Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΟΛAΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ

«ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ...ΜΩΡΑ»!!!
ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν θα είμαστε για πολύ καιρό ακόμα εδώ, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, έχουμε μόνο λίγους μήνες που μας έμειναν. 


Χαίρομαι που υποστηρίξατε την πράσινη διαπραγμάτευση αλλά ακόμα και να σταματήσουμε τα ορυκτά καύσιμα, δεν θα λύσετε το πρόβλημα, αρκετά γρήγορα.



Ένας Σουηδός καθηγητής είπε πως θα πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε ανθρώπους αλλά και αυτό δεν θα λύσει το πρόβλημα. Νομίζω ότι το επόμενο σύνθημα της καμπάνιας σας πρέπει να είναι αυτή: Θα πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε…..μωρά!»

Απίστευτο «τρολάρισμα» από
μέλος ομάδας που δρα υπέρ του Τραμπ και η οποία όντας ή «ντυμένη»έγκυος, προκάλεσε τους ομιλητές, ώστε να καταλάβει ο κόσμος την προπαγάνδα και τις μπουρδολογίες, όλα αυτά που λέγονται περί κλιματικής αλλαγής

Η ομάδα αυτή παραδέχτηκε ότι έβαλε την γυναίκα εκεί επίτηδες, ώστε να δείξει στον κόσμο ότι οι Δημοκρατικοί προωθούν την μείωση του πληθυσμού για το καλό του περιβάλλοντος. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






 Ο σουηδός επιστήμονας Magnus Söderlund που προτείνει να τρώμε ανθρώπινη σάρκα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής

ΣΗΜ: Υπάρχει μια μικρή μειοψηφία ακαδημαϊκών που πιστεύουν ότι η κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας, ο λεγόμενος «ηθικός κανιβαλισμός», μπορεί να είναι η λύση στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

1 σχόλιο:

  1. πολυ ωραια θαυμασια ας αρχισουμε τον ηθικο κανιβαλισμο απο τους πολιτικους τους τραπεζιτες και αλλους πολλους...
    το μενου εναι πλουσιο θα χορτασει ο καθε πεινασμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »