Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Το ύπουλο παιγνίδι των δήθεν 'σκεπτικιστών' της κλιματικής αλλαγής.


λόρδος Monckton
Πέταξαν τον λόρδο Monckton έξω από την Σύνοδο στην Ντόχα γιατί είπε πως δεν πιστεύει στην υπερθέρμανση του πλανήτη

Ο πρώην ηγέτης του του Βρετανικού κόμματος των Ανεξαρτήτων (UKIP), ο Λόρδος, αποβλήθηκε από τις συνομιλίες της Ντόχα για την αλλαγή του κλίματος και πήρε μόνιμη διαγραφή επειδή προσποιήθηκε ότι είναι εκπρόσωπος από τη Βιρμανία.

Monckton είπε στο συνέδριο: «Στα 16 χρόνια που ερχόμαστε σε αυτά τα συνέδρια, δεν έχει υπάρξει υπερθέρμανση του πλανήτη καθόλου. Αν επρόκειτο να αναλάβουμε δράση, το κόστος που θα ήταν πολλές φορές μεγαλύτερο από το κόστος της λήψης μέτρων προσαρμογής, αργότερα. Έτσι, η σύστασή μου είναι ότι θα πρέπει να ξεκινήσουμε μια αναθεώρηση της επιστήμης για να βεβαιωθούμε ότι όλοι είμαστε στο σωστό δρόμο."

Γενικά του έχει απαγορευτεί η παρουσία του στις συνομιλίες του ΟΗΕ για το κλίμα.
Μιλώντας στη συνέχεια, είπε ότι ενεργεί για το «κέντρισμα της στιγμής".
"Δεν νομίζω ότι ήταν η σειρά μου να μιλήσω, αλλά η ευκαιρία παρουσιάστηκε και την πήρα», είπε.

«Ήμουν πολύ άσχημα - πάτησα το κουμπί και έκανα μια σύντομη δήλωση. Ξέρω ότι ήταν άσχημο για μένα, αλλά
έχω κάποιες σύντομες παρατηρήσεις τις οποίες μάλλον και δεν περίμεναν οι αντιπρόσωποι.Μου πήραν τώρα το σήμα μου, αλλά αυτό δεν είναι και το τέλος του κόσμου."
Ο ΟΗΕ, δήλωσε ο Λόρδος Monckton, με έβγαλε έξω για "παραβίαση του κώδικα συμπεριφοράς του" και "προσποίηση άλλου κόμματος".



Κάθησε στη θέση του πραγματικού εκπροσώπου της Βιρμανίας και μίλησε για περίπου ένα λεπτό από το μικρόφωνο.

Δέχτηκε αποδοκιμασίες από τους άλλους αντιπροσώπους. Αν και ο Monckton δεν ήταν ντυμένος ως Βιρμανός, πολλές μικρές αναπτυσσόμενες χώρες έχουν συμβούλους από άλλες χώρες, έτσι η εμφάνισή του στην αίθουσα ντυμένος με κοστούμι δεν θα δημιούργησε υποψίες.

Νωρίτερα είχε βάλει Αραβική φορεσιά και μοίραζε φυλλάδια με τις απόψεις του οι οποίες είναι αντίθετες με την ύπαρξη της κλιματικής αλλαγής. Είναι πολύ γνωστός σκεπτικιστής του κλίματος και δίνει συχνά διαλέξεις υποστηρίζοντας ότι η επιστημονική συναίνεση είναι λάθος. Την ίδια μέρα είχε δώσει συνέντευξη τύπου στην οποία ισχυρίστηκε ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη συμβαίνει πολύ πιο αργά από ό, τι οι επιστήμονες.
Είπε ότι η επίτευξη των στόχων για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα θα είναι πολύ πιο ακριβά από ό, τι αφήνει τον κόσμο να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.
"Οι στρατηγικές μετριασμού του CO2 είναι αρκετές φθηνές ώστε να είναι προσιτές αλλά θα είναι αναποτελεσματικές. Στρατηγικές αρκετά δαπανηρές για να είναι και αποτελεσματικές θα είναι δυσβάσταχτες,", είπε. Δέχτηκε επίθεση από ένα μέλος του μικρού ακροατηρίου που αποχώρησε, φωνάζοντας «ντροπή σου».

Ο Monckton ήταν ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες της Μάργκαρετ Θάτσερ τη δεκαετία του 1980, αλλά προσχώρησε UKIP το 2009 και έγινε αναπληρωτής ηγέτης κοινό του τον Ιούνιο του 2010. Εγκατέλειψε τον επίσημο ρόλο του στο κόμμα το καλοκαίρι.


Αλλά και ο Nick Griffin, ο ηγέτης του BNP και ευρωβουλευτής ήταν επίσης στο συνέδριο και είπε: «Είμαι ένας από τους ελάχιστους σκεπτικιστές της κλιματικής αλλαγής, αν και εγώ προτιμώ τη λέξη 'ρεαλιστής' και είμαι εδώ για να έχω το νου μου, για να δούμε αν έχουν κάποια τρελά σχέδια. Ευτυχώς, η φιλοδοξία τους αποτυγχάνει, οπότε δεν υπάρχουν τρελά σχέδια..."

Ο πιο βασικός κανόνας της Κοινωνικής Μηχανικής: 1. Πρόβλημα 2. Αντίδραση 3. Λύση
Στο θέατρο του παραλόγου τα πράγματα μόνο παράλογα δεν είναι. Είναι πολύ καλά στημένα και μελετημένα. Έχουμε τις πηγές που μολύνουν το περιβάλλον - τις μεγάλες βιομηχανίες κι εταιρείες - που αρνούνται πεισματικά να λάβουν οποιαδήποτε μέτρα, έχουμε τα Ην. Έθνη που παριστάνουν ότι νοιάζονται, έχουμε τις διάφορες ΜΚΟ που επίσης παίζουν υποκριτικό ρόλο ενδιαφέροντος ενώ στην ουσία ελέγχονται από το κατεστημένο και τέλος, έχουμε όλους του απλούς πολίτες που προσπαθούν να βγάλουν άκρη με την καλά στημένη πυραμίδα. Κυβερνώντες και κεφάλαιο, χέρι με χέρι εναντίον τους. Το γήπεδο που είναι στημένο το παιγνίδι; Ο πλανήτης μας!

Είναι εδώ και δεκαετίες προγραμματισμένο να πάρουν αντιλαϊκά μέτρα στο όνομα της διάσωσης του περιβάλλοντος. Όλο το πακέτο λέγεται Ατζέντα 21. Μια 'πράσινη' ατζέντα μέτρων για την Ανθρωπότητα, χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνεται η ίδια σ' αυτήν.

Χρόνια τώρα τρομοκρατούν με την 'αλλαγή κλίματος'. Στη δεκαετία '70 έλεγαν ο πλανήτης παγώνει, 30 χρόνια μετά πρόλαβε και υπερθερμάνθηκε!

Ο καλύτερος τρόπος για να ακυρώσεις εκείνους που προσπαθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια είναι να τους  γελοιποιήσεις. Λες ό,τι μας ψεκάζουν και σε λένε γραφικό και συνωμοσιολόγο. Λες ότι υπάρχουν οπλικά συστήματα σαν το HAARP που επεμβαίνουν στο περιβάλλον και σου ζητάν αποδείξεις και πτυχία. Αλλά... υπάρχει κι άλλος τρόπος: Να δημιουργήσεις κινήματα, άτομα ακόμα και πολιτικούς που 'ασπάζονται' τις απόψεις σου, με τέτοιο ανορθόδοξο τρόπο, ώστε κάθε φορά που λες η 'κλιματική αλλαγή είναι απάτη', να σε ταυτίζουν με αυτούς και να σου κολλάν ταμπέλες. Να μπορούν να σου πουν κατάμουτρα 'Ντροπή σου'! που δεν νοιάζεσαι για το περιβάλλον! 'Ντροπή σου'! που ταυτίζεσαι με τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων! 'Ντροπή σου'! που σκέφτεσαι τον εαυτό σου κι όχι τον πλανήτη!

Έτσι ο γραφικός Λόρδος που ονομάζεται 'σκεπτικιστής' και κάνει τα δικά του event αλλά για λάθος πολιτική, παίζει τον ρόλο του κακού, ενώ οι ΜΚΟ -που επίσης διώχθηκαν από το Συνέδριο επειδή φώναζαν 'Δεν αντέχουμε άλλο, σώστε τον πλανήτη! Κάντε κάτι!' - είναι αυτοί που εκπροσωπούν το 'λαό' (εξάλλου αυτό προβλέπει και η Ατζέντα 21) και θέλουν το καλό του πλανήτη!


Ω.. τα έχουν σκεφτεί και υπολογίσει πολύ καλά! Δημιουργούν ένα πρόβλημα για να προσφέρουν τις λύσεις. Χειραγωγούν καθημερινά το κλίμα, προκαλούν σεισμούς, τσουνάμι, ξηρασίες, πλημμύρες, ηφαίστεια κι ό,τι άλλο βάζει ο άρρωστος νους τους για να αποδείξουν ότι το κλίμα υποφέρει κι είναι έτοιμοι να προσφέρουν και τις λύσεις: Βαριά πράσινη φορολογία και Γεωμηχανική. Κι αν πας να τους ξεσκεπάσεις, σε ονομάζουν 'σκεπτικιστή' και σε ταυτίζουν με τους δικούς τους σκεπτικιστές που όμως μιλούν από λάθος σκοπιά. Ω...! υποκλινόμαστε στους τρόπους τους, αλλά... δεν υποκύπτουμε! Συνεχίζουμε να λέμε την αλήθεια και να ξεσκεπάζουμε την συνωμοσία. Τα έχουν σκεφτεί όλα, όλα εκτός από ένα: Είμαστε ακόμα κι εμείς εδώ!!!!

το είδα







<<<     Αλληλεγγύη στην Συρία ! Δράσεις συμπαράστασης , Actions of the European Solidarity Front for Syria 





 Ενώπιον του Ελληνικού Λαού , Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου , 4 ΑΠΡ 2013      >>>






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »