Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Τώρα περνάνε στον τεχνοφασισμό!

 Της Ιωάννας Υψηλάντη

Αφού εξακολουθούμε να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα, τις παράλογες, προκλητικές και... ανυπόστατες "τιμωρίες" στην ελεύθερη έκφραση του λόγου και της άποψης μας, από τους τεχνολογικούς κολοσσούς, τώρα μας ετοιμάζουν ακόμα χειρότερα!
Τώρα περνάνε στον τεχνοφασισμό!

Η Microsoft άρχισε να εργάζεται, για την αποσύνδεση των υπολογιστών των ανθρώπων, που δημοσιεύουν νέα, διαφορετικά από τις ειδήσεις των συστημικών ΜΜΕ που δημοσιεύονται και διαδίδονται.

Αυτό σημαίνει τεχνολογικός φασισμός!!!

Οι προσπάθειες να κάνουν τους ανθρώπους να σιωπήσουν, για τα οφέλη και την άνεση μιας χούφτας φαύλης ελίτ, μιας χούφτας στρατόκαυλων που διευθύνουν το ΝΑΤΟ, άρχισαν τώρα να φτάνουν σε ένα πολύ επικίνδυνο επίπεδο.

Ενόσω η Δύση μιλά συνεχώς για τα ανθρώπινα δικαιώματα, των ομοφυλόφιλων, των μεταναστών, των επιτιθέμενων γενοκτόνων, για την "δημοκρατία" και την "ελευθερία έκφρασης" των απόψεων, ουσιαστικά ελέγχει ολόκληρο τον κόσμο, περιορίζοντας τις μάζες και εξουδετερώνοντας μέσω της σιωπής, εκείνους που της αντιστέκονται.

Και δεν θα σταματήσει εδώ!

Θα μπει και στους τραπεζικούς λογαριασμούς σας, για να κάνει κουμάντο πώς και που θα ξοδέψετε και ΑΝ θα σας επιτρέπει να ξοδέψετε!

Αυτοί που μας κυβερνάνε είναι ΟΛΟΙ υποχείρια τους και αποδέχονται, ψηφίζοντας νόμους, όλες τις εντολές τους!

Στις ευρωεκλογές να τους θυμηθείτε!
ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »