Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Τι δουλειά κάνετε; Είμαι ομοφυλόφιλος.

Periklis Bozinakis

-Τι δουλειά κάνετε;
-Είμαι ομοφυλόφιλος.

Δεν θα επεκταθώ σχετικά με τη δυσάρεστη φωτογραφία και την κούφια μαριονέτα του βιο-ηθικο-φασιστικού Καθεστώτος που εικονίζει: ένα κόμπλεξ που περπατάει και αναπνέει, και που κατ' ομολογίαν του πληρώνεται απ' τον Σόρος και το θεωρεί και "μαγκιά"... Από αυτό το υλικό φτιάχνονται τα ιδανικά φερέφωνα για την προώθηση της ψυχοπαθολογίας και την υστερική, μαύρη προπαγάνδα ενάντια στη λογική και την πραγματικότητα.

Θα σημειώσω όμως κάτι κρίσιμο: τα ασυνάρτητα αυτά πιόνια της πολιτειακής εκτροπής αναμασούν συχνά την ατάκα "δεν μπορείς να έχεις γνώμη, είναι η ζωή μου", σχετικά με την υιοθεσία παιδιών (!!!) από δυάδες ομοφυλόφιλων!

Είναι τόσο θεμελιωδώς αμόρφωτοι και τυφλωμένοι που αγνοούν ότι αυτή η φράση και μόνο, αυτομάτως τους καθιστά απολύτως ακατάλληλους όχι μόνο για κηδεμόνες, αλλά ακόμα και για γείτονες ενός παιδιού.

Όταν διατυπώνεις την παρανοϊκή άποψη ότι η υιοθεσία ενός παιδιού αφορά ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ τη στιγμή που αφορά μόνο ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ τότε είσαι επικίνδυνος και για έναν ακόμη σοβαρότατο λόγο, εκτός από τη δεδομένη νοσηρότητα του ψυχισμού και του περιβάλλοντός σου. Διαπράττεις το ίδιο σφάλμα που διέπραξαν και όσα ανδρόγυνα δημιούργησαν πρόβλημα στα παιδιά τους, ακριβώς επειδή θεωρούσαν (με άκρατο εγωκεντρισμό) ότι η οικογένεια είναι η πάρτη τους. Η ζωή τους. Τα ανδρόγυνα ακριβώς που επικαλείσαι για να επιχειρηματολογήσεις ενάντια στην "πυρηνική οικογένεια", λέγοντας: "είδαμε και τόσα ζευγάρια ετεροφυλόφιλων πώς τα κατάφεραν..."!!! Αυτοακυρώνεσαι επί διατυπώσει.

Βέβαια αυτή η ατάκα αποτελεί έτσι κι αλλιώς το απαύγασμα του παραλογισμού: αφού αποτυγχάνουν κάποια ζευγάρια, ας καταστρέψουμε κι άλλες παιδικές ψυχές, εκ προοιμίου. Αφού πάντοτε κάποιοι άνθρωποι πνίγονται στη θάλασσα, από ατύχημα, ας πνίξουμε και μερικούς από μόνοι μας, εκ προθέσεως...

ΥΓ: φυσικά και έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να έχουμε γνώμη. Και ένα μόνο παιδί να αφορά η συγκεκριμένη εκτροπή, είναι κοινωνικό θέμα.

3 σχόλια:

  1. EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ.....

    Στον χάρτη παρακάτω απεικονίζονται οι κλινικές αλλαγής φύλου ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ στις ΗΠΑ
    Δείτε την μπίζνα ….πόσα υπήρχαν το 2007 κ πόσα το 2022
    Αναρωτιέμαι….οι ιδιωτικές κλινικές που εξαγόρασε η CVC , όπου εργάζεται η κόρη Μητσοτάκη, άραγε θα μείνουν εξω από την μπίζνα καταστροφής παιδικών ψυχών???? Έχει κ μια πρεμουρα ο πρωθυπουργός να περάσει τον νόμο για τον γάμο…..έτσι ξεκινάει το έργο, γλυκά κ αθώα….

    https://twitter.com/kic54989272/status/1753425016731906450

    ΠΟΙΑ ΚΟΡΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ CVC…..Η ΣΟΦΙΑ????
    =====
    Κάντε λίγο και την σύνδεση μ` αυτό .

    Το πρώτο μη κρατικό ΑΕΙ στην Ελλάδα θα ιδρυθεί μετά από συμφωνία μεταξύ του CVC Capital Partners και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας – Έντονο ενδιαφέρον από σημαντικά ξένα πανεπιστήμιο.

    https://www.protothema.gr/greece/article/1405600/anoigei-o-dromos-gia-tin-idrusi-mi-kratikis-iatrikis-sholis-stin-ellada-tha-stegastei-sto-elliniko/

    Υ.Γ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…..

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η Δέλτα από την γνωστή CVC έχει εξαγοραστεί…
    ΒΛΕΠΕ ΣΟΦΙΑ MIZOTAKH
    https://twitter.com/spirosthe1st/status/1753032370154770882
    =====
    Που πήγε η μανούλα;;; αλήτες
    Που πήγε η μανούλα..;;;
    Α! ξέχασα δεν την χρειαζόμαστε, πια…
    Ντου από παντού… με πολλά “woke” υπονοούμενα.

    https://www.oparlapipas.gr/2024/01/blog-post_31.html

    Μποϊκοτάζ στην Δέλτα ΤΩΡΑ …….
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…..

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Transgender άντρας κυοφόρησε τον γιο του: «Να σταματήσει η σύνδεση της εγκυμοσύνης με την γυναίκα»
    Ο 37χρονος Bennett Kaspar-Williams θεωρεί «σημαντικό» να σταματήσει η αυτόματη σύνδεση της εγκυμοσύνης με το να είσαι γυναίκα

    https://www.lifo.gr/now/world/transgender-antras-kyoforise-ton-gio-toy-na-stamatisei-i-syndesi-tis-egkymosynis-me-tin

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »