Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΣΤΟΧΟΣ: ΣΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Βιασμοί χριστιανών γυναικών από τους «επαναστάτες»

Συνεχίζεται η εξόντωση των χριστιανικών πληθυσμών στη Συρία, η πλειοψηφία των οποίων είναι ελληνορθόδοξοι, ενώ στην Αθήνα Μαξίμου και ΥΠΕΞ «δεν άκουσαν και δεν είδαν» τίποτα…
Εν μέσω συνεχιζόμενων πληροφοριών για σφαγές, ισλαμιστής θρησκευτικός ηγέτης προτρέπει τους «εξεγερμένους αντάρτες» στη Συρία, οι οποίοι προσπαθούν να ανατρέψουν το καθεστώς Άσαντ, να βιάζουν γυναίκες, αρκεί αυτές να είναι άλλων δογμάτων, όπως αναφέρει και η αμερικανική εφημερίδα Washington Times.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Γιασέρ Αλ-Aιλαουνί, ο οποίος κατάγεται από την Ιορδανία, όμως ζούσε επί 20 σχεδόν στη Δαμασκό. Ο συγκεκριμένος, μέσω του YouTube, καλώντας τους μουσουλμάνους πιστούς σε «νόμιμο φετβά» (πόλεμο) εναντίον του Άσαντ, προτείνει στους «επαναστάτες» να θέσουν σε εφαρμογή μια «κυβέρνηση σαρίας».
Οι βιασμοί χριστιανών γυναικών ή αλεβιτισσών είναι επιτρεπτοί, επιβεβαιώνοντας πως στόχος των δυνάμεων που πολεμούν τον Άσαντ είναι μια ισλαμική Συρία χωρίς χριστιανούς.
Στο βίντεο, ο ισλαμιστής ηγέτης αναφέρεται σε μη-μουσουλμάνες σεξουαλικές σκλάβες, ενώ θυμίζουμε πως

άλλος συνάδελφός του, ονόματι Χασσίμ Καμένα, πρόσφατα υποστήριξε (σε καναδική εφημερίδα μάλιστα, την «Τoronto Sun»), πως «οι γυναίκες φταίνε που βιάζονται, και εφ’ όσον θέλουν να είναι ασφαλείς πρέπει να ντύνονται πιό σεμνά».

Άλλος θρησκευτικός ηγέτης, ο Σαουδάραβας Μωχάμμεντ Αλ Αρίφι, αφού υπενθύμιζε πως «οι τζιχαντιστές που μάχονται στη Συρία έχουν δύο χρόνια να πάνε με γυναίκες» (οι καημένοι!!!), ως εκ τούτου δικαιολογείται να χρησιμοποιούν γυναίκες ως σεξουαλικά εργαλεία, αρκεί αυτές να είναι πάνω από 14 ετών (!!!) και να συνάπτεται ένας γάμος διάρκειας «ολίγων ωρών», ώστε να δικαιολογείται μέσω κορανίου ο βιασμός.
Σύμφωνα με την οργάνωση «Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης» (International Rescue Committee - IRC), οι συνεχείς βιασμοί είναι ένας από τους βασικούς λόγους που αναγκάζουν τις γυναίκες στη Συρία να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους. Οι βιασμοί είναι ένα σοβαρό και ανησυχητικό φαινόμενο του πολέμου στη Συρία, εκτιμά αυτή η μη κυβερνητική οργάνωση.
«Σε πολλές περιπτώσεις γυναίκες που ρωτήθηκαν, αποκάλυψαν πως σε ορισμένες περιπτώσεις τα θύματα απήχθησαν, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν. Οι βιασμοί αυτοί, αρκετές φορές ομαδικοί, γίνονται μπροστά στα μάτια της οικογένειάς τους», υπογραμμίζει η οργάνωση. Μόνο που δεν αναφέρει πως σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις δράστες είναι οι σκληροί «εισαγόμενοι» τζιχαντιστές, ανάμεσά τους και πολλοί Τούρκοι.


Τα παραπάνω ανατριχιαστικά δείχνουν τι είδους «νέα τάξη» οραματίζονται στη Συρία οι τζιχαντιστές και οι δυτικοί τους πάτρωνες, οι οποίοι δεν φαίνεται να διδάσκονται από την τραγωδία της Βοστώνης που επίσης είχε ισλαμικό-τσετσενικό παρονομαστή…
πηγη


το είδα



<<<     Ο «αντιρατσιστής» Χίτλερ (video) 



 Κατέλαβαν την πρυτανεία του ΕΜΠ – Εβαλαν «μπροστά» το indymedia. Τι σημαίνει για το Indymedia και τους υποστηρικτές του καταστολή και φίμωση;    >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ