Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΝΑΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: «ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ»

Σχόλιο ΛΦ: Δικαίωση, δυστυχώς, για εμάς τους "συνομωσιολόγους" που λέγαμε πως η αποδοχή της ομοφυλοφιλίας θα φέρει και την αποδοχή των παιδοβιαστών. Και φυσικά την αποδοχή αυτή θα μας την επιβάλλουν με "επιστημονικά" δεδομένα. (όπως πάντα)

Ο Δρ Τζέιμς Κάντορ της CAMH παρουσιάζει την παιδοφιλία σαν ένα σεξουαλικό προσανατολισμό - μια βαθιά έλξη που δεν μπορεί να αλλάξει. Τώρα, παιδεραστές που δεν έχουν κακοποιήσει παιδιά αναζητούν την κοινωνική αποδοχή.

Η παιδοφιλία έχει ευρέως θεωρηθεί ως μια ψυχολογική διαταραχή που προκαλείται από τραύματα της πρώιμης παιδικής ηλικίας.
Τώρα, πολλοί ειδικοί τη θεωρούν ως μια βιολογικά ριζωμένη κατάσταση που δεν αλλάζει - όπως ο σεξουαλικός προσανατολισμός - σε μεγάλο βαθμό χάρη σε μια δεκαετή έρευνα από τον Δρ James Cantor στο Κέντρο Εθισμού και Ψυχικής Υγείας.
Η ομάδα του Κάντορ έχει διαπιστώσει ότι οι παιδόφιλοι έχουν ορισμένα φυσικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των διαφορών στην εγκεφαλική καλωδίωση. Τώρα θεωρείται ότι περίπου 1 έως 5 τοις εκατό των ανδρών είναι παιδεραστές, που σημαίνει ότι κατά κύριο λόγο έλκονται από τα παιδιά.

Τα ευρήματα αυτά είναι ευρέως αποδεκτά μεταξύ των
επιστημόνων, αλλά είχαν μικρή επίδραση στις κοινωνικές συμπεριφορές ή το νόμο. Ωστόσο, μένουμε με την ανησυχητική ερώτηση: εάν ορισμένοι άνθρωποι γεννιούνται παιδεραστές, τι πρέπει να κάνει μια κοινωνία με αυτούς;
Ενισχυμένοι από αυτή την έρευνα, οι παιδόφιλοι που δεν έχουν κακοποιήσει παιδιά αναζητούν την κοινωνική αποδοχή.
«Μπορούμε να αντισταθούμε»
Ο Εθαν Εντουαρτ αγαπούσε πάντα τα μικρά κοριτσάκια.
Για χρόνια, ο ίδιος λέει οτι τα συναισθήματά του ήταν προστατευτικά και με αγάπη, τίποτα περισσότερο. Αλλά όταν χτύπησε τα 50, ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να καταπνίξει τις επιθυμίες του πια.
«Συνειδητοποίησα ότι τα νεαρά κορίτσια πήραν την αναπνοή μου, περισσότερο από ό, τι οι ενήλικες είμαι γοητευμένος από τα παιδιά», λέει.
Ο Εντουάρντ, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, έγραψε για αυτή του τη συνειδητοποίηση για τους ενάρετους Παιδεραστές, και ίδρυσε μια ιστοσελίδα παιδεραστών που δεν έχουν κακοποιήσει παιδιά.
Η ομάδα λέει οτι η έλξη τους υπάρχει επειδή έτσι γεννήθηκαν και δεν μπορούν να την αλλάξουν, αλλά μπορούν να την ελέγξουν.
Ο Εντουάρντ λέει ότι ο στόχος των ενάρετων Παιδεραστών είναι η πρόληψη της παιδικής κακοποίησης, με τη μείωση του στιγματισμού από τους παιδεραστές μη-παραβάτες.
«Εμείς δεν επιλέγουμε να προσελκυστούμε στα παιδιά, και δεν μπορούμε να απομακρύνουμε αυτή την έλξη", αναφέρει η ιστοσελίδα, η οποία έχει περίπου 200 μέλη.

atheatignosi
το είδα




Ο αθεϊστής Richard Dawkins υπερασπίζεται την «ήπια παιδοφιλία», γιατί «δεν προκαλεί μόνιμη βλάβη» 



Ο Richard Dawkins (Ρίτσαρντ Ντόκινς) βιολόγος, συγγραφέας και πιο ένας από τους πιο γνωστούς άθεους στο κόσμου περιέγραψε την σεξουαλική κακοποίηση που συνέβη μεταξύ πρώην συμμαθητών του ως «ήπια», προκαλώντας πολλές συζητήσεις αλλά και οργή σε οργανώσεις που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των παιδιών. 


Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό Times, ο 72χρονος Dawkins  προσπάθησε να υπερασπιστεί αυτό που αποκάλεσε «ήπια παιδοφιλία» ("the mild pedophilia"), επισημαίνοντας -από προσωπική του εμπειρία που βίωσε όταν ήταν παιδί - ότι δεν προκαλεί «μόνιμη βλάβη». 


Αναφερόμενος στην πρώτες ημέρες του σε ένα οικοτροφείο στο Salisbury, θυμήθηκε πως ένας από τους δασκάλους του "με τράβηξε στα γόνατά του και έβαλε το χέρι του μέσα στο σορτς μου." 


Είπε ότι και άλλα παιδιά του σχολείου είχαν κακοποιηθεί από τον ίδιο δάσκαλο, αλλά κατέληξε: «Δεν νομίζω ότι άφησε σε κάποιον από εμάς μόνιμη βλάβη». 


«Θεωρώ ότι δεν μπορείτε να καταδικάζετε τους ανθρώπους μιας παλαιότερης εποχής με τα πρότυπα της δική μας. Ακριβώς όπως δεν κοιτάμε πίσω στο 18ο και 19ο αιώνα και καταδικάζουμε τους ανθρώπους για ρατσισμό κατά τον ίδιο τρόπο που θα καταδικάζαμε ένα σύγχρονο άνθρωπογια ρατσισμό, κοιτάζω πίσω μερικές δεκαετίες στην παιδική ηλικία μου και βλέπω πράγματα όπως ο ραβδισμός, ως «ήπια παιδεραστία», και δεν μπορώ να το καταδικάσω με τα ίδια κριτήρια που θα έκανα  εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος σήμερα», είπε.


Είπε ότι οι περιπτώσεις παιδοφιλίας που αφορούν βιασμούς και δολοφονίες δεν θα πρέπει να συνδέονται με αυτό που αποκάλεσε «μόνο ήπιο άγγιγμα». 




Ο Peter Watt, διευθυντής της Εθνικής Εταιρείας Προστασίας του Παιδιού από τη Βία, χαρακτήρισε τις παρατηρήσεις του Dawkins «μια τρομερή προσβολή» σε εκείνους που έχουν κακοποιηθεί και υποφέρουν από τις συνέπειες για δεκαετίες. 


«Ο κ. Dawkins φαίνεται να πιστεύει ότι επειδή ένα έγκλημα διαπράχθηκε πριν από πολύ καιρό θα πρέπει να το κρίνουμε με διαφορετικό τρόπο», δήλωσε ο Watt. "Αλλά γνωρίζουμε ότι τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης υποφέρουν το ίδιο είτε κακοποιήθηκαν πριν από 50 χρόνια είτε κακοποιήθηκαν χθες." 


Ο Peter Saunders, ιδρυτής του Εθνικού Συνδέσμου για Άτομα που Κακοποιήθηκαν  στην Παιδική Ηλικία, ο οποίος είναι και ο ίδιος θύμα κακοποίησης, δήλωσε στους Times ότι τα σχόλια του Dawkins προκαλούν θλίψη και δεν βοηθάνε, προσθέτοντας: «Η κακοποίηση σε όλες τις μορφές της, είναι πάντα λάθος. Το κακό είναι κακό και πρέπει να το αμφισβητήσουμε όποτε και όπου αυτό συμβαίνει». 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »