Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ένας Εβραίος αποκαλύπτει

Ο Μπένζαμιν Φρίντμαν γεννήθηκε το 1890, ήταν Εβραίος επιχειρηματίας στην Νέα Υόρκη και πολύ μέσα στα πράγματα. Κάποια στιγμή απηύδησε με τα αυτά που έβλεπε, οπότε το 1961 στο ξενοδοχείον Γουίλαρντ στην Ουάσιγκτον μίλησε για τα σχέδια των ομόφυλων του. Μίλησε για τα τεράστια παιχνίδια με τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, την σχέση των ΗΠΑ με την Γερμανία και της Γερμανίας με τους Μπολσεβίκους και όλων αυτών με τους ΧαζαροΕβραίους.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:




Κάτι ανάλογο συνέβη αρκετά χρόνια αργότερα με τον
Ααρόν Ρούσο:



Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν με την δικαιολογία ότι οι Εβραίοι είναι ο περιούσιος λαός του θεού, οπότε ο θεός τους έχει βάλει γενικούς κουμανταδόρους για να βάλουν "τάξη" στον κόσμο... Αυτά λέει ο Ραββίνος του παρακάτω βίντεο:



"Έσεσθαι μοι λαός περιούσιος από πάντων των εθνών. εμή γαρ εστί πάσα η γη. Υμείς δε εσθέ μοι βασίλειον ιεράτευμα και έθνος άγιον"

Έξοδος κεφ.ΙΘ (19) §5

“Εσείς είστε λαός αφιερωμένος στον Κύριο τον θεό σας. Αυτός σας διάλεξε μέσα από όλους τους λαούς της γης για να είστε λαός δικός του. Σας αγάπησε και σας διάλεξε από όλους τους λαούς όχι επειδή είστε πολυάριθμοι, αφού στην πραγματικότητα είστε οι πιο ολιγάριθμοι από όλους τους λαούς. Σας διάλεξε όμως από αγάπη για σας, και για να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε με όρκο στους προγόνους σας”

Δευτερονόμιον κεφ.Ζ (7) §6

Κάποια στιγμή ο Freedman ανέφερε τον ρόλο των ΓερμανοΕβραίων Τραπεζιτών και των Μπολσεβίκων, ιδού ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ επί του σοβαρού αυτού θέματος:



Για να δείτε την καταγωγή των Μπολσεβίκων κάντε κλικ ΕΔΩ και για τους εν Ελλάδι Κομμουνιστές ΕΔΩ

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »