Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Το αγγλοσιωνιστικό «χαλιφάτο» και τα όργανά του

Το Human Rights Watch πρωτοστατεί στον αγώνα των ελευθέρων αγορών κατά της «Νέας Τυραννίας» του Πούτιν και μαζεύει υπογραφές. Άλλωστε οι οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι υπεράνω πάσης πρακτορικής υποψίας.
Μερικές ΜΚΟ (Γιατροί Χωρίς Σύνορα) είναι γεμάτες κανονικούς πράκτορες, ενώ άλλες , (Freedom House, Open Society Foundation, National Endowment for Democracy NED, κλπ ), είναι ημι-επίσημα εργαλεία της CIA.
Ο Πούτιν στην ομιλία του στη λέσχη Valdai είπε ότι είναι απόλυτα έτοιμος για μια μακρά αντιπαράθεση με το «αγγλοσιωνιστικό χαλιφάτο». Οι Αθέατοι δεν μπορούν να εξαπολύσουν εναντίον του τα πορτοκαλί δικαιώματα γιατί εξελέγη από τον ρωσικό λαό, η δημοτικότητα του είναι κάπου στο 80% και ελέγχει απόλυτα τα «υπουργεία» που έχουν δύναμη, (Άμυνας, Εσωτερικών, Εκτάκτων Αναγκών), και την αστυνομία, την αντικατασκοπεία, αλλά και τους μεθοριακούς φρουρούς και τις ένοπλες δυνάμεις προστασίας των σιδηροδρόμων.

Με άλλα λόγια, η εκθρόνιση του είναι νομικά αδύνατη, φυσικά αδύνατη και πολιτικά αδύνατη.
Η Φιλελεύθερη αντιπολίτευση στον Πούτιν είναι σήμερα μετα τον πόλεμο στην Νοβορωσία πιο αδύνατη από ποτέ και ο κόσμος τους βλέπει ως εργαλείο των ΗΠΑ της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, όπως βλέπουν τους Βαχαμπίτες της
Τσετσενίας και τους Ουκρανούς ΝεοΝαζί.
Τα "φιλελεύθερα μυαλά" στην κυβέρνηση έχουν στις πλάτες τους την καταστροφή των 90 και ισα-ισα είναι χρήσιμοι σαν κανάλι διαλόγου με το Αμέρικα. Οι Φιλελεύθεροι συνομιλούν με τη Δύση αλλά… υπό τον έλεγχο του «Τσάρου».

YΓ1  Άμα δείτε ποιους υποστηρίζει το Freedom House στην Ελλάδα και ποιοι αποτελούν το στρατό του Open Society Foundation στην Αθήνα θα καταλάβετε.

ΥΓ2.  Α! έχουμε και το όργανο των επενδυτών της πράσινης ανάπτυξης και του χρηματιστηρίου των Ρύπων .(Greenpeace).

ΥΓ3.  Το defencenet.gr μάλιστα σημειώνει ότι το Human Rights Watch , παρουσιάζει μια φωτογραφία του Reuters με σαφέστατη περιγραφή που δείχνει μια γυναίκα – συγγενή θύματος της σφαγής από τους νεοναζί στην Οδησσό που οδύρεται στην κηδεία του, ως ... “θύμα καταπίεσης στην Ρωσία του Πούτιν”!

ΥΓ4. Το αμερικανικό παρακράτος δυστυχώς αναβάλει διαρκώς τις διώξεις των υπευθύνων της σφαγής στο Μέγαρο των Συνδικάτων στην Οδησσό, μετά μάλιστα την αποκάλυψη ότι έπαιρναν χρήμα από fund – χρηματοδότη της Αλ Κάιντα!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »