Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Βιταμίνη D, ανοσία και εμβόλια: Άρχισαν να ανοίγουν στόματα!! vid

Θα δούμε άτομα να κάθονται στο σκαμνί;

Στο μικροσκόπιο έχει αρχίσει να μπαίνει σε διάφορα κράτη (ακόμα και αυτά που εφάρμοσαν άγρια χουντομέτρα) η «αμαρτωλή» τριετία του covid!

Διάφορες επιτροπές και επιστήμονες καταθέτουν δημόσια πως πρέπει να κληθούν προς απολογία οι ιθύνοντες εκείνης της περιόδου και να αναζητηθούν ευθύνες για το τι τυχόν πήγε στραβά.

Κι όταν λέμε “στραβά” αναφερόμαστε σε αμέτρητους θανάτους στα νοσοκομεία (κυρίως), καταστροφή των οικονομικών και μέτρα τύπου απαρτχάιντ που κατέστρεψαν πολύ κόσμο!

Η Αυστραλία είναι ένα από τα κράτη όπου κάτι έχει αρχίσει να «κινείται».

Πιο συγκεκριμένα, στην Επιτροπή Αναφορών Νομικών και Συνταγματικών Υποθέσεων της Αυστραλιανής Γερουσίας ακούστηκαν τα παρακάτω πολύ σημαντικά από τον καθηγητή Ian Ernest Brighthope.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στο γιατί εγκαταλείφθηκε εντελώς η λύση της παροχής βιταμίνων C και D (που είχαν αποδεδειγμένα βοηθήσει κατά του covid):

«Γερουσιαστά, ένας ιός που είχε ποσοστό θνησιμότητας από λοίμωξη όχι μεγαλύτερο από μια περίοδο σοβαρής γρίπης ανακοινώθηκε στον κόσμο στα τέλη του 2019. Οι συνάδελφοί μου και εγώ συστήσαμε αμέσως τη συνήθη συμπλήρωση βιταμίνης C, D και του μεταλλικού ψευδαργύρου για τη μεγιστοποίηση της λειτουργικότητας του ανοσοποιητικό σύστημα.

Όταν ο πρωθυπουργός εκείνης της περιόδου ανακοίνωσε ότι επρόκειτο για πανδημία, διανεμήθηκε ένα δελτίο τύπου που περιγράφει λεπτομερώς τη σημασία της μετάβασης σε μια επιδημία με έναν πληθυσμό βελτιστοποιημένο με αυτά τα θρεπτικά συστατικά. Έγραψα επίσης επανειλημμένα στον πρωθυπουργό, τον υπουργό υγείας, τον επικεφαλής ιατρό, τους προέδρους του AMA και του RACGP και άλλες αρχές για να συστήσω σε όλους τους γιατρούς να φροντίσουν να κάνουν τεστ και θεραπεία των ασθενών τους για ανεπάρκεια βιταμίνης D , τον πιο ισχυρό προστατευτικό μηχανισμό που έχουμε.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη D προλαμβάνει τις λοιμώξεις από κορωνοϊό, προλαμβάνει τις επιπλοκές και αποτρέπει τον θάνατο από ιούς που προκαλούν σοβαρές οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις. Η βιταμίνη D έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στον COVID.

Ωστόσο, αυτά δεν εφαρμόστηκαν στην Αυστραλία.Μετά από πολλές επιστολές προς τις αρχές, δημοσιεύσεις στα μέσα ενημέρωσης και συνεδρίες μέσω Zoom με διάφορους υπουργούς, οι εκκλήσεις μου για πρόληψη και έγκαιρη θεραπεία δεν υλοποιήθηκαν. Αν είχε δημιουργηθεί μια κατάλληλη εκστρατεία C,D, Zinc με γνωστά, ασφαλή και αποτελεσματικά φάρμακα επαναχρησιμοποιήσεως, ο αυστραλιανός πληθυσμός θα είχε επιτύχει τη φυσική ανοσία της αγέλης με ασφάλεια, την πιο ισχυρή και μακροχρόνια προστασία που μπορεί να επιτευχθεί. Αντίθετα, οι αρχές πανικοβλήθηκαν, δημιούργησαν χάος και φόβο και έβλαψαν την ίδια την ουσία της κοινωνίας και του πολιτισμού μας.

Άλλα σοβαρά ζητήματα είναι ο εξαναγκασμός για εμβολιασμό, ο οποίος συνεχίζεται μέχρι σήμερα, η έλλειψη ενημερωμένης συναίνεσης, οι επιθέσεις σε γιατρούς και εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που μίλησαν δημόσια, τα πολύ υψηλά επίπεδα βλαβών και θανάτων από εμβολιασμούς, και ειδικότερα, οι θάνατοι Αυστραλών παιδιών που προκλήθηκαν από τα εμβόλια. Όλοι αυτοί οι λόγοι είναι πανίσχυροι για μία βασιλική επιτροπή».

Αξίζει εδώ να θυμίσουμε πως στην Ελλάδα (όλως τυχαίως μέσα στην τριετία της πανδημίας!!!) έχουν παρθεί μέτρα που βάζουν “φρένο” στη διάθεση βιταμίνων όπως η D και το Μαγνήσιο (Δείτε ΕΔΩ).

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »