Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ἀνωνυμία στό διαδίκτυο;;;

Διαφημίζουν τελευταία την συνεργασία MOZILLA με τα δίκτυα TOR, που …υποτίθεται προσφέρουν ανωνυμία στο διαδίκτυο. Βέβαια όταν τα TOR προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εναντίον της Αιγύπτου και του ΙΡΑΝ,  δεν θέλει μυαλό να καταλάβει κάποιος ποιοι βρίσκονται από πίσω. Άλλωστε και μόνο που κάποιος θα ενδιαφερθεί να κάνει χρήση της ανωνυμίας, άμεσα στοχοποιείται. 

Ἀνωνυμία στό διαδίκτυο;;;1

Ελέγχοντας όμως τους χρηματοδότες (και άρα τα αφεντικά) των δικτύων TOR, βλέπουμε όλα τα γνωστά …«ευαγή» ιδρύματα, όπως το Ford Foundation, το Human Rights Watch του Soros  και άλλα κρατικά αμερικανικά ιδρύματα.
 Όλοι αυτοί βάζουν το χέρι στην τσέπη ώστε οι χάκερ να μπορούν να …κινούνται ελεύθερα. 

Στέκει;
Δεν στέκει φυσικά!!! Οπότε προσοχή!!!
Αφήστε που ο κορυφαίος των Tor Networks είναι …«συμπτωματκά» πάντα και

περιούσιος και gay.   

Ἀνωνυμία στό διαδίκτυο;;;2Ἀνωνυμία στό διαδίκτυο;;;5Ἀνωνυμία στό διαδίκτυο;;;3Ἀνωνυμία στό διαδίκτυο;;;4


Αν λοιπόν βλέπετε μία είδηση να παίζει σε παγκόσμιο επίπεδο στα πιο διάσημα ΜΜΕ, δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε αν είναι προς …όφελος του συστήματος. Μόνον τέτοιες ειδήσεις κατ’ αποκλειστικότητα μας μεταφέρουν τα ΜΜΕ.
Πληροφορίες που θα μας οδηγήσουν σκόπιμα σε λανθασμένες επιλογές μέσω των οποίων επωφελούνται τα λαμόγια.


Είναι απλή ψευδαίσθηση το απόρρητο των επικοινωνιών και της ανωνυμίας…
Συσκευή που εντοπίζει την θέση ενός ενεργού κινητού χρησιμοποιήθηκε από την αστυνομία στη FLORIDA τουλάχιστον 200 φορές ΧΩΡΙΣ εισαγγελική εντολή, καθώς υπήρχε συμβόλαιο μυστικότητας με την κατασκευάστρια εταιρεία.


Ἀνωνυμία στό διαδίκτυο;;;6
Το όνομα της συσκευής Sting Gray II.Ἀνωνυμία στό διαδίκτυο;;;7


Σίγμα

Υ.Γ. Η ανακοίνωση στα Ελληνικά.

Ἀνωνυμία στό διαδίκτυο;;;8
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »