Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Πως το τρίβουν το πιπέρι του διαβόλου οι καλογέροι

Το Χόλυγουντ, οι τηλε-πράκτορες του Homeland, η Μοσσάντ, η Cia και οι παπαγάλοι του «ανησυχούν» και αφού το ζήτησε το κλιμάκιο έπεσε «Κόκκινος» συναγερμός σε Αθήνα και Λευκωσία για επίθεση της Χεζμπολάχ κατά «ισραηλινών στόχων».
Διότι οι «κακοί» τρομοκράτες είναι μόνο οι σιίτες που μάχονται κατά του «καλού» σουνίτικου ισλάμ των Βαχαμπιστών/σαλαφιστών της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, που είναι «σύμμαχοί» μας.

Δια τον λόγο αυτό , οι «άλλοι» , η αλ Κάιντα, οι τρομοκράτες του «καλού» σουνίτικου Ισλάμ δεν επιτίθενται κατά «ισραηλινών στόχων», διότι ο πρίγκιψ Μπαντάρ και οι υπηρεσίες του συνεργάζονται με την Μοσσάντ.
Εδώ ήρθαμε δηλαδή, πάμε να φύγουμε.
Σύμφωνα με την ΤΚ 9 «έκθεση» των «βρετανικών και
αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών» , που την «έμαθε» μια κωλοφυλλάδα της διεφθαρμένης δυναστείας του Κουβέιτ, η σιιτική και επομένως φιλοιρανική οργάνωση «Χεζμπολάχ» του Λιβάνου, έχει «πρόγραμμα στοχοποίησης» ισραηλινών στόχων σε όλον τον κόσμο, και ειδικότερα στο Αζερμπαϊτζάν , την Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Ιορδανία , την Κύπρο και την Τουρκία . Μάλιστα η Ελλάδα και η Κύπρος ζωγραφίζονται ως «οι καλύτεροι σύμμαχοι του Ισραήλ στην Ανατολική Μεσόγειο», διότι,….. ο καλός και πιστός σουνίτης Ταγίπ είναι, «εχθρός» του Ισραήλ.

Η «έκθεση» υπενθυμίζει μάλιστα ότι η Ελλάδα παραχωρεί τον εναέριο χώρο της στο Ισραήλ για να πραγματοποιεί ασκήσεις, οι οποίες αποτελούν πρόβα επίθεσης στο Ιράν, που είναι η χώρα προστάτης των σιιτών και βασικός «αιμοδότης» της Χεζμπολάχ.
Η έκθεση των μυστικών υπηρεσιών του Μπαντάρ, τονίζει ότι στελέχη της «Χεζμπολάχ» χρησιμοποιούν διαβατήρια πολιτών ευρωπαϊκών χωρών , καθώς και του Καναδά και της Αυστραλίας «για να μπορούν να εισχωρήσουν με ευκολία, χωρίς έλεγχο».
Για όλα φταίει η Τεχεράνη επομένως .
Για τις τους «λευκούς διαβόλους» του Μπαντάρ και του αλ Θάνι και τις χιλιάδες λαθραίους «απεσταλμένους» τους στην Ευρώπη και την Ελλάδα, πάνε πάσο και οι αμερικανικές και οι βρετανικές υπηρεσίες και οι ημέτεροι χαιβάν-χαφιέ , και τα παιδιά του …Homeland .

Παραλλήλως ο μέγας εισαγγελέας της διεθνούς τρομοκρατίας Τζον Κέρι , πήρε χθες τηλέφωνο τον Αιγύπτιο ομόλογό του και κατήγγειλε χθες, την απόφαση του Καΐρου να χαρακτηρίσει τους συνεργάτες της Cia “Αδελφούς Μουσουλμάνους” ως τρομοκρατική οργάνωση.
Για τις τρομοκρατικές επιθέσεις των σαλαφιστών “Αδελφών Μουσουλμάνων” φταίνε κάποιοι κακοί «τζιχαντιστές», που λένε στο Λάγκλεϊ της Βιρτζίνια και στου Σκάαααιιιιι!


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »