Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Μπουρλότο !!!

Ο Γοργοπόταμος ανατινάχθηκε για να χτιστεί η γέφυρα της Χάφινγκτον. Πάνε οι λόγοι οι επαναστατικοί και το μήνυμα της αντίστασης που κάθε χρόνο πρώτοι-πρώτοι οι «αριστεροί» και οι «σοσιαλιστές» με τεντωμένες φλέβες έβγαζαν ζητώντας παρόμοια αντίσταση ενάντια οποιασδήποτε καταπίεσης. Τώρα οι δυναμίτες των σαμποτέρ έγιναν καναπεδάκια με μπρικ σε δεξιώσεις στο Μουσείο Ακροπόλεως για τα εγκαίνια του μεγάλου «δημοσιογραφικού» κολοσσού της Χάφινγκτον Ποστ που έφθασε και στην Ελλάδα.

Από το τζιν παντελόνι και το ανοιχτό πουκάμισο του Τσίπρα φθάσαμε στο σινιέ κοστούμι και στο γυαλισμένο σκαρπίνι του Σκουρλέτη (οι εποχές του γουρουνοτσάρουχου έχουν ξεχαστεί) και του Παππά που σφίγγουν το χέρι της Αρριάνας η οποία θα δώσει νέα πνοή και στην ελληνική δημοσιογραφία. Η υπέρμαχος της παγκόσμιας διακυβέρνησης κολλητή του Παπανδρέου, Αρριάνα Στασινοπούλου - Χάφινγκτον, ήρθε να τους μαζέψει όλους στην αγκαλιά της.

Βλέποντας τις φωτογραφίες της δεξίωσης και
διαβάζοντας τα ονόματα που έκαναν πασαρέλα για να πάρουν καλή βαθμολογία από την κολλητή του Κλίντον, Αρριάννα, απλά χαμογελάς ειρωνικά. Βλέπεις την ανατροπή της «αριστεράς» να γίνεται ντεραπάρισμα να παίρνει σβάρνα ό,τι μέχρι σήμερα τουλάχιστον κρατούσε τα προσχήματα. Γιάννα Αγγελοπούλου, Αρριάννα Χάφινγκτον, Ίδρυμα Κλίντον, City του Λονδίνου, ινστιτούτο Λεβί, Πάπες, Πατριάρχες, Σαμαροπαπανδρέϊδες, Καϊλοπούλες, γριές με γούνες πετρόλ και έναν Αλέξη να βάζει χέρι στο 4% των αριστερών ιδεολόγων και να τους λέει κάντε στην μπάντα γιατί θέλουμε να φθάσουμε στο 45% κι ας μάς στηρίξουν και οι χρυσαυγίτες.

Πάντως αν έλεγαν σε εκείνους τους αντιστασιακούς στις 25 Νοεμβρίου του 1942 ότι σε 72 χρόνια θα έβλεπαν, φιλογερμανούς, φιλοευρωπαίους, φιλοαμερικάνους, φιλοναζίστες να τρώνε σούσι τιμώντας τραβηγμένες από λίφτινγκ γριές πίνοντας σαμπάνια εν μέσω εθνικής καταστροφής, το πιο πιθανό θα ήταν κι αυτοί να πήγαιναν να φάνε κανέναν πατσά από το να κάνουν σαμποτάζ στους γερμαναράδες. Εντάξει, ό,τι έκαναν το έκαναν για την πάρτη τους, αλλά σίγουρα δεν περνούσε από το μυαλό τους ότι θα μπορούσαν να συμβούν αυτά εν μέσω νέου πολέμου 72 χρόνια μετά. Βέβαια, εκείνη την εποχή ήταν αλλιώς τα πράγματα: Ήταν οι προδότες με τους πολιτικούς εργοδότες τους και οι πατριώτες με τους πατριώτες. Τώρα τα πράγματα έχουν εξευρωπαϊστεί, έχουν μία δόση αμερικάνικης γκλαμουριάς. Το μόνο κόκκινο που βλέπεις δεν είναι σε λάβαρο αλλά στο ολοκόκκινο συνολάκι της Γιάννας που πήγε στο γκαλά της φιλενάδας της Αρριάννας.

 Έμπλεξαν τα κομμωτήρια (salon de coiffure ελληνιστί) στην πολιτική και χάθηκαν οι φαλτσέτες των παλιών μπαρμπέρικων. Φλούφληδες πολιτικοί με φλώρους δημοσιογραφίσκους να ανταλλάσσουν κοπλιμέντα με έναν λαό από κάτω που πληρώνει όλα τα παραπάνω. Σε μια χρεοκοπημένη Ελλάδα να πληρώνεις το κρυστάλλινο ποτήρι που θα ακουμπάνε τα μποτοξαρισμένα χείλια οι μεσόκοπες τσιτωμένες κυρίες που τίποτε δεν έκαναν στην ζωή τους πέρα από έναν πλούσιο γάμο και ήρθαν τώρα ως Αντουανέτες να σου χαράξουν την ζωή εκ νέου. Όχι στα μέτρα των χιλιάδων τετραγωνικών σπιτιών τους ανά τον κόσμο αλλά στα μέτρα των 20τ.μ που θα σε χώσουν οικογενειακώς διότι «έχουμε χρέος». Εμείς έχουμε το χρέος και οι κυράδες με τους ανέραστους πολιτικάντηδες το διαχειρίζονται.

Όσο στοιχίζει ένα μπότοξ της Γιάννας στοιχίζουν οι καθετήρες ενός χειρουργείου για ένα χρόνο. Αλλά άλλο οι καρδιοπαθείς του Ιπποκράτειου που ακυρώθηκαν και πάλι τα χειρουργεία τους γιατί δεν υπάρχουν καθετήρες, κι άλλο η ενεσούλα για το μετωπάκι της Γιάννας. Τι είναι η καρδιά σου, ασφαλισμένε του ελληνικού κράτους, μπροστά στο τσιτωμένο μέτωπο μιας μεσόκοπης! Ποιος την χέζει την καρδιά σου, εσένα και τα παιδιά σου μπροστά στο σιλικονάτο στήθος μιας Αρριάννας; Κι αν πεινάσει ένα παιδί, έχουμε ένα Ίδρυμα να το ταΐσουμε, κι αν εσείς πάνω στις Σκουριές φάγατε το ξύλο της αρκούδας από τους πληρωμένους από την τσέπη σας αστυνομικούς, το θέμα είναι να βάλει η Ελ Ντοράντο μία ολοσέλιδη διαφήμιση στην εφημερίδα της Αρριάννας. Εσύ πληρώνεις το ξύλο που τρως και η Αρριάννα πληρώνεται για το καλύπτει.

Χτίζεται γέφυρα στην Ελλάδα του 2014. Με θεμέλια, όχι τσιμεντένια σαν αυτά του Γοργοπόταμου, αλλά φτιαγμένα από λευκόχρυσο, διαμάντια και εκατομμύρια τόνους αίματος. Αυτές οι γέφυρες δεν πέφτουν ούτε με δυναμίτες, ούτε με ατομικές βόμβες. Από κάτω δεν κυλάει ο Σπερχειός ποταμός αλλά ο ελληνικός λαός τσιμπώντας τα ψίχουλα σαν ψάρι διασκεδάζοντας με την αγωνία της επιβίωσης του τους απάνθρωπους υπάνθρωπους που χασκογελάν ψηλά πάνω στην γέφυρα. 

το είδα



Ὅταν εἶσαι «περιούσιος» ἡ ἐπιτυχία εἶναι ἐξασφαλισμένη ἀκόμη καὶ στὴν …«ἐνημέρωσιν»!!!

Huffington Post, Pappas Post…
Αρχίζουν να μπαίνουν στην ζωή μας …«αυθόρμητα» και …«με το σπαθί τους»…!!!Ὅταν εἶσαι «περιούσιος» ἡ ἐπιτυχία εἶναι ἐξασφαλισμένη ἀκόμη καὶ στὴν ...«ἐνημέρωσιν»!!!2 Ὅταν εἶσαι «περιούσιος» ἡ ἐπιτυχία εἶναι ἐξασφαλισμένη ἀκόμη καὶ στὴν ...«ἐνημέρωσιν»!!!3

Τρομερή επιτυχία και διείσδυση στον χώρο της «ενημερώσεως» για κάποιους «Έλληνες», αλλά όχι και  πολύ …Έλληνες, όπως το εννοούμε εμείς οι θνητοί που πληρώνουμε με αίμα την Ελλάδα.
Αυτοί οι …«Έλληνες κερδίζουν εκατομμύρια εν καιρώ κρίσεως…
Και μαντέψτε από ποιες τσέπες φεύγουν…!!!

Αυτοί οι «Έλληνες» έρχονται να πάρουν από την Ελλάδα, όπως όλοι οι εχθροί μας φυσικά. Έρχονται «γκλαμουράτοι», με υψηλές γνωριμίες, με εξασφαλισμένη προβολή και προώθηση από όλα τα ΜΜΕ. Διάσημοι δημοσιογράφοι του συστήματος αναλαμβάνουν τα ηνία…
Η προπαγάνδα είναι εγγυημένη μέχρι τελευταίας συλλαβής.


Ὅταν εἶσαι «περιούσιος» ἡ ἐπιτυχία εἶναι ἐξασφαλισμένη ἀκόμη καὶ στὴν ...«ἐνημέρωσιν»!!!1

Όταν άκουσα το 2007 την Arianna Huffington να μιλάει Αγγλικά, με προφορά και λεξιλόγιο λαθρομετανάστη και γνωρίζοντας ότι διατηρεί αγγλόφωνο blog, με ένα εκατομμύριο (!) ημερήσιους επισκέπτες εκείνη την εποχή, είπα…: «ΟΚ… μην ψάχνεις πιο βαθειά… Το …«άγγιγμα του Θεού» είναι αισθητό… Εδώ παίζει θαύμα…γνήσιο!!!»

Ὅταν εἶσαι «περιούσιος» ἡ ἐπιτυχία εἶναι ἐξασφαλισμένη ἀκόμη καὶ στὴν ...«ἐνημέρωσιν»!!!4

Η Αριάννα ανήκει στην εκλεκτή φυλή του Θεού… Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.
Όταν κάποιος ανήκει στην εκλεκτή φυλή του Θεού η επιτυχία είναι αυτονόητη κι έρχεται από το …πουθενά!!!
Ξαφνικά οι πιο αναγνωρίσιμοι περιούσιοι αρθρογράφοι προσφέρουν δωρεάν τα άρθρα τους στο Blog της Αριάννας.
Ιδρύματα-βιτρίνες του George Soros  βάζουν χιλιάδες δολάρια στο Blog της με το …ζόρι  και μετά, η ανθρώπινη βλακεία και η άγνοια αναλαμβάνει, να απογειώσει αυτό το θείο θέλημα και να το καταστήσει παγκόσμια «αυθεντική» επιτυχία.


Δεν χρειάζεται νομίζω να ασχοληθούμε με τις θέσεις του Huffington Post για τα ναρκωτικά,τους gay γάμους, το κάπνισμα, την ιδιωτικοποίηση Δημοσίων αγαθών, την Συρία, την Λιβύη και την Γάζα.
Η ατζέντα της Νέας Τάξεως των Rothschild, από την αρχή μέχρι το τέλος, είναι σε πλήρη ανάπτυξη.
 Άλλωστε σ’ ένα blog, στο οποίο όλοι οι αρθρογράφοι είναι σιωνιστές, δεν μπορεί να περιμένουμε και κάτι διαφορετικό.



Όσο για το Papas Post…
Άλλη μία καριέρα κτισμένη επάνω στην βιομηχανία του Ολοκαυτώματος.
Το σύμπαν …συνωμοτεί ΜΟΝΟΝ για τους περιουσίους φίλοι μου.
Εμείς οι καταραμένοι απλά θα ματώνουμε πληρώνοντας ΕΝΦΥΑ, Πράσινους Φόρους, 28% από το 1ο ευρώ για να μπορούν οι γενίτσαροι της κυβερνήσεως να πληρώνουν στην ώρα τους τα υποβρύχια που γέρνουν, τα Απάτσι που πέφτουν, τα τραίνα που δεν χωρούν στις γραμμές κλπ κλπ.

Στα σχετικά άρθρα έχουμε τον Soros να δίνει 3.500.000 δολάρια στο Ίδρυμα TIDES και το ίδρυμα TIDES να δίνει 200.000 δολάρια στο Huffington Post.

Ὅταν εἶσαι «περιούσιος» ἡ ἐπιτυχία εἶναι ἐξασφαλισμένη ἀκόμη καὶ στὴν ...«ἐνημέρωσιν»!!!5Ὅταν εἶσαι «περιούσιος» ἡ ἐπιτυχία εἶναι ἐξασφαλισμένη ἀκόμη καὶ στὴν ...«ἐνημέρωσιν»!!!6

Βλέπετε και το KNIGHT FOUNDATION, που διευθύνει μέλος του CFR και που χρηματοδοτεί και το δήθεν απόρρητο δίκτυο για χάκερ που λέγεται TOR.

Σίγμα
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »