Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Η Τράπεζα της Ελλάδος έκανε “δώρο” μισό δις στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Κύριοι εισαγγελείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Την στιγμή που η υπερφορολόγηση καταστρέφει οικονομία και κοινωνία, την στιγμή που βάλλονται όλοι οι Έλληνες ανεξαιρέτως λόγω του ολέθριου μνημονίου που φέρει τις υπογραφές Προβόπουλου
– Παπακωνσταντίνου, τα οικονομικά εγκλήματα συνεχίζονται.

Το ντοκουμέντο που αποκαλύπτει σήμερα το Ολυμπία, είναι από την Τράπεζα της Ελλάδος και θα έπρεπε να κινητοποιήσει τις δικαστικές αρχές κατά παντός υπευθύνου. Φυσικά, ο Προβόπουλος και ο Παπακωνσταντίνου δεν θα υπέγραφαν ποτέ το συγκεκριμένο για το μαγαζί τους, αλλά για την Ελλάδα μας δεν είχαν καμμία αναστολή. Μιλάμε για ένα κολοσσιαίο ποσό σχεδόν μισού δισεκατομμυρίου που απλώς μπαίνει στην τσέπη του ΔΝΤ από την πονηριά των SDR.

Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε τους κυρίους της ΤτΕ (όχι φυσικά τον Προβόπουλο): Για να βρούμε εμείς αυτό το έγγραφο, οπωσδήποτε το γνωρίζατε και εσείς. Πως το ανεχθήκατε; Πως το επιτρέψατε; Γιατί δεν μιλήσατε;

Αλήθεια κύριοι της ΤτΕ, οι αμοιβές σας έχουν επηρεασθεί καθόλου αυτή την φρικτή τετραετία για την
οποία είστε απολύτως συνυπεύθυνοι; Εάν όχι, έχουμε περίτρανα την απάντηση για την σιωπή σας. Να είστε σίγουροι ότι θα έλθει η στιγμή της τιμωρίας σας. Όλων όσων ασελγήσατε πάνω στην πατρίδα που σας εξασφάλισε μία ζωή χαρισάμενη.

Κύριε Στουρνάρα το γνωρίζετε εσείς; Εάν όχι γιατί δεν έχετε ακόμα παραιτηθεί; Εάν ναι, γιατί είστε ακόμα έξω;

ΥΓ. Όχι, μην περιμένετε να δείτε αυτή την αποκάλυψη σε κάποιο ΜΜ”Ε”. Όλα ζουν από τα θαλασσοδάνεια που τους εξασφαλίζει η “ελεγκτική αρχή” και τα πληρώνουμε εμείς και τα παιδιά μας.


Κλικ στις εικόνες





























olympia
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ