Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο πανΑριστερισμός του Ιωαννίδη

Στα άρθρα "Καραμανλής και νομιμοποίηση τη ΚΚΕ" και το "Καραμανλής ο αριστερότερος των αριστερών" αρχικώς διαφαίνεται ότι ο πανΑριστερισμός στην Ελλάδα ξεκινά από τον πρώην αντιΚομμουνιστή δεξιό Καραμανλή με την ανάληψη της εξουσίας το 1974... κι όμως... όλα ξεκίνησαν από τον δικτάτορα Ιωαννίδη

Για να δούμε μερικά πράγματα περί πανΑριστερισμού, Ιωαννίδη και Παπαδόπουλο:

Για να καταλάβουμε τι γίνεται πρέπει να μπουν τα πράγματα σε μια χρονολογική σειρά. Ξεκινάμε με το ότι ο Καραμανλής ήταν των Αμερικανών τουλάχιστον από το 1949 (αποδείξεις ΕΔΩ). 10 περίπου χρόνια αργότερα, ως Πρωθυπουργός πια, ο Ροκφέλερ του στέλνει από τις ΗΠΑ τον ΚομμουνοΣοσιαλιστή Ανδρέα για να κάνει λέει οικονομική έρευνα μέσα στα έγκατα του κράτους με σκοπό την λύση των προβλημάτων και άλλες τέτοιες αρκούδες με ροζ ελέφαντες (σας θυμίζει Goldman Sachs και Σημίτη? μπα, μην τα πιστεύετε αυτά, είναι συνωμοσιολογίες...) αποδείξεις ΕΔΩ. Τώρα πως γίνεται το Κεφάλαιο - Καπιταλιστής (Ροκφέλερ) να στέλνει τον ΚομμουνοΣοσιαλιστή (Ανδρεα) για έρευνα και να το δέχεται ο ΒασιλοΔεξιός Καραμανλής είναι ένα αίνιγμα για πολλούς... όχι όμως για τους ίδιους, όπως δεν είναι αίνιγμα αυτά που θα κάνει ο Ανδρέας νούμερο 2 Τσίπρας τον οποίο που τον χάνεις που τον βρίσκεις, συνεχώς βρίσκεται στις καπιταλιστικές ΗΠΑ.

Το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος πήγαινε ρολόι με κορύφωση τις εκλογές του Μαΐου του 1967 στις οποίες
ΑριστεροΚομμουνιστές και ΒασιλοΔεξιοί θα συγκρούονταν για να επέλθει ο διαμελισμός, και ενώ αμφότεροι είχαν σχεδιάσει Πραξικοπήματα, στην στροφή κάποιος άγνωστος Συνταγματάρχης με την παρέα του τους χάλασε τα σχέδια. Ο πολύ καλά διαβασμένος Παπαδόπουλος απέτρεψε τα σχέδια τους. Τους ΑριστεροΚομμουνιστές τους εκμηδένισε εύκολα, το δύσκολο όμως δεν ήταν οι ΑριστεροΚομμουνιστές αλλά οι ΒασιλοΔεξιοί. Σε κάθε επανάσταση σημασία παίζει τι καταλαβαίνουν (νοητικώς - Μάτριξ) άνθρωποι που βρίσκονται σε θέσεις χρειαζούμενες για το καθεστώς, και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Παπαδόπουλος είχε να αντιμετωπίσει κάποιες ιδιαιτερότητες των ΒασιλοΔεξιών όπως και έκανε.

Στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα την 21η Απριλίου του 1967, τα πρώτα τηλεγραφήματα από και προς την Ουάσιγκτον αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η ομάδα φαίνεται ενωμένη, άρα τακτική είναι η διάσπαση της εκάστοτε ομάδος. Στην παρούσα φάση όντως η ομάδα ήταν ενωμένη γι αυτό και δεν κατάφερε η CIA να ρίξει την 21η Απριλίου. Στον χρόνο που κύλησε ο Παπαδόπουλος έκανε πράγματα που δεν άρεσαν όπως η οικονομική ανάπτυξη χωρίς χρέος στις Εβραϊκές Τράπεζες, η εξόρυξη πετρελαίων σε δραχμή, το Πυρηνικό Εργοστάσιο, η οικονομική και στρατιωτική απεξάρτηση από τις ΗΠΑ, με κερασάκι στην Τούρτα ότι είπε ΌΧΙ στην χρησιμοποίηση της Σούδας από τις ΗΠΑ στον ΑραβοΙσραηλινό Πόλεμο του Γιομ Κιπουρ. Έπρεπε λοιπόν πάση θυσία να πέσει πριν πάει σε εκλογές (αν κατάφερνε να φτάσει στις εκλογές το παιχνίδι θα το έχαναν οι ΑμερικανοΕβραίοι μια για πάντα), και επειδή τα κάστρα ΠΑΝΤΑ πέφτουν εκ των έσω, βρήκαν τον αδύναμο κρίκο... το μέχρι στιγμής alter ego του Παπαδόπουλου Δημήτρη Ιωαννίδη. Ο Παπαδόπουλος είχε σκοπό να πάει σε Δημοκρατία, είχε προκηρύξει εκλογές την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου του 1974, κάτι που δεν άρεσε στον Ιωαννίδη και σε κάποιους αξιωματικούς οι οποίοι ήθελαν να συνεχιστεί το Στρατιωτικό Καθεστώς, και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν οι ΕβραιοΑμερικανοί.

Η αδερφή του Ιωαννίδη είχε παντρευτεί τον Εβραίο ιδιοκτήτη του Κυανού Σταυρού Ζακ Αλαζράκη και πράκτορα της Μοσάντ ο οποίος έφερε σε επαφή τον Ιωαννίδη με τον Κίσσινγκερ και τον Νταγιάν. Αυτοί του είπαν να ρίξει τον Παπαδόπουλο και ότι θα του έδιναν την εξουσία και την Κύπρο. Ο Ιωαννίδης τους πίστεψε, τους άνοιξε την κερκόπορτα, στήσανε το πανηγύρι του Πολυτεχνείου και έριξαν τον Παπαδόπουλο. Τα παραπάνω τα λέει σε συνέντευξη του και ο Π. Μπόλαρης ο οποίος σημειωτέον ήταν με την πλευρά του Ιωαννίδη (δείτε το ΕΔΩ)

Για να δούμε τι αποφάσεις πάρθηκαν ευθύς αμέσως από την πτώση του Παπαδόπουλου και την ανάληψη εξουσίας από τον Ιωαννίδη την 21η Νοεμβρίου του 1973:


Εφημερίδα "Μακεδονία" 29.11.1973



Όταν λέει "σταματάει η λογοκρισία" στις εφημερίδες φυσικά φωτογραφίζει τους Κομμουνιστές, αφού επί Παπαδοπούλου λογοκρισία υπήρχε μόνο σε κάθε τι που ήταν κατά του Έθνους, του Κράτους, της Πατρίδος και γενικότερα κατά του Ελληνισμού και των Ελλήνων. Επίσης απελευθερώνονται οι κρατούμενοι που συμμετείχαν στο Πολυτεχνείο, δεν τους χρειάζονταν πια...



Ταχυδρόμος 28.11.1973






Στον Ταχυδρόμο στις 28.11.1973 διαβάζουμε ότι στην νέα κυβέρνηση λαμβάνουν μέρος και 2 Καραμανλικών (έστρωναν το χαλί σιγά σιγά) και επίσης ότι αφέθηκαν ελεύθεροι Φοιτητές και Εργάτες που κρατούντο για τις ταραχές του Πολυτεχνείου.


Ταχυδρόμος 29.11.1973




Στον Ταχυδρόμο στις 29.11.1973 διαβάζουμε ότι την ημέρα εκείνη κρατούνταν οι Καζάκος και Καρέζη (αμφότεροι Κομμουνιστές), οι οποίοι αφέθηκαν μετά ελεύθεροι, και ότι η κυβέρνηση έκανε κινήσεις για την πλήρη κατάργηση λογοκρισίας και στο θέατρο. Για όσους γνωρίζουν από Προπαγάνδα και ψυχολογία των Μαζών δεν υπήρχε καλύτερο δώρο της κυβερνήσεως Ιωαννίδη προς τον πανΑριστερισμό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κομμουνισμός και εν γένει ο πανΑριστερισμός είναι δημιούργημα ανθρώπων που όλως τυχαίως είναι της ίδιας περιούσιας φυλής του Ζακ Αλαζράκη, του Μοσέ Νταγιάν και του Χένρυ Κίσσινγκερ (Αβραάμ Μπεν Ελεάζαρ) αποδείξεις ΕΔΩ.

Και για το τέλος μια έκπληξη που ίσως μοιάζει αδιάφορη αλλά δεν είναι καθόλου αδιάφορη... το κίνημα Ιωαννίδη κατάργησε το Συνταγματικό Δικαστήριο... και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν...

Στο κλείσιμο σίγουρα αναρωτηθήκατε το γιατί αυτή η Αμερικανική στροφή από ΒασιλοΔεξιά πριν την 21η Απριλίου του 1967 στον πανΑριστερισμό μετά την 25η Νοεμβρίου του 1973...

Ο Παπαδόπουλος πάτησε στο ότι οι άνθρωποι σε θέσεις μέσα στο κράτος ήταν ναι μεν ΒασιλοΔεξιοί, αλλά είχαν το βασικό σκεπτικό έστω και διαστρεβλωμένο μέσα τους, την Πατρίδα και το Έθνος. Μετά την πτώση Παπαδόπουλου έλαβαν τα μέτρα τους για να μην ξαναβρεθεί κάποιος άλλος Παπαδόπουλος στο μέλλον και πατήσει επάνω σε αυτό, το άλλαξαν τελείως το σκηνικό, τοποθέτησαν ΚομμουνοΣοσιαλιστές στην κρατική μηχανή στους οποίους έννοιες Πατρίς και Έθνος είναι καθόλα μισητοί, καθόσον ο Μάρξ έλεγε ότι δεν υπάρχουν Πατρίδες, δεν υπάρχουν οικογένειες, δεν υπάρχουν Έθνη κτλ κτλ κτλ.

Αν πάλι αναρωτηθήκατε τι σχέση μπορεί να έχει ο Αμερικανικός δάκτυλος με τον ΠανΑριστερισμό δεν έχετε παρά να εξετάσετε τι είναι η FED, σε ποιους ανήκει, όπως επίσης και το χρηματοπιστωτικό δένδρο κάτω από την FED σε ποιους ανήκει. Μετά δείτε τι κοινό έχουν οι παραπάνω με την πηγή (Γερμανία) και τι κοινό έχει η πηγή με τους δημιουργούς του Κομμουνισμού, και θα καταλάβετε τι παιχνίδι παίχτηκε και στον Α' Π.Π και στον Β' Π.Π. και παίζεται ακόμα.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »