Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Α.Σακελλαροπούλου: Μετά τον Κ.Μητσοτάκη και η ΠτΔ «εκθειάζει» τον Α.Ναβάλνι που ζήταγε χρήματα από την ΜΙ6 να κάνει πραξικόπημα!

Χαρακτήρισε «ακτιβιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» τον άνθρωπο που ζήταγε λεφτά από την Βρετανία για να κάνει πραξικόπημα!

Αυτός ο επιλεκτικός ανθρωπισμός που παρουσιάζουν η ΠτΔ Α.Σακελαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης και στο να ερμηνεύουν τον θάνατο του υποτίθεται αρχηγού της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι θέτοντας μάλιστα σε κίνδυνο την Ελλάδα απέναντι στην μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη του πλανήτη, ξεπέρασε κάθε όριο.

Για τα όσα έγραψε στη ανάρτησή του ο Κ.Μητσοτάκης που ανακήρυξε τον Ναβάλνι ούτε λίγο, ούτε πολύ ως τον Ρώσο «Τζον Κένεντι» τα έχουμε ήδη γράψει.

Η ΠτΔ όμως είχε την φαεινή ιδέα, να συλλυπηθεί την οικογένειά του Ναβάλνι, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα «ακτιβιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», τον άνθρωπο που ζήταγε λεφτά από την Βρετανία για να κάνει πραξικόπημα στην Ρωσία μέσω

«πορτοκαλί» επανάστασης!


το είδα

 Βίντεο από ΗΠΑ: O A.Ναβάλνι ζητά «10-20 εκατ. δολάρια τον χρόνο από την βρετανική ΜΙ6 για να κάνει πραξικόπημα στην Ρωσία»!


 Σοκαριστική αποκάλυψη που όπως αναφέρει ο Αμερικανός πρώην αξιωματούχος «δικαιολογεί την τιμωρία του»

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 2/16, 21.24): Πρώην Αμερικανός αξιωματούχος αποκαλύπτει με αδιάσειστες αποδείξεις ότι ο αποθανών Αλεξέι Ναβάλνι λειτουργούσε ως πράκτορας της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6 και ζητούσε 10-20 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να ανατρέψει την ρωσική κυβέρνησης με την διενέργεια πραξικοπήματος!

«Είναι απεχθές όταν ένας πολιτικός αντίπαλος πεθαίνει στην φυλακή. Ωστόσο, δεν είναι ωραίο θέαμα να σε καταγράφει η κάμερα την ώρα που προσπαθείς να κάνεις πραξικόπημα στην χώρα σου σε συνεργασία, μάλιστα, με ξένη Μυστική Υπηρεσία», γράφει ο Ελληνοαμερικανός Gerge Papadopoulos.

Και δίνει το βίντεο στην δημοσιότητα όπου ο στενός συνεργάτης του Α. Ναβάλνι ζητά από τον αξιωματικό της MI6, της βρετανικής Υπηρεσίας Αντικατασκοπείας, James William Thomas Ford να του δώσει 10-20 εκατ. δολάρια τον χρόνο, προκειμένου να ξεκινήσει Πορτοκαλί Επανάσταση στην Ρωσία!

«Για αυτόν τον λόγο συνελήφθη. Επιπλέον, έχει σοβαρή εμπλοκή, σύμφωνα με νέα δεδομένα από CIA και MI6, στο σαμποτάρισμα της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες μοιάζουν πολύ περισσότερο από όσο νομίζει κανείς. Δυστυχώς.»

Οι Ρώσοι πολίτες, γενικά δεν έδειξαν αυτό που προσδοκούσαν οι Δυτικοί σήμερα και δεν υπήρξαν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τον θάνατό του στην φυλακή που βρισκόταν. Κάποιες καταθέσεις λουλουδιών, λίγων εκατοντάδων και μέχρι εκεί. 

Με εξαίρεση τα αγγλοσαξωνικά κράτη (ΗΠΑ, Βρετανία, Αυστραλία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία) και την ΕΕ, που αποτελούν το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού, γενικά το θέμα έχει πάρει μικρή έκταση.

το είδα














1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »