Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ο "προφητικός" χάρτης των New York Times με τις 5 χώρες να γίνονται 14 !

Ο χάρτης με τις 5 χώρες που γίνονται 14
Όλοι γνωρίζουν ότι οι εξελίξεις στην Μέση Ανατολή από το ξέσπασμα της Αραβικής Άνοιξης μέχρι τώρα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον νέο χάρτη της περιοχής, με χώρες να διαμελίζονται και νέες χώρες να «γεννιούνται».

Στον χάρτη που φέρει τον τίτλο «Πώς 5 χώρες θα γίνουν 14″ η εφημερίδα New York Times αποτυπώνει τις πρώτες σκέψεις που υπάρχουν ήδη στα κέντρα αποφάσεων. Ίσως το συνοθύλευμα δολοφόνων του ισλαμικού κράτους τελικά να είναι το όχημα που οι ΗΠΑ ποντάρουν για να πετύχουν το επιθυμητό γι αυτούς αποτέλεσμα.

Ο χάρτης δημοσιεύθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2013.

Κι όπως καταλαβαίνετε ο χάρτης αυτός… δικαιώνεται από τις εξελίξεις τόσο στην Κομπάνι με το Ισλαμικό Κράτος και τους Κούρδους όσο και με τις εξελίξεις στην Λιβύη και σε όλη την Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα λοιπόν με το υπαρκτό σχέδιο, όπως αναφέρει το tribune.gr, του νέου γεωπολιτικού χάρτη οι χώρες που
θα δουν τα σύνορά τους να αλλάζουν είναι: το Ιράκ, η Συρία, η Σαουδική Αραβία, η Υεμένη και η Λιβύη.



Την θέση της Λιβύης θα πάρουν τρεις χώρες: η Κυρηναϊκή, το Φεζάν και η Τριπολιτάνα.




Ιράκ και Συρία μοιράζονται επίσης στα τρία.

Το Κουρδιστάν στον βορά που καταλαμβάνει εδάφη από το Ιράκ και την Συρία.

Το Σιιτικό κράτος του νότου και το Σουνίτικο κράτος που θα καταλαμβάνει εδάφη της Συρίας και του Ιράκ.

Στην Συρία δημιουργείται επίσης το Αλεβιστιστάν που θα καταλαμβάνει το τμήμα από την Δαμασκό έως τα παράλια της Μεσογείου.



Τέλος οι μεγάλες αλλαγές γίνονται στην Αραβική χερσόνησο που σήμερα είναι η Σαουδική Αραβία και η Υεμένη.

Η Σαουδική Αραβία σπάει σε 5 χώρες ενώ η Υεμένη χωρίζεται πάλι σε βόρειο και νότιο κράτος.

ΠΗΓΗ
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »