Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

56χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας με φλυκταινώδη έκρηξη ψωρίασης, 5 μέρες μετά τη 2η δόση Pfizer (το μάθαμε απο ξένα ΜΜΕ)!

Μια 56χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στην κατάσταση που βλέπεται στις φωτογραφίες, 5 μέρες μετά τη 2η δόση Pfizer. Συγγνώμη που δε σας ενημερώνουμε για τα τόσα πολλά περιστατικά που έχουμε στην Ελλάδα αλλα αυτές οι ειδήσεις φαίνεται να απαγορεύονται στη χώρα μας.

Αυτά τα δημοσιεύουν ξένα μέσα, εδώ σιωπή!

Μάλιστα βλέπουμε πως για το περιστατικό έχει γίνει έρευνα, η οποία έχει καταγραφεί στη σελίδα του ΝΙΗ!

Από την έναρξη των δημοσίων εμβολιασμών μέχρι τη

χαλάρωση των μέτρων για τον COVID-19, έχουν δημοσιευτεί πολλές αναφορές περιστατικών, σειρές περιπτώσεων και μελέτες περιπτώσεων ελέγχου που υποδεικνύουν δερματικές παρενέργειες του εμβολιασμού κατά του COVID-19. Αναφέρθηκε επίσης φλυκταινώδης έκρηξη μετά τον εμβολιασμό, με μια προκλητική διαφορική διάγνωση μεταξύ της φλυκταινώδους ψωρίασης, της AGEP (οξεία γενικευμένη εξανθηματώδης φλυκταινώδης) και των φλυκταινωδών εξανθημάτων ουδετερόφιλων.

Αναφέρουμε μια περίπτωση γυναίκας 56 ετών που παρουσιάστηκε με οξεία γενικευμένη φλυκταινώδη έξαρση που κορυφώθηκε 5 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού BNT162b2 (Pfizer). Διαγνώστηκε με έξαρση φλυκταινώδους ψωρίασης και λόγω του ρυθμιστικού ρόλου της IL-1 στη φλυκταινώδη ψωρίαση και στην καταιγίδα κυτοκινών που παρατηρήθηκε σε περιπτώσεις φλεγμονής μετά τον εμβολιασμό COVID-19. αποφασίσαμε να αντιμετωπίσουμε τον ασθενή με έναν ανταγωνιστή της IL-1, υποδόρια ανακίνρα (100 mg ημερησίως) μαζί με ασιτρετίνη.

Μία εβδομάδα αργότερα, μετά την απόσυρση του anakinra, παρουσίασε φλυκταινώδη έξαρση ψωρίασης και μια επαναχορήγηση 7 ημερών anakinra οδήγησε σε ικανοποιητική βελτίωση των δερματικών αλλοιώσεων. Εξετάσαμε επίσης την ιατρική βιβλιογραφία και βρήκαμε 28 αναφορές περιστατικών με φλυκταινώδη έκρηξη μετά τον εμβολιασμό για τον COVID-19.

Συγκρίναμε τους ασθενείς που αναφέρθηκαν, σχετικά με το φύλο, την ηλικία, τον αριθμό δόσεων, την περίοδο μετά τον εμβολιασμό και τη μάρκα του εμβολίου και συγκρίναμε αυτά τα αποτελέσματα με τον ασθενή μας. Τέλος, όπως υποδεικνύεται από την περίπτωσή μας και άλλες περιπτώσεις με παρόμοια αντιμετωπιζόμενα φλυκταινώδη εξανθήματα. Η στοχευμένη θεραπεία σε αυτήν την ανισορροπία κυτοκίνης όπως ο ανταγωνιστής anakinra (IL-1) μπορεί να βελτιώσει την κλινική πορεία του ασθενούς.

Η γενικευμένη φλυκταινώδης ψωρίαση (GPP) είναι μια σπάνια, χρόνια δερματική νόσος, η οποία μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή, εάν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα. Χαρακτηρίζεται από εξάρσεις που εμφανίζονται ξαφνικά με τη μορφή επώδυνων φουσκάλων, γεμάτα πύον σε πολλές περιοχές του σώματος.”

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »