Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η μητέρα του κακού

Οι ψηφοφόροι της «Εταιρικής Ευθύνης» και του αριστερού μέλλοντος , όπου θα έχουμε έναν «ευέλικτο ρόλο των δύο φύλων», ξεχνούν ότι η πηγή του κακού για την κρίση, για τις χιλιάδες αυτοκτονίες, για το «χρέος» που μετά από 6 χρόνια λιτότητας με «θυσίες» και δύο μνημόνια, αντί να μειωθεί, εκτοξεύθηκε στο τέλος του 2013 στα 321,5 δισ. ευρώ και αποτελεί το 175,7% του ΑΕΠ , για την ανεργία που τον περασμένο Νοέμβριο έφθασε επίσημα στο 28%, για την εισαγώμενη εγκληματικότητα, τη λαθρομετανάστευση, τη πολυπολιτισμικότητα, και τους γκέι παρέιντ ομοφυλοφίλων, ήταν είναι και θα είναι η συνθήκη της Λισσαβόνας που θεσμοποιεί την Ευρώπη των τραπεζιτών και της πουστιάς και την οποία ψήφισαν ομόφωνα τον Ιούνιο του 2008, το ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Από τους 292 παρόντες τότε βουλευτές, οι 250 είχαν ψηφίσει υπέρ. Και βέβαια τότε ψήφισε ομόφωνα με επιστολή και ο βουλευτής Πάνος (Καημένος), που απουσίαζε λόγω προσωπικού κωλύματος, και ως εκ τούτου δεν προσμετρήθηκε η ψήφος του .
(Πάντως το έβλεπε το ευρωπαϊκό όραμα).


ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ λοιπόν ψήφισαν και με τα δύο χέρια ότι το εκδοτικό προνόμιο δεν ανήκει στον ελληνικό λαό αλλά στους Ρότσιλντ-Ροκφέλερ. Αυτά τα κόμματα ψήφισαν ότι οι ιδιωτικές τράπεζες και οι τοκογλύφοι των Αγορών θα δανείζονται με 0,5% από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για να δανείζουν τα Κράτη, τους Λαούς και τις Δημοκρατίες με 5, με 6, και με 7%. ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ψήφισαν το ευρωσύνταγμα του τέταρτου Ράιχ και την καταστροφή μας και τώρα επιζητούν την επιβράβευση της κακίας τους.

Πριν λοιπόν ανοίγουμε συζήτηση για το ευρώ , προέχει η
συζήτηση για την ακύρωση της Συνθήκης της Λισαβόνας , και οι τιμωρία των πολιτικά υπεύθυνων. Προέχει να επιβληθεί πολιτικός έλεγχος, δηλαδή λαϊκός, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και να ανακτήσουν το δικαίωμα τα Κράτη , δηλαδή οι λαοί , να δανείζονται από την Κεντρική Τράπεζας με ίσους όρους, με τις ιδιωτικές Τράπεζες. Αυτό είναι το Πατριωτικό, Δημοκρατικό και αντι-Ολιγαρχικό νόημα των Ευρωεκλογών. Ψηφίζουμε ΟΧΙ στην ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑ της Φραγκφούρτης και στην «ανεξαρτησία» των τραπεζιτών. Ψηφίζουμε λιγότερη τραπεζική Ευρώπη.

Αλλά δυστυχώς οι «ψηφοφόροι του μέλλοντος» έχουν αλλού στραμμένη την προσοχή τους, και πανηγυρίζουν την άφιξη της «τρόικα», που θα μας δώσει λεφτά με ουρά, με αντάλλαγμα μόνο «θεσμικά μέτρα», όπως ήθελαν οι πελάτες της εκπομπής του Γιαννάκη, ενώ ο φον Αντωνάκης και ο Βαγγέλλας χτίζουν «γραμμή μαζινό».

Σπ.Χ
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ