Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Λεφτά για τη δημιουργία χάους και καταστροφής

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ


λεφτά για τη δημιουργία χάους και καταστροφής

… ο απόλυτος εχθρός του Ευρωπαίου πολίτη, η ολοκληρωτική και αιμοσταγής ΕΕ, δίνει ακόμη 50 δις στην Ουκρανία για να συνεχιστεί ένας αδελφοκτόνος πόλεμος μεταξύ των λευκών ευρωπαϊκών λαών.

Αντί να επιμείνει με κάθε τρόπο σε μια ειρηνευτική λύση η ΕΕ κάνει αυτό για το οποίο στήθηκε (από το σκοτεινό λόμπι των τραπεζιτικών δυναστειών που την ελέγχει): να καταστρέψει τα ευρωπαϊκά έθνη και τελικά να αφανίσει τον λευκό Ευρωπαίο από την Ευρώπη.

Τα δε «χρήματα» τα οποία δήθεν «δίνει» αυτή η παρασιτική δομή δεν τα έχει, ούτε έχει δουλέψει για να τα αποκτήσει. Τα «χρήματα» αυτά τα δημιουργεί από το πουθενά μέσω της ανεξέλεγκτης ΕΚΤ (ως παραστατικό χρήμα ή fiat money) και κατόπιν τα χρεώνει ως «χρέος» στα κράτη της Ευρώπης (μέσω των προδοτικών κυβερνήσεων). Η ΕΚΤ είναι ιδιωτική τράπεζα αγνώστου ιδιοκτήτη αλλά είναι εύκολο να υποψιαστούμε σε ποιον/ποιους ανήκει.

Μπροστά στα μάτια μας έχουμε τον απόλυτο μηχανισμό απάτης που έχει σφετεριστεί το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος από τα ευρωπαϊκά έθνη και ο οποίος (βάσει της «νομοθεσίας τους) είναι άβατο με πλήρη ασυλία και δεν μπορεί κανείς να τον ελέγξει.

Συνολικά αυτός ο μηχανισμός του κακού διαθέτει άπειρο παραστατικό χρήμα για να τρέξει την αντι-ευρωπαϊκή του ατζέντα. Και ήδη στην Ουκρανία έχουν δοθεί εκατοντάδες δις (αν αναλογιστούμε τα πολύ περισσότερα που έχουν δοθεί με τη μορφή στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων).

Αλλά η Ελλάδα με μόλις 210 δις δήθεν χρέος (το οποίο στην πραγματικότητα είναι ανύπαρκτο αφού δεν νοείται κάποιος που παράγει χρήμα από το πουθενά να θεωρείται δανειστής) είχε «χρεωκοπήσει» και απειλούσε το ευρώ και όλη την παγκόσμια οικονομία.

Η υποκρισία και η εγκληματική συμπεριφορά της κακουργηματικής ΕΕ δεν κρύβονται με τίποτα, όση προπαγάνδα και αν εκτοξεύουν. Να τελειώνουμε μια και καλή τώρα με αυτή την δολερή ΜΚΟ-βιτρίνα των πιο ύπουλων και ειδεχθών εγκληματιών όλων των εποχών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »