Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Οι εγκληματίες πολέμου της Ουκρανίας θα κάτσουν στο σκαμνί

Εγκληματίας πολέμου ο Εβραίος Τραπεζίτης Ιγκόρ Κολομοίσκι Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεν μπορούν να κλείνουν τα μάτια στην γενοκτονία κατά των Ρώσων και των Ορθοδόξων

Ο γενικός εισαγγελέας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, άσκησε δίωξη κατά του τραπεζίτη και κυβερνήτη της περιοχής Dnipropetrovsk ,Ιγκόρ Κολομοίσκι, και του υπουργού Εσωτερικών Αρσέν Αβάκοφ και θα εκδώσει διεθνή εντάλματα για τη σύλληψη τους , με τις κατηγόριες για διάπραξη για εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

  Στο πλαίσιο της ίδιας ποινικής υπόθεσης για να διαπιστωθεί η ταυτότητά και βαθμός των αξιωματικών των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας και των εθελοντών του «Δεξιού Τομέα» που συμμετέχουν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά του άμαχου πληθυσμού στα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας, ομάδα ερευνητών της ρωσικής εισαγγελίας έχει λάβει καταθέσεις από 2.350 πρόσφυγες στην Περιφέρεια του Ροστόφ, στη Δημοκρατία της Κριμαίας, στο Μπέλγκοροντ, το Βορονιέζ, το Μπριάνσκ και στην περιφέρειες του Κουρσκ.

 1.420 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και 208 ανήλικων , έχουν αναγνωριστεί ως θύματα χρήσης «απαγορευμένων μέσων πολέμου». Περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι έχουν υπογράψει δηλώσεις προς τις ρωσικές δικαστικές Αρχές με τις οποίες τις εξουσιοδοτούν να προωθήσουν τις καταγγελίες στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »