Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Έρχεται η καταιγίδα που θα γεννήσει ο νους των Ελλήνων

Το μέλλον δεν θα αλλάξει από μονάχο του
αν δεν κάνουμε κάτι κι εμείς


τoυ Σπύρου Χατζάρα

Η «μεταπολίτευση», που ξεχώρισε τους Έλληνες σε «δημοκρατικούς» και «ακροδεξιούς», δρομολογήθηκε από τους αμερικανούς το 1974, με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου, και έκλεισε τον κύκλο της 40 χρόνια μετά, με τη νέα εσχάτη προδοσία, της συνθηκολόγησης των (αριστερών) δωσίλογων, με την Διεθνή Χούντα των περιούσιων Τραπεζιτών.
Εδώ που φθάσαμε, απεδείχθη στα μάτια όλων, ότι η κατεστημένη «πολιτική Γεωμετρία», δηλαδή, «Αριστερά», «Κέντρο», «Δεξιά», ήταν και είναι εντελώς λάθος. Όλοι τους, είναι ένα πράγμα. Παρελθόν. Για αυτό ομολογούν και οι ΔΟΛιοι εκδότες, ότι το εκλογικό σώμα είναι «κινούμενη άμμος», και ότι οι «χαζοί» τηλε-ψηφοφόροι είναι απογοητευμένοι και βρίσκονται σε σύγχυση. Τους πήραν χαμπάρι. Έρχεται η καταιγίδα που θα γεννήσει ο νους των Ελλήνων και που θα σαρώσει τα λείψανα των παλιών πολιτικών.

Ο Μολώχ του Μνημονίου, όπως έφαγε τον Αβάπτιστο, τον Οφσόρ Καρατζαφέρη, τον φον Αντωνάκη, τον Κυρ-Φώτη και τον υπέρβαρο Συνταγματολόγο, θα φάει και τον moriturus Θατσεροαριστερό Alexis , και τον Μπλάκ Λέιμπελ Panos, και τη Fofi. Και επειδή στο ντουλάπι δεν έχει ούτε ψίχα , τα ευρω-πατριωτάκια , μιλάνε για
«παλιούς» και «νέους», για μπροστά και πίσω και για του Έθνους τη «στρατηγική», διότι «υπέρτατη ιδεολογία για τον κάθε χαζό Έλληνα, πρέπει να είναι η σωτηρία του τραπεζικού μας συστήματος».
Όπως το είπε και η μανδάμ Ντόρα , η κοινοπραξία των λωποδυτών της υποταγής και της Κλεπτοκρατίας, οι Αργυρώνητοι και οι Υπάλληλοι των έξωθεν τοκογλύφων, «χρειάζεται να συνεργαστεί ώστε να βρεθούν οι ικανότεροι από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ για να δουλέψουν για τον εθνικό στόχο».

Οι Γερμανοί ΝΑΖΙ ,όταν κατέλαβαν τις Σέρρες το 1941, τοιχοκόλλησαν μια προκήρυξη στα γερμανικά, τα βουλγαρικά κα τα ελληνικά, και έλεγαν ότι αγαπούν τους Έλληνες και τον αρχαίο πολιτισμό τους και δεν έρχονται ως εχθροί, αλλά ως ελευθερωτές της Ελλάδος από τους Άγγλους. Το ίδιο επιχειρούν τώρα και οι επικοινωνιολόγοι του συστήματος. Βάφτισαν την προδοσία, το «Μνημόνιο 3» «Αρετή» και τον δωσίλογο Θατσεροαριστερό Alexis, σε ελευθερωτή «Προμηθέα», (γιατί «του έτρωγαν το συκώτι ο Λαφαζάνης και η Ζωή»), και είναι βέβαιοι ότι οι «χαζοί» πολίτες θα δώσουν στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΚΜ καθαρή εντολή «αυτοδυναμίας». Παρόλα αυτά, και σύμφωνα με τη φορά των πραγμάτων, η επόμενη κυβέρνηση που θα καταρρεύσει και αυτή σύντομα, θα είναι η Κοινοπραξία ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΣΥΡΙΖΑ.
Το μέλλον μας δεν θα αλλάξει από μονάχο του, όμως, αν δεν κάνουμε κάτι κι εμείς.
Για να νικηθούν ο Θατσεροαριστεροί και το Βερολίνο, χρειάζεται οι «δεξιοί», οι νοικοκυραίοι, η ραχοκοκαλιά της μεσαίας τάξης και οι αγρότες να εγκαταλείψουν την Ψωφοδεξιά και το αμορτισέρ της, τους ημι-ανεξάρτητους, και να στραφούν μαζικά στην Χρυσή Αυγή.
Μόνο με πρώτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή θα αλλάξει η φορά των πραγμάτων .

Οι εκλογές «Εξπρές» σχεδιάστηκαν για να επικυρώσουν τα παράνομα Capital Controls και να επιβραβεύσουν τον Alexis που μας επέβαλε το , «Ένα Ταμείο για Όλους» , που μας το έφεραν αρχικά το 1970 και δεν πέρασε. Επανήλθαν το 2007,και χρειάστηκαν πέντε εκλογές και έξι κυβερνήσεις για να το περάσουν τη μεταρρύθμιση, με την «Αριστερά», ώστε η Ελλάδα να γίνει ένα απέραντο Γκουλάκ. Παράλληλα, η επιβολή των παράνομων Capital Controls στην ελληνική οικονομία που προκάλεσαν τεράστια ζημιά στις ελληνικές τράπεζες και στις ελληνικές επιχειρήσεις προς όφελος των Γερμανών, ήταν αποτέλεσμα συνομωσίας. Και η Ελληνική Δημοκρατία αντί να στήνει κάλπες θα έπρεπε με αγωγές να ζητάει να αποζημιωθεί από αυτούς που συνωμότησαν εναντίον της, και να συλλάβει τους ελληνόφωνους συνεργάτες των απατεώνων, Alexis Στουρνάρα και Μπαρουχ(άκης).
Η κάλπη θα είναι η Κολυμβήθρα του Σιλωάμ για αυτούς.

Το ζήτημα πια, είναι απλό. Ή Εμείς ή Εκείνοι. Οι Πατριώτες απέναντι στους αρνησιπάτριδες και τους προδότες. Το Έθνος των Πτωχών πλην Τιμίων απέναντι στην ευρω-Κοινοπραξία. Η Εθνική Ανεξαρτησία απέναντι στην Ξενοκρατία και την Εξάρτηση. Η Ελευθερία και η Δημοκρατία απέναντι στην ΟΠΛΑ των δανειστών και τα Πάντσερ του Σακάτη. Η μάχη μπροστά μας είναι «η μητέρα των μαχών».
Ο υπέρ πάντων αγών Όσο περισσότεροι το αντιληφθούν , τόσο πιο κοντά θα είναι η Νίκη». Ο πολιτικός τους θάνατος θα είναι η η ζωή μας .


το είδα

4 σχόλια:

  1. γιατι ρε Σπυρο το χαλασες?
    η ΧΑ τι ειναι μηπως?
    συστημικοι με προβεια πατριωτη δεν ειναι?
    αφου την ξερουμε την ιστορια τωρα ασε τα πραγματα πανε αλλου,οτι και να ψηφισουμε η και να μην ψηφισουμε η νεα ταξη αλητων απατεωνων και κοπρων του αυγειου θα κανει το δικο της.
    Εμεις ομως θα κανουμε το δικο μας οταν ελθει η καταλληλη στιγμη και χωρις εκλογες παρωδια και τραγωδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ήταν καλύτερα να απευθύνετε το σχόλιο σας στο blog του κ. Χατζάρα.
      Όσο αφορά την δική μας γνώμη, δεν αποκλείουμε καθόλου το να είναι η Χ.Α. συστημικό κόμμα.
      Αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι η Χ.Α. δεν πρόκειται να κυβερνήσει και θα είναι μάλλον τρίτο κόμμα.
      Επίσης η ψήφος στην Χ.Α. λειτουργεί σαν δημοψήφισμα πρωτίστως κατά της κρατούσας μεταναστευτικής πολιτικής και επίσης κατά της μνημονιακής πολιτικής.
      Τέλος απορούμε ποιοί είστε εσείς που θα κάνετε το δικό σας όταν έλθει η κατάλληλη στιγμή και χωρίς εκλογές.
      Αν εννοείτε ότι θα πάρετε τα όπλα σας παραπέμπουμε εδώ
      Όσο αφορά την αποχή που προτείνετε στις τωρινές εκλογές σας παραπέμπουμε εδώ και εδώ

      Διαγραφή
  2. ΚΥΒΕΡΝΩΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.

    ΟΤΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΣΚΟΠΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΗΘΙΚΩΝ,ΕΤΣΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΘΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ.

    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΗ Η ΚΑΛΠΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο σας είναι ένα σόφισμα και δεν κρίνουμε σκόπιμο να σας απαντήσουμε αναλυτικά.
      Αντί αυτού σας παραπέμπουμε εδώ και εδώ

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »