπαγεωργόπουλος που δούλευε για την ΚΥΠ, είπε στον Κακαρά.

«Αυτοί δημιούργησαν μέσα στην Κ.Υ.Π. ομάδα που έκλεβε έγγραφα για εσωτερικό και εξωτερικό κίνδυνο, για να τα δίνουν κρυφά στον Κωνσταντόπουλο και στην «Απογευματινή», και σε διάφορες εφημερίδες. Ο Παπανδρέου ήταν ο νέος «Κερένσκι» και οι «ληστοσυμμορίτες» θα καταλάμβαναν την εξουσία. Τα περισσότερα από αυτά τα έγγραφα τα έστελναν άνθρωποι του Παπαδόπουλου που ήταν συνεννοημένοι. Έλεγε ας πούμε , το 513 τάγμα πεζικού :«Κινούνται ύποπτα κατά μήκος των συνόρων και έχουμε τις πληροφορίες ότι οι ληστοσυμμορίτες …», «… κατεβαίνουν από την Σοβιετική Ένωση, απ’ όλες τις Ανατολικές χώρες και πρόκειται να μπούνε στην Ελλάδα», Υπογραφή από κάτω ο ταγματάρχης, ο αντισυνταγματάρχης, ο διοικητής και ο Α2.

Αυτές οι πληροφορίες ήταν σε έγγραφα που τα
κατασκεύαζαν επίτηδες και τα διαβίβαζαν στην Κ.Υ.Π. Στην Κ.Υ.Π. υπήρχε ο εγκέφαλος. Το έγγραφο έμπαινε μέσα και έπαιρνε ένα αριθμό πρωτοκόλλου κόκκινο. Το κόκκινο αυτό , σήμαινε ότι είναι επίσημο έγγραφο της Κ.Υ.Π. Πρώτον, δεύτερον έλεγε απάνω η γραμματεία, ΄΄αυτό πάει τμήμα τάδε Β κλάδος΄΄, ΄΄τμήμα τάδε κλάδος..΄΄, έτσι; Τα έγγραφα αυτά τα δίνανε στο Σάββα τον Κωνσταντόπουλο και ο Σάββας είχε πιάσει τον ιδιαίτερο του Κανελλόπουλου, συμμετείχε ο ιδιαίτερος του Κανελλόπουλου σε αυτά και ο ανιψιός του Κανελλόπουλου ο Λιβανός, συμμετείχε σε αυτό. Πολύ περισσότερο τα πίστευε ο κακομοίρης ο Κανελλόπουλος.
Συμμετείχαν όλοι αυτοί στο να δημιουργούν το κλίμα ότι υπάρχει κομμουνιστικός κίνδυνος στην Ελλάδα, και διείσδυση από τα βόρεια σύνορα και ότι ευθύνεται 100% ο Παπανδρέου που πρέπει να φύγει από τη μέση. Αν θυμόσαστε το Φεβρουάριο του ’65, ο Κανελλόπουλος έβγαλε τον περιβόητο λόγο στην πλατεία Κάνιγγος, που είπε να φύγει γιατί είναι επικίνδυνος διότι υπάρχει ο κομμουνιστικός κίνδυνος, «90.000 ληστοσυμμορίτες …», επί λέξει το είχανε γράψει τότε, «… 90.000 ληστοσυμμορίτες είναι κατά μήκος των συνόρων της Βουλγαρίας και από ώρα σε ώρα μπαίνουνε και καταλαμβάνουν την Μακεδονία.» Τα γράφανε αυτά οι εφημερίδες».


Οι εντόπιοι απλώς μετέφραζαν. Οι συντάκτες βρισκόντουσαν στα κλιμάκια της JUSMAPG, και της C.I.A.

Πριν δυο μέρες έγραφα για τις ΔΟΛιότητες των ΔΟΛίων μπαγαπόντηδων. Και έλεγα ότι η ξεπεσμένη ψευτο-δημοσιογραφία στηρίζει την ξεπεσμένη ψευτο-Αριστερά, που υποστηρίζεται από τον θείο στο Αμέρικα. «Ουδέποτε ο Τσίπρας ζήτησε από τη Μόσχα οικονομική βοήθεια για να τυπώσει δραχμές, αλλά και γενικότερα ουδέποτε μας ζήτησε κάποιου είδους βοήθεια, όπως έχει τονίσει και ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν», δήλωσε  ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ,διαψεύδοντας το ΔΟΛιο ψευτορεπορτάζ, ΒΗΜΑτος-Λανγκλευ-ΝΔ , που έλεγε ότι ο Alexis, ζήτησε 10 δισ. ευρώ από τον Β.Πούτιν, αλλά εκείνος δεν του τα έδωσε.
ΒΗΜΑτο-Λάνγκλευ- ΝΔ, τώρα, ΕΛ.ΚΟΣΜΟΣ- Λάνγκλευ-Κανελλόπουλος-ΕΡΕ, τότε.
Αν πάμε και πιο μακριά θα βρούμε τις πληροφορίες της ΚΥΠ τον Ιούλιο του 1974 για κινήσεις του Συμφώνου της Βαρσοβίας. Και ποιο πίσω οι «φιλέλληνες περιηγητές» το 1821 που έγραψαν μετά ως δήθεν αυτόπτες για τη δήθεν σφαγή των Ιουδαίων.

Τα χαλκεία του ψεύδους δουλεύουν ακόμα με το ίδιο σύστημα, γιατί το σύστημα αλληλοκαλύπτεται. Καμιά επίπτωση για τους «δήθεν» ΔΟΛιους δημοσιογράφους και τους ρουφιάνους βουλευτές. Για να τους ξέρετε οι 17 βουλευτές του δικτύου ΔΟΛ –Λάνγκλευ ήσαν: Άδωνις Γεωργιάδης, Κώστας Τζαβάρας, Μάκης Βορίδης, Κώστας Βλάσης, Γιώργος Στύλιος, Χρήστος Κέλλας, Φωτεινή Αραμπατζή, Μαρία Αντωνίου, Γεώργιος Γεωργαντάς, Δημήτρης Κυριαζίδης, Κώστας Κουκοδήμος, Ανδρέας Κατσανιώτης, Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Σάββας Αναστασιάδης, Στέφανος Γκίκας, Μάριος Κόνσολας, Γιάννης Βρούτσης.

ΥΓ. Κρίμα για τη Ζωή, που δεν ζήτησε από τον κ. Ρουμπάτη να διερευνήσει τις πιθανές σχέσεις εξάρτησης των 17 με τη Υπηρεσία.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ