Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο ΚΑΠΝΟΣ, Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ : ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου

Αυτές τις εβδομάδες υπάρχει μια τεράστια επικοινωνιακή καμπάνια των κυβερνητικών ( συγκυβέρνησης, αντιπολίτευσης, περιρρεόντων αποκομμάτων και αλλοδαπών επιτετραμμένων των ξένων) η οποία είναι σχεδιασμένη να επιτύχει ένα και μοναδικό στόχο : να αποσπάσει την προσοχή του Λαού και των Πολιτών γενικότερα από κατ' αρχάς τους στόχους που θα του επιτρέψουν να επιβιώσει και να ζήσει μια ανθηρή ζωή και κατά δεύτερον τις δράσεις, αντιδράσεις και κινητοποιήσεις του που τον φέρνουν όλο και πιο κοντά στην δυνατότητα να ζήσει αυτή την ανθηρή ζωή αντί να αργοπεθαίνει από τις κακουχίες ή να αυτοκτονεί.

Όλη η προεδρολογία και οι συζητήσεις επί συζητήσεων για εκλογές, κόμματα, συζητήσεις μεταξύ κομμάτων, συζητήσεις με εταίρους και δήθεν βόμβες με την μαρίδα της διαπλοκής (ασχέτως αν έχει φάει σαν φάλαινα το μικρό δωράκι της) όπως ο Καρατζαφέρης, γίνονται για έναν και μόνο σκοπό :


 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.

1. για να ξεχάσεις ότι μας έβαλαν στο ευρώ με ψεύτικα στοιχεία.

2. για να ξεχάσεις ότι μας είπαν διεφθαρμένους και κλέφτες με πλαστά στοιχεία.

3. για να ξεχάσεις ότι μας έβαλαν στα Μνημόνια με τα οποία μας εξολοθρεύουν με τα πλαστά, μαγειρευμένα και χαλκευμένα ποσοστά χρέους του Γεωργίου και του Σόϊμπλε και της εγκληματικής συμμορίας των κυβερνητικών που μας παίζουν κακός μπάτσος (συγκυβέρνηση) καλός μπάτσος (αντιπολίτευση) μέχρι να σε καταληστεύσουν και να σε σκοτώσουν κοινωνικά και ουσιαστικά με μακρύ και απάνθρωπο βασανιστήριο που κρατάει σχεδόν πέντε χρόνια τώρα.


ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΦΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ, ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.


Διότι αν τα κρατήσεις όλα αυτά στο μυαλό σου, ούτε εκλογές ούτε κόμματα δεν θα σε κρατήσουν από το να πάρεις τα λεφτά σου πίσω :

1. να πάρεις τα λεφτά σου πίσω από τις τράπεζες που τα πήραν βάσει των πλαστών στοιχείων της δήθεν κρίσης με την κρατική επιχορήγηση από δημόσιο χρήμα,

2. να πάρεις τα λεφτά σου πίσω από τους αντισυνταγματικούς φόρους όπως το χαράτσι (ΕΕΤΗΔΕ), ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ, επιτηδεύματος, αλληλεγγύης, κλπ που σου στέρησαν χρήματα για να πάρεις φαγητό, φάρμακα, ρούχα, στέγη και όλα τα αναγκαία και απαραίτητα για εσένα και τα παιδιά σου,

3. να πάρεις τα λεφτά σου πίσω από τις αντισυνταγματικές εισφορές και αντισυνταγματικές κλοπές και υπεξαιρέσεις στα δήθεν ασφαλιστικά ταμεία που σου στερούν την στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και αξιοπρεπή σύνταξη,

4. να πάρεις τα λεφτά σου πίσω από τους εταίρους που δήθεν επισκοπούν αλλά έχουν επιβάλει τους εγκληματίες πλαστογράφους που διαιωνίζουν και επαυξάνουν ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLITZKRIEG ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ.

Και αν τα θυμάσαι όλα αυτά και αγωνίζεσαι για όλα αυτά που κανένα κόμμα δεν υποστηρίζει στην ουσία και την πράξη αλλά αντιθέτως υπονομεύει, εκ φύσεως θα προκαλέσεις το τέλος και τον θάνατο της σάπιας αυτής ολιγοκρατίας και κομματισμού και θα γίνεις κύριος του εαυτού σου, ενώ θα επικρατήσει το μόνο Πολίτευμα στο οποίο οι Έλληνες ιστορικά διέπρεψαν και δημιούργησαν το σύνολο ουσιαστικά της βάσης του Δυτικού πολιτισμού : την Άμεση Συμμετοχική Δημοκρατία με ανακλητότητα και εξοστρακισμό και πλήρη έλεγχο και τιμωρία των ασκούντων δημόσια καθήκοντα.

Όσο αντί να ασχολούμαστε με τα θέματα που προβάλλουν τα ΜΜΕ και που αφορούν μόνο την εναλλαγή στις μουσικές καρέκλες της ολιγαρχικής τους εξουσίας, ασχολούμαστε με θέματα όπως :

1. πώς να σταματήσουν οι εξορύξεις στις Σκουριές

2. πώς να συνεχίσουμε να μπλοκάρουμε τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις

3. πώς να ζητήσουμε τα λεφτά μας πίσω από κάθε ταμείο που λέει ότι παραπαίει ή χρεοκοπεί

4. πώς να σταματήσουμε τους κυβερνητικούς από το να κόβουν το ρεύμα, το νερό και να αρνούνται την περίθαλψη στους συμΠολίτες μας

5. πώς να στηρίξουμε ο ένας το εισόδημα και την εργασία του άλλου και όχι τα εισοδήματα των ομίλων και των πολυεθνικών

6. πώς να στρέψουμε τα φώτα της διεθνούς κοινής γνώμης στην γενοκτονία και τα νταχάου που έχουν επιβάλλει στην Ελλάδα και στους Έλληνες οι χιτλερικοί της οικονομίας /του οικονομικού πολέμου και που τώρα επιβάλλουν και σε όλη την Ευρώπη.

Για να τους ρίξουμε πρέπει να μην τους δίνουμε πια καθόλου το χρήμα μας και να μην τους επιτρέπουμε να το παίρνουν με κανένα τρόπο ή μέσο.

Όπως δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν παρά μόνο με τους πραιτοριανούς και τους σφουγγοκωλάριους τους σε προστατευόμενα και εκκενωμένα μέρη, να μην μπορούν να κάνουν νόμο που να εφαρμόζεται στην κοινωνία.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΟΡΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΤ' ΑΡΘΡΟΝ 120 Σ, 22 ΚΑΙ 3 ΠΚ.


Για να ανανήψουμε δεν πρέπει απλά να πέσει και να αλλάξει η κυβέρνηση.

Για να ανανήψουμε πρέπει να αλλάξει η μέθοδος άσκησης εξουσίας από τον Λαό για τον Λαό : ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΩΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ - ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ.

Όλος ο Λαός αγωνιζόμαστε ήδη σε όλα αυτά που τα ΜΜΕ τα φιμώνουν και πλήρως και συστηματικά με προεδρολογίες, τρόϊκες, ρυθμίσεις - δόσεις (100/ 72/ κλπ) - Καρατζαφέρηδες - κλπ.

Χρέος μας είναι να τα επιβάλλουμε και στην επικαιρότητα και να εντείνουμε τους Αγώνες μας ακόμα περισσότερο.
Και αυτό γένοιτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ