Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Ο ευγονιστής Μπιλ Γκέιτς ετοιμάζει νέα εμβόλια κατά της φυματίωσης, της ελονοσίας, του HIV, ακόμη και του COVID – Τα πρώτα πειράματα ξεκίνησαν ήδη σε τρίτες χώρες!

Το 2024, ο δισεκατομμυριούχος ευγονιστής Μπιλ Γκέιτς σχεδιάζει να ξοδέψει περισσότερα χρήματα από ποτέ σε νέα «πειράματα» στον τομέα των εμβολίων για τις φτωχότερες χώρες του κόσμου, μερικές από τις οποίες λαμβάνουν ήδη αποστολές με τα τελευταία του «εμβόλια κατά της ελονοσίας».

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός, ο Γκέιτς ρωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με τα σχέδιά του για το επόμενο έτος, τα οποία περιλαμβάνουν όχι μόνο νέα εμβόλια ελονοσίας, αλλά και εμβόλια για τη φυματίωση (ΤΒ), τον HIV, ακόμη και τον κοροναϊό…

Την ίδια περίοδο, το Καμερούν ξεκίνησε το πρώτο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της ελονοσίας χρησιμοποιώντας τις ενέσεις του Γκέιτς. Οι πρώτες αναφορές που

κι αυτές χαλκευμένες είναι, δείχνουν ότι τα εμβόλια είναι μόνο περίπου 13 τοις εκατό αποτελεσματικά, αλλά υποτίθεται ότι μπορούν να φτάσουν σε ποσοστό αποτελεσματικότητας 90 τοις εκατό όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με κουνουπιέρες και ταμπλέτες για τα κουνούπια…

Στην ουσία τα εμβόλια είναι και πάλι άχρηστα, και η προστασία απο τα κουνούπια με δίχτυα και ταμπλέτες είναι αυτό που κάνει όλη την δουλειά. Έτσι θα κάνουν τις δοκιμές στα νέα εμβόλια μαζί με πρόληψη κατα των κουνουπιών και θα παρουσιάσουν τα εμβόλια να λειτουργουν κατά 90 τοις εκατό στην πρόληψη της ελονοσίας. Μέχρι για άλλη μια φορά πυροδοτήσουν νέες ασθένειες και σοβαρές παρενέργειες (το έργο το χουμε ξαναδεί).

Ο Γκέιτς δήλωσε πως η τεχνητή νοημοσύνη θα παίξει κρίσιμο ρόλο στον τομέα της υγείας.

Ο Γκέιτς είπε στους δημοσιογράφους ότι η Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια, γνωστή και ως GAVI, αγοράζει πολλά από τα εμβόλια της χρησιμοποιώντας χρήματα από “πλούσιες κομητείες” και χορηγείες από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

«Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι καθώς επιστρέφουμε για να αναπληρώσουμε αυτό το ταμείο, μπορούμε να συγκεντρώσουμε μεγάλα πόσα, και να κάνουμε όσα κάναμε στο παρελθόν», δήλωσε ο Γκέιτς.

Σύμφωνα με τον Γκέιτς, η νούμερο ένα προτεραιότητά του στον κόσμο είναι η «υγεία» και η «σωτηρία εκατομμυρίων ζωών». Ανέφερε την Ινδία και την υποτιθέμενη «πρόοδο» που σημειώθηκε εκεί με ένα πιλοτικό πρόγραμμα που ξεκίνησε για να βοηθήσει στη δημιουργία νέων εμβολίων και πως στη συνέχεια να τις κλιμακώσει σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι επωφελής με δύο τρόπους και θα επιταχύνει την εφεύρεση νέων εργαλείων, νέων εμβολίων, νέων φαρμάκων», πρόσθεσε ο Γκέιτς

Στην Ινδία συγκεκριμένα, το Ίδρυμα Gates εστιάζει στην υγεία της μητέρας και των μωρών, καθώς και στη διατροφή, τον οικογενειακό προγραμματισμό (δηλαδή, την άμβλωση) και μολυσματικές ασθένειες όπως η φυματίωση, η λεμφική φιλαρίαση και η σπλαχνική λεϊσμανίαση.

«Πιστεύουμε ότι η ώθηση της καινοτομίας είναι το κλειδί για την επίλυση αυτών και άλλων επίμονων προκλήσεων υγείας», αναφέρει ο ιστότοπος του Ιδρύματος Gates.

Μιλώντας στο CNBC-TV18 , ο Γκέιτς αποκάλυψε ότι η Ινδία, σε γενικές γραμμές, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης όσον αφορά την αποδοχή του υψηλότερου όγκου των ενέσεων των εμβολίων του, τον οποίο χαρακτήρισε ως «τεράστιο». Επαίνεσε επίσης την Ινδία για την αποδοχή πολλών νέων εμβολίων σύμφωνα με τις επιθυμίες του.

«Θα έχουμε νέα εμβόλια», είπε ο Γκέιτς. «Θα έχουμε ένα εμβόλιο κατά της φυματίωσης, εμβόλιο ελονοσίας, εμβόλιο HIV και ακόμη και για τον COVID που χρειάζετε να τα κάνουμε με μεγαλύτερη διάρκεια, μεγαλύτερη κάλυψη και θα τα αλλάξουμε, αντί να χρησιμοποιήσουμε τη βελόνα θα χρησιμοποιήσουμε ένα έμπλαστρο. “

Ο Γκέιτς απέφυγε εύκολα να μιλήσει για το εμβόλιο του HPV, το οποίο επί του παρόντος εξετάζεται από το Αξιότιμο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας για ηθικές και νομικές παραβιάσεις που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος και οι συνεργάτες του διεξήγαγαν παραπλανητικές οδηγίες και κρυφά πειράματα για το φάρμακο.

Δείτε ακόμα: Το 1970 με χορηγεία του ΟΗΕ η Ινδία έκανε καταναγκαστική στείρωση σε 6,2 εκατομμύρια Ινδούς μέσα σε ένα χρόνο!

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Γεωργιος Καρυστινος (Στρατιωτικος Καρδιολογος)Στον Στεφανο Δαμιανιδη ''#FOCUSFM''

    https://rumble.com/v4aysj3--focusfm.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »